Ovulasyon testi kullananlar

İnşallah canım çok sağol iyi haberlerle görüşürüz inşallah ben şimdi dün gece ve bu gece yarın falan üst üste ilişkide bulunsammı sperm yönünden sıkıntı olurmu acaba
Bence bu gece bekle yarın gece ilişki olsa daha iyi olur gün aşırı öneriyolar çünkü

Selamlar ☺ İlginç bi durum mu yaşıyorum bilmiyorum ama sormak istedim. Adet bitiminde hemen ovulasyon testine başladım. Bugün 14.günüm. Dünden beri bel ve kasık ağrısı ve inanılmaz akıntı var. Yumurtlama döneminde tarif edilenden.. Ama bugüne kadar tam kırmızı çizgi olmadı hiç, oldu ama koyu kırmızı değildi yani.. Fikri olan vardır umarım

Merhaba adetimin 14. Gunu basladim teste ayin 7 sinde. Adetim tam duzwnli degil 27-29-30-31 gun gibi degisiyor sirkulasyonum 7 sinde baslayim sabak aksam yaptum test en net ayin 9 unda cikti t cizgisi. Bir yorum yapabilirmisiniz ayin 9 u mu sizce yumurtlamam
2016-05-10 22.32.18.webp

Merhaba adetimin 14. Gunu basladim teste ayin 7 sinde. Adetim tam duzwnli degil 27-29-30-31 gun gibi degisiyor sirkulasyonum 7 sinde baslayim sabak aksam yaptum test en net ayin 9 unda cikti t cizgisi. Bir yorum yapabilirmisiniz ayin 9 u mu sizce yumurtlamam
2016-05-10 22.23.43.webp

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım ovulasyon testiyle ilgili fikir almak istiyorum, 3 aydır başarısız denemelerin sonunda test almaya karar verdik bugün sipariş ettik ancak pazartesi elimizde olacak, adetim biter bitmez mi başlamalıyım yapmaya? Biteli 9 gün oldu bugün, pazartesi 12.gün olacak o gün yapmalı mıyım testi yoksa diğer ay mı yapmalıyım tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen

Arkadaşlar merhaba, aranıza yeni katıldım ovulasyon testiyle ilgili fikir almak istiyorum, 3 aydır başarısız denemelerin sonunda test almaya karar verdik bugün sipariş ettik ancak pazartesi elimizde olacak, adetim biter bitmez mi başlamalıyım yapmaya? Biteli 9 gün oldu bugün, pazartesi 12.gün olacak o gün yapmalı mıyım testi yoksa diğer ay mı yapmalıyım tecrübeli arkadaşlar yardım lütfen
Kaç günde adet oluyosun

Ben adetin bitti hemen başlamıştm cnm kndin blrsin ama 12. Günüde uygun çok beklemezsin 14. Veya 15. Günde çift ćizgiyi görürsün inşallah :)
Canımın içi sana da sardım ama kusura bakma bugün testim geldi çizgiler bu şekilde çıktı akşam yine yapcam bakalım, olmuş muyum acaba :)

Eklentiler

• IMG_20160516_171819.webp
    IMG_20160516_171819.webp
    6 KB · Görüntüleme: 604
Hayatım o testi öğlen 2 gibi yaptım akşam 11de de bu testi yaptım nerdeyse silik yok yani çizgi, ben anlamadım acaba ben dün mü yumurtladım ki :KK43:
Dünkü yptkların nasıl dı koyumuydu bugünü değerlendirseydin çünkü koyudan sonra siliklesmeye basladysa yumurtan catlams demek yani 24 saat vaktin var demek

Dünkü yptkların nasıl dı koyumuydu bugünü değerlendirseydin çünkü koyudan sonra siliklesmeye basladysa yumurtan catlams demek yani 24 saat vaktin var demek
Ay ne zor işmiş az önce yine yaptım daha da silik çıktı galiba dün yumurtladım ben, cumartesi pazar değerlendirmiştik dün de değerlendirdik artık nasip kısmet Allahım hayırlısını versin inşallah cümlemize :)

Canımın içi sana da sardım ama kusura bakma bugün testim geldi çizgiler bu şekilde çıktı akşam yine yapcam bakalım, olmuş muyum acaba :)
Tam koyu olmasi şart değil yani ya tam.koyu olacak yada ilk çizgiye çok yakin olacak muhtemelen bu testi yaptiktan sonra 24-36 saat içinde yumurtlamak olacak canim degerlendir

Back
X