Ovulasyon testi kullananlar

Ay luften bi yardim edin genelde 16. Gunu yumurtlarim ve dongu 33 gun ben koyulasmasini beklerken cizgi daha da siliklesiyor onceki testler hafiften az daha koyuydu yumurtladim ben mi bilmiyorum veya yumurtlamadim mi anlamadim ki ben bunu :110:

Ay luften bi yardim edin genelde 16. Gunu yumurtlarim ve dongu 33 gun ben koyulasmasini beklerken cizgi daha da siliklesiyor onceki testler hafiften az daha koyuydu yumurtladim ben mi bilmiyorum veya yumurtlamadim mi anlamadim ki ben bunu :110:
Ve son bat 6 mayis

Kizlar bugun 15. Gunum test yaptim onumuzdeki uc gun onemli ama degerlendiremiyorummm sinav var kocisim hic o yonlu degil yani

Eklentiler

• 14638339286591436579163.webp
    14638339286591436579163.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 244
testlerin resmini çekip atabilir misin canım belki geç yapmaya başlayıp kaçırmışsındır yumurtlamayı ben de hep 16. gün yumurtlardım bu ay 12. gün karnım ağrımaya başladı test yaptım şüphelenip pozitif çıktı erken yumurtladım yani sen de de öyle olmuş olabilir

testlerin resmini çekip atabilir misin canım belki geç yapmaya başlayıp kaçırmışsındır yumurtlamayı ben de hep 16. gün yumurtlardım bu ay 12. gün karnım ağrımaya başladı test yaptım şüphelenip pozitif çıktı erken yumurtladım yani sen de de öyle olmuş olabilir
Peki 16. Gunden sonra yumurtlayan var mi bu normal mi acaba normal degilse zaten belli canim kacirdim testleri de cekmedim acikcasi hic.

Kizlar 10.12.14.15. Gunleri degerlendirdim 15. Gun ovulasyon testim cift cizgiydi bugunu degerlendirmem gerek fakat umutsuz vaka sinavim cok kotu gecti evde moraller cok bozuk :( napicam ben kacirmak istemiyorum sizce degerlendirmesem hamile kalma olasiligim var mi?

Kizlar ben22 mayista adet oldum 28-29 gunde adet oluyorum tahminen 5 i yada 6si yumurtlama gunum 3unde ve 8 inde iliski oldu ayin 7si 8i ve 9u yumurtlama testi yaptim silikti yani yumurtam catlamisti benim 20sinde adet olmam lazımdı ancak 3 gundur ara ara kahverengi akinti geliyor tum adet belirtilerim var sanci haric her an adet olacakmisim gibi geliyor hamile olabilir miyim sizce

Kizlar 10.12.14.15. Gunleri degerlendirdim 15. Gun ovulasyon testim cift cizgiydi bugunu degerlendirmem gerek fakat umutsuz vaka sinavim cok kotu gecti evde moraller cok bozuk :KK43: napicam ben kacirmak istemiyorum sizce degerlendirmesem hamile kalma olasiligim var mi?
Sanirim hamilesiniz Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah :) Testi kullandiginizin kacinci ayi hamile kaldiniz ?

Sanirim hamilesiniz Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah :) Testi kullandiginizin kacinci ayi hamile kaldiniz ?
Aslinda test hic ise yaramadi diyebilirim ben zaten yumurtlama günlerini biliyordum belirtilerin oluyordu canm ama ocakta hapi biraktim iki ay hamile kalamayinca nisanda testi sipariş verdim 24 lu bir testi ilk iki ay düzenli yaptim ama maalesef olmadi ama en azindan yumurtladigimi bildiğim için içim rahatlamisti testte çift çizgiyi görüyordum.son üçüncü ayda elimde sadece 3 test kalmisti artik olmayacak düşüncesindeyim normalde 16. Gün yumurtlama olurdu bu sefer akintim geldi ve hemen test yaptim 14.günde çift cizgiydi.ramazan olduğundan dolayı pek üzerine dusmedim koskoca bir ayda sadece 10.12.14.günleri değerlendirdi ve Rabbim nasip etti. Hatta 9 günüm geçti ve hep düzenli olurum ama aklimin ucundan hamile olacagim geçmemişti.çünkü yeteri kadar değerlendirememiştim zaten 4-5 aydir olmuyordu uç değerlendirmeyle hic olmaz düşüncesindeyim.9.gün sonunda test yaptim ve çift çizgiyi gördüm baya mutlu olmuştum.Rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin.

Back
X