baktın mı resmi yükledimben foto yükleme yapamadım ama sana şöle söylim adetimin 7. günü başladım teste ve bu gün 10. gün ilk defa t çizgisi belirdi ama bana c çizgisiyle aynı geldi şimdi ne yapmalıyım sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baktın mı resmi yükledimben foto yükleme yapamadım ama sana şöle söylim adetimin 7. günü başladım teste ve bu gün 10. gün ilk defa t çizgisi belirdi ama bana c çizgisiyle aynı geldi şimdi ne yapmalıyım sizce
Baktim evet benimki bu gun 14. Gun ama hala silik cikiyo seninki gibi belirgin olmadi hicbaktın mı resmi yükledim
canım ben bugün yapamadım ya ama dünkü çok silikti bir günde koyulaşabilir mi ki?Baktim evet benimki bu gun 14. Gun ama hala silik cikiyo seninki gibi belirgin olmadi hic
anladım peki yarın ve diğer gün denesem birde bugün sağ tarafımda hafif sancı hissettim aceba yumurtlama oluyo olabilir mi sence ????24-36 saat icinde yumurtlama olucak demek bu. okuduklarimdan soyluyorum bu gun dahil 3 gunu degerlendirmisler bi kismida iki gunu
anladım peki yarın ve diğer gün denesem birde bugün sağ tarafımda hafif sancı hissettim aceba yumurtlama oluyo olabilir mi sence ????
canım ben bugün yapamadım ya ama dünkü çok silikti bir günde koyulaşabilir mi ki?
şimdi bende tekrarlım en iyisi akşam 6 gibi yapmıştım bide 10 da yapım ona göre bu arada sancım hala devam ediyooValla cnm yumurtlama oldugunda yeniden siliklesiyormus kayboluyormus testteki ikinci cizgi takip etmeye devam edebilirsin
şimdi bende tekrarlım en iyisi akşam 6 gibi yapmıştım bide 10 da yapım ona göre bu arada sancım hala devam ediyoo![]()
şimdi bende tekrarlım en iyisi akşam 6 gibi yapmıştım bide 10 da yapım ona göre bu arada sancım hala devam ediyoo![]()
tamam canım çok saolKendininkiyle karsilastir diye ekledim cnm
bu yumurtlama öncesindeki testmi ben o zaman bugün yarın kaçırmimm :) bakalım sonuç ne olacakKendininkiyle karsilastir diye ekledim cnm
Ilk baslarda bundan daha silikti 14.gundeyim hala koyu olmadi bakalim kacinci gunde olacak sen bu uc gunu degerlendir teste de devam et bakalim bazen yumurtlama olmasi uc gine kadar surebiliyormus. Yani uc gun boyunca koyu oluyormus cizgi sonrasinda yumurtlama oluyormus siliklesirse yada kaybolursa yumurtlama olmus demektir.bu yumurtlama öncesindeki testmi ben o zaman bugün yarın kaçırmimm :) bakalım sonuç ne olacak
bu yumurtlama öncesindeki testmi ben o zaman bugün yarın kaçırmimm :) bakalım sonuç ne olacak
He bu arada yarinki sonraki gunlerdeki testinin bilgilerini de benimle paylasirsan cok sevinirim cnm bu arada memleket neresi :) 66
Cift cizgiden 1 gun sonra yumurtlama oluyo zaten canimdün 2 çizgiyi yakaladım ama bugün geri kaybettim dün gece 10 da koyuydu yapmadık bugün denesek aceba verimli olur mu??
canım dün akşam saat 7 gibi test yaptım aşağıdaki gibi çıktı.. yumurtlamış mıyımdır acaba? sence nasıl baya koyu değil mi?Cift cizgiden 1 gun sonra yumurtlama oluyo zaten canim
canım dün akşam saat 7 gibi test yaptım aşağıdaki gibi çıktı.. yumurtlamış mıyımdır acaba? sence nasıl baya koyu değil mi?