bende cevap bekliyorum koyu oluncamı yada silikleşincemi yumurta döllenmeye hazır oluyor
dün yapmadım canım bugün yaptım biraz önce hafif kırmızılık var ama daha net olması lazım diye düşünüyorum sen yaptın mı?Bu gun yapmadin mi farklilik var mi?
dün yapmadım canım bugün yaptım biraz önce hafif kırmızılık var ama daha net olması lazım diye düşünüyorum sen yaptın mı?
aynen canım dün yaptım hiç fark yoktu.. Zaten kociş eğitime gitti Antalya' ya.. İnşallah perşembe günü ve sonrasında kızarır benim elmahala silik pek bi fark yok gibi bilmiyorum bekliyorum bakalımm
aynen canım dün yaptım hiç fark yoktu.. Zaten kociş eğitime gitti Antalya' ya.. İnşallah perşembe günü ve sonrasında kızarır benim elma
al benden de o kadar canım yaa :) olsun perşembeyi bekliyom benYa canim benim bu gunku testte hic bise cikmadi silik bile degil cizgi kayboldu napcami sasirdim
ben ayın 20 sinden beri yapıyorum 6 gün olmuş hala 2. çizgi var yok arası...
kızlar bugün testin 4. günü ilk defa 2. çizgi belirdi ne yapmam lazım ???????????? beklemelimiyim aceba
ben foto yükleme yapamadım ama sana şöle söylim adetimin 7. günü başladım teste ve bu gün 10. gün ilk defa t çizgisi belirdi ama bana c çizgisiyle aynı geldi şimdi ne yapmalıyım sizceSilik mi koyumu fotosunu ekle bakalim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?