Ovulasyon testı kullanıp hamıle kalan arkadaslar bakarmısınız ?

Iyi akşamlar herkese. Ovulasyon testi kullanıyorum 12. Ve 13. Günde negatifti 14. Günde kopkoyu pozitif oldu bugün 15. Gün dünkü kadar değil ama eşit koyulukta. Bugünü değerlendirmeli mi ya da bundan sonra kaç gün dikkat etmeli bilemedim ne dersiniz siliklşince mi daha iyi oluyor. Henüz silikleşmedi benim

bu arada ben bu testi ne zaman yapıcam yardımcı olursanız sevinirim hanımlar ben ortalama 24-24 günde bir regl oluyorum
ve bugün reglmin 5. günü

bende cevap bekliyorum koyu oluncamı yada silikleşincemi yumurta döllenmeye hazır oluyor

merhaba hanımlar 4 yaşında bir kızım var ikinci çocuğu düşünüyoruz geçen ay korunmayı bıraktık ama bugün regl oldum genelde 26-27 günde oluyorum bazen 28 kafam karıştı ovülasyon testini nasıl yapıcam bide marka tavsiyeniz varmı?

aynen canım dün yaptım hiç fark yoktu.. Zaten kociş eğitime gitti Antalya' ya.. İnşallah perşembe günü ve sonrasında kızarır benim elma

Ya canim benim bu gunku testte hic bise cikmadi silik bile degil cizgi kayboldu napcami sasirdim

Merhaba arkadaşlar ben adetten 10 gün sonra başladım ilk zamanlar 2. çizgi silikti dün baya bi koyuydu diğerinin renginde ama alt kısımda az silik vardı yumurtlama olduğunu düşünüyorum diğerlerinden çok farklı benim sormak istediğim ilişki o gün mü olmalı 24 - 36 saat fln yazıyordu nasıl olması gerekiyor acaba eşim yarın iş nedeniyle şehir dışına çıkacak dün çizgi belirdi dün ve bugün kü ilişki yeterli olur mu acaba

ya bende bu teste başladım 3. gün yapıyorum 2. çizgide bi hareketlilik yok hala ????

kızlar bugün testin 4. günü ilk defa 2. çizgi belirdi ne yapmam lazım ???????????? beklemelimiyim aceba

Silik mi koyumu fotosunu ekle bakalim cnm
ben foto yükleme yapamadım ama sana şöle söylim adetimin 7. günü başladım teste ve bu gün 10. gün ilk defa t çizgisi belirdi ama bana c çizgisiyle aynı geldi şimdi ne yapmalıyım sizce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…