- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
Allah herkesin gonlune gore versin uzun zaman arayanlara sabir versin iki aydir ugrasiyorum ve cok stresliyim.Hayırla sonuçlansın inşallah tatlım Rabbim mübarek günde gönlüne göre versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah herkesin gonlune gore versin uzun zaman arayanlara sabir versin iki aydir ugrasiyorum ve cok stresliyim.Hayırla sonuçlansın inşallah tatlım Rabbim mübarek günde gönlüne göre versin
Ve son bat 6 mayisAy luften bi yardim edin genelde 16. Gunu yumurtlarim ve dongu 33 gun ben koyulasmasini beklerken cizgi daha da siliklesiyor onceki testler hafiften az daha koyuydu yumurtladim ben mi bilmiyorum veya yumurtlamadim mi anlamadim ki ben bunu![]()
testlerin resmini çekip atabilir misin canım belki geç yapmaya başlayıp kaçırmışsındır yumurtlamayı ben de hep 16. gün yumurtlardım bu ay 12. gün karnım ağrımaya başladı test yaptım şüphelenip pozitif çıktı erken yumurtladım yani sen de de öyle olmuş olabilirAy luften bi yardim edin genelde 16. Gunu yumurtlarim ve dongu 33 gun ben koyulasmasini beklerken cizgi daha da siliklesiyor onceki testler hafiften az daha koyuydu yumurtladim ben mi bilmiyorum veya yumurtlamadim mi anlamadim ki ben bunu![]()
sınav olsun rahatlamış olursun işte ne güzelKizlar bugun 15. Gunum test yaptim onumuzdeki uc gun onemli ama degerlendiremiyorummm sinav var kocisim hic o yonlu degil yani
Yok tatlim kocisin gonlunu yapma zor puffsınav olsun rahatlamış olursun işte ne güzel![]()
Peki 16. Gunden sonra yumurtlayan var mi bu normal mi acaba normal degilse zaten belli canim kacirdim testleri de cekmedim acikcasi hic.testlerin resmini çekip atabilir misin canım belki geç yapmaya başlayıp kaçırmışsındır yumurtlamayı ben de hep 16. gün yumurtlardım bu ay 12. gün karnım ağrımaya başladı test yaptım şüphelenip pozitif çıktı erken yumurtladım yani sen de de öyle olmuş olabilir
var tabii 19. gün bile yumurtlayan var testleri attın mıPeki 16. Gunden sonra yumurtlayan var mi bu normal mi acaba normal degilse zaten belli canim kacirdim testleri de cekmedim acikcasi hic.
Elimde aslinda ama calisiyorum ben canim aksam bakabilirim birde uzerinden zaman gecti ne kadar dogru cikarki baksakvar tabii 19. gün bile yumurtlayan var testleri attın mı
anladım canım hayırlısı o zamanElimde aslinda ama calisiyorum ben canim aksam bakabilirim birde uzerinden zaman gecti ne kadar dogru cikarki baksak
Adet oldum :-(9u degolmi yumurtlamam hesaplayinca 23u oluyor reglEki Görüntüle 1835748
Üzme kendini canım, denemelere devam, kısmet bu olay stres yapmamak gerekAdet oldum :-(
Uzuemek elde degil cok umitlanmistim kac humfur kasik agr vardı bigum siddetli agriyincada şüphelendim cunku ovulasyon testine gore adet günüm 23-24 uyduÜzme kendini canım, denemelere devam, kısmet bu olay stres yapmamak gerek
Fazla stres yaptim ya surekli test yaptim kasik agrilam falan umitlendirdi beni sanirim enfeksiyon var hakkimizda hayirlisiÜzme kendini canım, denemelere devam, kısmet bu olay stres yapmamak gerek
Canim ben de pkoluyum bu test sana yararli oldu mu ?Eki Görüntüle 1819763 Kızlar banada bi yardımcı olurmusunuz ben polikistik overim 45 günde 60 günde bir falan adet oluyorum çok kötü bir durum azıcık koyulaştı test solmaya başladı hiçbişey anlamadım
Sanirim hamilesiniz Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah :) Testi kullandiginizin kacinci ayi hamile kaldiniz ?Kizlar 10.12.14.15. Gunleri degerlendirdim 15. Gun ovulasyon testim cift cizgiydi bugunu degerlendirmem gerek fakat umutsuz vaka sinavim cok kotu gecti evde moraller cok bozuknapicam ben kacirmak istemiyorum sizce degerlendirmesem hamile kalma olasiligim var mi?
Aslinda test hic ise yaramadi diyebilirim ben zaten yumurtlama günlerini biliyordum belirtilerin oluyordu canm ama ocakta hapi biraktim iki ay hamile kalamayinca nisanda testi sipariş verdim 24 lu bir testi ilk iki ay düzenli yaptim ama maalesef olmadi ama en azindan yumurtladigimi bildiğim için içim rahatlamisti testte çift çizgiyi görüyordum.son üçüncü ayda elimde sadece 3 test kalmisti artik olmayacak düşüncesindeyim normalde 16. Gün yumurtlama olurdu bu sefer akintim geldi ve hemen test yaptim 14.günde çift cizgiydi.ramazan olduğundan dolayı pek üzerine dusmedim koskoca bir ayda sadece 10.12.14.günleri değerlendirdi ve Rabbim nasip etti. Hatta 9 günüm geçti ve hep düzenli olurum ama aklimin ucundan hamile olacagim geçmemişti.çünkü yeteri kadar değerlendirememiştim zaten 4-5 aydir olmuyordu uç değerlendirmeyle hic olmaz düşüncesindeyim.9.gün sonunda test yaptim ve çift çizgiyi gördüm baya mutlu olmuştum.Rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin.Sanirim hamilesiniz Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah :) Testi kullandiginizin kacinci ayi hamile kaldiniz ?