Ovulasyon testi kullananlar

2017-03-21-18-37-35-545.webp kızlar bir bakarmisiniz hangi gun yunurtlama olmus hep böyle cikiyor

Arkadaslar bir sorum olacak. Ayni soruyu bir baska konuda paylasmistim fakat cevap bulamadim. 2 aydir clearblue dijital ovulasyon testi kullaniyorum. Ilk ay yumurtlama göstermedi. Bu ay tekrar kullandim ve 17. gün sabit gülen yüz cikti bu günleri degerlendirdik tabiki. Peki kesin yumurtlama gerceklesiyormu yani bu testin yanilma payi yoktur dimi? Tecrübeli arkadaslar yardimci olursa sevinirim. Suanda adetime 6 gün var sabirsizlikla bekliyorum

Kızlar bu ovulasyon testlerini iki yıldır kullanan biri olarak yazayım doktor takibinde de ovylasyon testi yaptım bir taraftan ben testi savahbidrari ile yapuorum genelde. İkinci çizgi pozitif çıktığı gün lh artmis oluyor o gün doktora gittiğimde 19ml olmuştu yumurta ve ertesi gün tekrar gittim doktora catlamisti yani sabah 9 gibi kalkarım hep ertesi gün de okul çıkışı gittim yani 30 saat sonra falan gitmiş olsam catlamisti yumurta. Bu ay da yine yumurta takibi yaptırdım ve bu sabah pozitif çıktı yumurta da yine 19 ml olmuş ve ben yarın sabah öğlen aşılama yaptiticm böylece hiç ilaç yada catlatms iğnesi kullanmadan aşılama yaptırmış olu cam zira bütün o ilaçları zamanında kullandığım için isal oldum kronik ce aylardır geçmiyor bende kendimce böyle bir çözüm buldum sizlerle paylaşmak istedim dua edermudiniz asilamam tutsun

Kızlar ovu testi adete kaç gün kala iyi silikleşiyor yardımcı olursanız çok sevinirim

Kızlar ovulasyon testim yanıltmadı yine beni pozitif çıktığı gün yumuryam 19 ml di ertesi gün gittik catlamisti hemen aşılama yaptık ilacsiz ignesiz doğal aşılama olmuş oldu inşallah tutar da bayram hediyesi olur dua edin noolurr

Kızlar ovulasyon testim yanıltmadı yine beni pozitif çıktığı gün yumuryam 19 ml di ertesi gün gittik catlamisti hemen aşılama yaptık ilacsiz ignesiz doğal aşılama olmuş oldu inşallah tutar da bayram hediyesi olur dua edin noolurr
İnşallah tutar canım rabbim yardımcın olsun bu son denemen olur inşallah kurban olduğum allahım bebişini yollar sana

E Elfst canım sen sanırım devamlı kullanıyorsun ovu testini adete ne kadar kala silikleşiyor bat 19 benim silikleşme yok benim sanki aksine hafif hafif koyulaşıyor

E Elfst canım sen sanırım devamlı kullanıyorsun ovu testini adete ne kadar kala silikleşiyor bat 19 benim silikleşme yok benim sanki aksine hafif hafif koyulaşıyor
Canım pozitif çıktığı günden sonra gun gün siliklesir yumurtlama olmamış olabilir sende yada gebe kaldoysan obulasyon koyu çıkıyor diolar ama benim başıma hiç gelmedi hadi hayırlısı sana da

Canım pozitif çıktığı günden sonra gun gün siliklesir yumurtlama olmamış olabilir sende yada gebe kaldoysan obulasyon koyu çıkıyor diolar ama benim başıma hiç gelmedi hadi hayırlısı sana da

Canım ovu testi hala koyu şuanda gebelik yaptım hafif çizgi var silik...ovu testinde silikleşme yok hiç

İnşallah hamilesindir cnm yarın kan ver hemen. Benimde geçen ay testim pozitifti ertesi gün adet oldum
Geçen au yaşadım ben onu ahahahhh çok kötü bir durum sağlama almak için 2 gün üst üste test yaptır inşallah yarın musait olursam vericem kan

Şok olmuştum görünce kirmizilari ilk defa pozitif çıkınca çok emindim kendimden görünce şoklara girdim :rolleyes:
Ahahhahh aymen öyle oluyo bu seger kesin hamileyim sanırım dün ve bugün yaptığım gebelik testinde 2.çizgi var açık eczane bulursam bugün tekrarlicam

Back
X