Ovulasyon testi kullananlar

Ben ovulasyon testi yapmıyorum kızlar ama telefon takvimine göre birkaç gün yumurtlama günlerim de. Bugünlerde de ise kuruyum bitti heralde günler takvime görede . Bat a 8 gun:63:

Ay ne zor işmiş az önce yine yaptım daha da silik çıktı galiba dün yumurtladım ben, cumartesi pazar değerlendirmiştik dün de değerlendirdik artık nasip kısmet Allahım hayırlısını versin inşallah cümlemize :)
Hadi bklm hyrlısı inşallah sendende güzel haberler alrz :)

Dün yumurtlamışsın canım :))
Canlarım hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum :) ilk hafif koyu çıkanı dün yapmıştım sonrası hep silik çıktı o zaman ben pazar ya da pazartesi yumurtladıysam artık değerlendirmeye gerek yok mu? Pazar pazartesi değerlendirdik bugün de mi olması gerekir

Kızlar bi de şey sorcam bu yumurtlama testiyle birlikte erken gebelik testi de aldım ilişkiden 5 gün sonra sonuç verir diyo sizce güvenilir mi ki onu ne zaman yapmalıyım? Adetimin gecikmesini beklemeli miyim ki?

Kızlar bi de şey sorcam bu yumurtlama testiyle birlikte erken gebelik testi de aldım ilişkiden 5 gün sonra sonuç verir diyo sizce güvenilir mi ki onu ne zaman yapmalıyım? Adetimin gecikmesini beklemeli miyim ki?
En azından adet gününü bekle canım :)

İlişkiden 8-12 gün içinde rahime yerleşiyormş. O kadar bekleyemem dersen 10 gün snrada yapabilirsin canm.

Benimki de 2 haziran
Ayy sorma yaa vallaha nasıl beklicez bilmiyorum. Benimde 14 gün kaldı. 1 haziran bat benim senin ne zmn canım? Ben sabredicem.yaa 1 hazirana kadar :110::KK49::KK54:
Benimki de 2 haziran hayatım valla 3 aydır ömrümde yapmadığım takibi yaptım ay yumurtladım galiba ay yumurtlamadım galiba tavuk gibi bık bık bık :) Allah cümlemize yardım etsin zor derlerdi de inanmazdım

Benimki de 2 haziran

Benimki de 2 haziran hayatım valla 3 aydır ömrümde yapmadığım takibi yaptım ay yumurtladım galiba ay yumurtlamadım galiba tavuk gibi bık bık bık :) Allah cümlemize yardım etsin zor derlerdi de inanmazdım
Ayyy bi güncük varr tam iki hafta :) bende aynen öyle canm bende ilk defa bukadar üstüne düştüm :) baya uğraşlar verdm bakalım. Tahminimden 4 gün önce yumurtladım, değerlendirdim. Beklemek gerçekten zoooorr ama inşallah zaman geçecek :) erken yumurtlayınca da daha uzun sürüyo süre :) belki adetim öne gelmiştir erken yumurtladım diye ama inşallah gelmez :)

Canim test yapma ben reglime 5 gün kala test yapmaya basladim dört test yaptim dordundese silik çizgiyi gördüm hatta buradaki herkes kesin hamilesin dedi ama sonuç hüsran hastalandim oyuzden sakin yapma

Kizlar bakarmisiniz benim yumurtlama testine gore kacinda regl olmam lazim 23 u diye hesapladim bwn ama suanda adet olacakmisom gibi hissediyorum karnomda hafif bir agri var cok hafif lekelenme gebelik testi negatif
2016-05-10 22.32.18.webp

Ayyy bi güncük varr tam iki hafta :) bende aynen öyle canm bende ilk defa bukadar üstüne düştüm :) baya uğraşlar verdm bakalım. Tahminimden 4 gün önce yumurtladım, değerlendirdim. Beklemek gerçekten zoooorr ama inşallah zaman geçecek :) erken yumurtlayınca da daha uzun sürüyo süre :) belki adetim öne gelmiştir erken yumurtladım diye ama inşallah gelmez :)
maalesef öne geldi canım adetin çünkü adet döngüsünün kuralı bu yumurtlama ve 14 gün sonra kanama

Back
X