Ovulasyon testi kullananlar

Canim ben ilk defa dun yaptim silik cikti sen çift çizgiyi gormussun siliklesmisse çatlama olmuştur
İnşallah sen de görürsün çift çizgiyi, adetin yeni bittiyse her gün yap testi. Ben internetten sipariş vermiştim salı günü geldi o Zaman yaptım ilk ve çift çizgiydi. Ertesi gün biraz daha Silikti bugün daha bi Silikti çizgi. Ben yumurtlama dönemini 3-4 gün sonra gibi hesaplamıştım internetten. Testle daha erken olduğunu öğrendim. Bu günleri de değerlendirdik inşallah tutmuştur. Birbirimize dua edelim.

İdrar tahlili vermen lazim canim orda cikar benim kistim vardi bende korkmustu tek sefer de hamile kaldim ama ben o ay cok dikkatli beslendim kafami dagitacak seylet yaptim iliskiden sonra uc saat falan ayagi hic kalmak belki esinin sper sayisida az olabilr

Kozlar ben birşey daha sormak istiyorum. Ben uç aydir yumurtlama günüm yaklastiginda bir iki gün önce hafif sol kasikta agri hissediyorum anliyorumki yumurtlama olacak. Fakat hic sağda birşey hissetmiyordum hep sol agriyo neden acaba tuplerin kapali olmasından korkuyorumm
Benimde solda yumurtlamaya yakin cok sancim vardi kist yuzunden mis

Kizlar bugün yumurta aki kivaminda sefaf akintiyi gördüm ovu testi yaptim dine gore daha belirgin cikti

Eklentiler

• 1461232189310-548014994.webp
    1461232189310-548014994.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 446
İnşallah sen de görürsün çift çizgiyi, adetin yeni bittiyse her gün yap testi. Ben internetten sipariş vermiştim salı günü geldi o Zaman yaptım ilk ve çift çizgiydi. Ertesi gün biraz daha Silikti bugün daha bi Silikti çizgi. Ben yumurtlama dönemini 3-4 gün sonra gibi hesaplamıştım internetten. Testle daha erken olduğunu öğrendim. Bu günleri de değerlendirdik inşallah tutmuştur. Birbirimize dua edelim.

Canim iki gündür yapiyorum bugün sefaf akintiyi gördüm hemen test yaptim dine gore baya belirgin cikti bugünü değerlendirmemin gerek

Eklentiler

• 1461232293060944347846.webp
    1461232293060944347846.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 393
Merhaba, ben ovulasyon testil ile hamile kaldım.
Ben Clearblue kullandım. Onda ekran dijital. İnce çizgi, kalın çizgi durumu yok onda.
Benim 26 günde bir oluyordu adetlerim. Testi ilk denediğimiz ay hamile kaldım şükür :)
İnşallah senin de öyle olur.
Canım benim bi kaç soru soracaktım..
Testi nerden aldın acaba.bende dijital almak istiyorum.. Ayrıca tek kullanımlık falan mı bir bilgim yoktaa. Kaç tane var içinde çok tesekkur ederim şimdiden. I impetuous

Canım benim bi kaç soru soracaktım..
Testi nerden aldın acaba.bende dijital almak istiyorum.. Ayrıca tek kullanımlık falan mı bir bilgim yoktaa. Kaç tane var içinde çok tesekkur ederim şimdiden. I impetuous
Merhaba, ben gttigdyr dan 10'lu olanlardan aldım. ama daha fazla çubuk olan paketler de var. fiyatları da ona göre tabii.
her bir çubuk tek kullanımlık.

Kizlar dun çift cizgiydi degerlendirdik bugün silik cikti değerlendirmeye devammi etsek bu arada hafif klasik agrim devam ediyor

Eklentiler

• 1461320162276-1016452210.webp
    1461320162276-1016452210.webp
    14 KB · Görüntüleme: 402
Canim iki gündür yapiyorum bugün sefaf akintiyi gördüm hemen test yaptim dine gore baya belirgin cikti bugünü değerlendirmemin gerek
Canım mesajını yeni okudum çift çizgi olmuş evet, dünü değerlendirdin herhalde. Testi yapmaya devam et, bence bugünü ve yarını da değerlendir. Allah hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah. Ben de heyecanla adet zamanını bekliyorum. Daha çok erken ama heyecan ve merak içindeyim.

B
Kizlar dun çift cizgiydi degerlendirdik bugün silik cikti değerlendirmeye devammi etsek bu arada hafif klasik agrim devam ediyor
Ben de testi ilk denedim canım da anladığım kadarıyla çizgi azalmaya başladığında yumurtada çatlama meydana geliyor demek. Bugünü de değerlendir. Zaten spermle birleşme de çatladığında oluyor.

Canım mesajını yeni okudum çift çizgi olmuş evet, dünü değerlendirdin herhalde. Testi yapmaya devam et, bence bugünü ve yarını da değerlendir. Allah hayırlısıyla hepimize nasip eder inşallah. Ben de heyecanla adet zamanını bekliyorum. Daha çok erken ama heyecan ve merak içindeyim.

Saol canm dünü degerlendirdim bugün siliklesti çizgi dünkü gibi hafif klasik agrim devam ediyor firsatini bulursam bugunude değerlendireceğim ve sonra beklemek düşüyor tabiki hayirlisi olsun canim ama olsun artik bu sefer

image.webp
Kızlar banada bi yardımcı olurmusunuz ben polikistik overim 45 günde 60 günde bir falan adet oluyorum çok kötü bir durum azıcık koyulaştı test solmaya başladı hiçbişey anlamadım

Eki Görüntüle 1819763 Kızlar banada bi yardımcı olurmusunuz ben polikistik overim 45 günde 60 günde bir falan adet oluyorum çok kötü bir durum azıcık koyulaştı test solmaya başladı hiçbişey anlamadım
Cnm büyük ihtimal 20. Veya 21.Cide yumurtlamışsin en koyu onlar gözüküyo

ovulasyon testi kullanarak hamile kaldim..en koyu cizgiyi cumartesi gunu gormustum pazar gunu ikinci cizgi cok silikti pazartesi gunu esim sehirdisindan geldi ve birlikte olduk ve dollenme olmus 11+5 hamileyim

ovulasyon testi kullanarak hamile kaldim..en koyu cizgiyi cumartesi gunu gormustum pazar gunu ikinci cizgi cok silikti pazartesi gunu esim sehirdisindan geldi ve birlikte olduk ve dollenme olmus 11+5 hamileyim
Canım hayırlı olsun yani çizgilerin koyulaştığı zamanda eşinle beraber olamadın Çizgiler silikleşince beraber oldun doğrumu anladım canım

tskederim canim darisi tum bebis isteyenlere..evet.ovulasyon testinin kullanma talimatinda da oyle yaziyordu.en koyu cizgiden 24 saatle 36 saat arasi yumurlama gerceklesiyor.yumurlamadan sonraki 24 saat boyunca yumurta canli kaliyor

Hayrlı olsun cnm ama normal ćünku iki çizgiyi tam gördüğünde 24 saat veya 36 saat içinde yumurtlucan demek oluyo ztn

image.webp
Canlarım ben şimdi baktım çok koyu çıkmış kasık ağrım var dün gece ilişki oldu bugece ve yarında yapsak sperm yönünden üstüste ilişki olurmu acaba bu gece ilişki olsunmu napıyım ya

Spermler 72 saate kadar canli kalabiliyor..yumurtlaman buyuk ihtimal yarin olur.sali gunune kadar hamile kalma ihtimalin olabilir
İnşallah canım çok sağol iyi haberlerle görüşürüz inşallah ben şimdi dün gece ve bu gece yarın falan üst üste ilişkide bulunsammı sperm yönünden sıkıntı olurmu acaba

Back
X