- 20 Kasım 2016
- 43
- 8
- 86
- 42
- Konu Sahibi Sessiz_sedasiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1971319 kızlar bir bakarmisiniz hangi gun yunurtlama olmus hep böyle cikiyor
İnşallah tutar canım rabbim yardımcın olsun bu son denemen olur inşallah kurban olduğum allahım bebişini yollar sanaKızlar ovulasyon testim yanıltmadı yine beni pozitif çıktığı gün yumuryam 19 ml di ertesi gün gittik catlamisti hemen aşılama yaptık ilacsiz ignesiz doğal aşılama olmuş oldu inşallah tutar da bayram hediyesi olur dua edin noolurr
Hiç umudum yok ama dua etmekten de başka. Bişey yapamiyoruz artık çok sağol canimİnşallah tutar canım rabbim yardımcın olsun bu son denemen olur inşallah kurban olduğum allahım bebişini yollar sana
Umudunu yitirme rabbim inşallah bebişine kavulturur bu ay seni..kendine dikkat et ağır işler yapma yeter hadi hayırlısıHiç umudum yok ama dua etmekten de başka. Bişey yapamiyoruz artık çok sağol canim
Canım pozitif çıktığı günden sonra gun gün siliklesir yumurtlama olmamış olabilir sende yada gebe kaldoysan obulasyon koyu çıkıyor diolar ama benim başıma hiç gelmedi hadi hayırlısı sana da
Canım pozitif çıktığı günden sonra gun gün siliklesir yumurtlama olmamış olabilir sende yada gebe kaldoysan obulasyon koyu çıkıyor diolar ama benim başıma hiç gelmedi hadi hayırlısı sana da
Canım ovu testi hala koyu şuanda gebelik yaptım hafif çizgi var silik...ovu testinde silikleşme yok hiçCanım pozitif çıktığı günden sonra gun gün siliklesir yumurtlama olmamış olabilir sende yada gebe kaldoysan obulasyon koyu çıkıyor diolar ama benim başıma hiç gelmedi hadi hayırlısı sana da
CNN metal ettim seni naptın testinin fotosu var miCanım ovu testi hala koyu şuanda gebelik yaptım hafif çizgi var silik...ovu testinde silikleşme yok hiç
Yok canım bugün tekrarladım silik çıktı yine gebelikte ovu yine koyuyduCNN metal ettim seni naptın testinin fotosu var mi
İnşallah hamilesindir cnm yarın kan ver hemen. Benimde geçen ay testim pozitifti ertesi gün adet oldumYok canım bugün tekrarladım silik çıktı yine gebelikte ovu yine koyuydu
Geçen au yaşadım ben onu ahahahhh çok kötü bir durum sağlama almak için 2 gün üst üste test yaptır inşallah yarın musait olursam vericem kanİnşallah hamilesindir cnm yarın kan ver hemen. Benimde geçen ay testim pozitifti ertesi gün adet oldum
Şok olmuştum görünce kirmizilari ilk defa pozitif çıkınca çok emindim kendimden görünce şoklara girdimGeçen au yaşadım ben onu ahahahhh çok kötü bir durum sağlama almak için 2 gün üst üste test yaptır inşallah yarın musait olursam vericem kan
Ahahhahh aymen öyle oluyo bu seger kesin hamileyim sanırım dün ve bugün yaptığım gebelik testinde 2.çizgi var açık eczane bulursam bugün tekrarlicamŞok olmuştum görünce kirmizilari ilk defa pozitif çıkınca çok emindim kendimden görünce şoklara girdim![]()
İnşallah vardır cnm yapınca testinin resmini atta bakayımAhahhahh aymen öyle oluyo bu seger kesin hamileyim sanırım dün ve bugün yaptığım gebelik testinde 2.çizgi var açık eczane bulursam bugün tekrarlicam