Ovulasyon testi kullananlar

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. Size bir sorum olacak lütfen ovulasyon testi kullananlar cevap versin. Ben düzensiz hasta olduğum için bu ay ovulasyon testi kullandım. Test iki hafta negatifti ama 9 gündür sürekli pozitif çıkıyor bu normal mi? Yumurtlama başladıktan sonra adet olana kadar pozitif mi çıkıyor, yoksa yumurtlama zamanından sonra tekrar mı negatifleşiyor? Lütfen yardım edin
Cnm testin sürekli pozitif çıkması normal değil bu yumurtanın çatlayamaması demek normalde pozitifi gördüğün günden itibaren 24 saat içinde yumurtanın catlaması lazım ve bi 24 saat sonra pozitifin yavaş yavaş negatif göstermesi lazım adet düzensizliğinin nedeni yumurtanın geç catlaması olabilir bi dktora Danış derim

Cnm testin sürekli pozitif çıkması normal değil bu yumurtanın çatlayamaması demek normalde pozitifi gördüğün günden itibaren 24 saat içinde yumurtanın catlaması lazım ve bi 24 saat sonra pozitifin yavaş yavaş negatif göstermesi lazım adet düzensizliğinin nedeni yumurtanın geç catlaması olabilir bi dktora Danış derim
Hamileymişim o yüzden sürekli pozitif çıkıyormuş 6 haftalık hamileyim şuanda. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:-):KK36:

Hamileymişim o yüzden sürekli pozitif çıkıyormuş 6 haftalık hamileyim şuanda. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah:-):KK36:
Ay iyi hadi çok sevindim hyrlısi olsun cnm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

Evet sizin dediğiniz doğru çıktı. Yorumlarınız için herkese çok teşekkür ederim :dua::-)
arkadaşlar yardım rderseniz sevinirim.2 aydır ovülasyon testi kullanıyorum.12-13 günü koyu çıkıyor.25-26 günde bir adet oluyorum yıllardır düzenli bu şekilde.2 aydır değerlendiriyorum daha birşey elde edemedim.bu üçüncü ayda ise bu sefer 12.güne hala çok silik. adetimin 8.günü başladım.git gide koyulaşmıyor bile acaba yumurtlamıyomuyum başına böyle bişey gelen varmı.25-26 günde adet olmama rağmen neden 12-13 günü test pik yapmıştı.sizce bu geç olmuyomu döngüye göre lütfen cevap verin kafayı oynatacam.yoksa stresten mi olmuyo.

arkadaşlar yardım rderseniz sevinirim.2 aydır ovülasyon testi kullanıyorum.12-13 günü koyu çıkıyor.25-26 günde bir adet oluyorum yıllardır düzenli bu şekilde.2 aydır değerlendiriyorum daha birşey elde edemedim.bu üçüncü ayda ise bu sefer 12.güne hala çok silik. adetimin 8.günü başladım.git gide koyulaşmıyor bile acaba yumurtlamıyomuyum başına böyle bişey gelen varmı.25-26 günde adet olmama rağmen neden 12-13 günü test pik yapmıştı.sizce bu geç olmuyomu döngüye göre lütfen cevap verin kafayı oynatacam.yoksa stresten mi olmuyo.
Stresten olabilir canm çok fazla kafana takma bence. Bende ilk başlarda her şeyi kafama takıyordum ama hamile kaldığım ay hiç bi şeyi kafama takmamaya çalıştım ve kesinlikle ne oldu ne olacak diye düşünmedim bile. Sen ne kadar sakin ve rahat olursan o kadar çabuk olur bence

Kizlae bsey sorucam 19.gun ovulasyon testi acik ama ikinci cizgi var yumurtlamadonemim btti ama bu seklde gebeligi olan varmi
Yanlış anlamadıysam ovalüsyon testiyle gebeolup olmdığınızı anlamaya çalışıyorsunuz dimi?bende adetten önce sbırsızlanıp ova.testini yapmıştım çok koyu olmasa da çift çzgi çıkmıştı sonra adet günüm gecikti meğer hamileymişim inş siz de hamilesinizdir:)

Yanlış anlamadıysam ovalüsyon testiyle gebeolup olmdığınızı anlamaya çalışıyorsunuz dimi?bende adetten önce sbırsızlanıp ova.testini yapmıştım çok koyu olmasa da çift çzgi çıkmıştı sonra adet günüm gecikti meğer hamileymişim inş siz de hamilesinizdir:)
Adetten kac gun once yapmistin canim.ayni koyuluktamiydi iki cizgi ?

benımde adete 2 gün varken ovulasyon testı yaptım pozıtıf cıkmıstı. adet gunumde de pozıtıf cıktı , ovulasyon testı ıle ogrenmıstım yanı gebelıgı :)

Merhaba.. Biraz zaman geçmiş konudan ama bende yazmak istedim.. Uzun zamandır bebek istiyoruz henüz nasip olmadı. Bu ay ovülasyon testi kullandım 16 ve 17 günlerde pozitifti. Daha sonra yine hergün yaptım ve sürekli silik çıkıyor ikinci çizgi.. Şu anda 26. günüm siklusta.. Hamilelik belirtisi olabilir mi ki.. Bel ve kasık ağrılarımda oldu bu ay daha önce hiç yaşamamıştım.. Yada acaba vücutta sürekli lh hormonu vardır ya test hassas olduğu için onu mu gösteriyor...

Kizalr bu ovu testine nezamab baslayip nezamn birakmamiz lazimmm bi yardim edermisin bugun adetim biteli 2 olduu bugunden baslimii acaba

arkadaslar merhaba bende ovulasyon testi kullandim clearblue digital olandan bu testi kullanmayanlar varsa cizgili degil yumurtlama gununde gulen yuz cikiyor diger gunler ici bos yuvarlak benim adetim 30-31 gunde olur adetim bitti 6.gunde basladim teste 12.gunumde yumurtlama gunum oldugunu ogrendim bugun 13. gunum yine gulen yuz var dunu bugunu degerlendik adetime 13 gun var burdan okuduklarimdan testin faydali oldugunu gordum ve telefonumdaki takvimden farkli gunde yumurtladigimi ogrendim bu aralar bebek dusunen testi kullanan varsa birbirimize yardimci olabiliriz Allah hepimize saglikli hayirli bebek nasip etsin

arkadaslar merhaba bende ovulasyon testi kullandim clearblue digital olandan bu testi kullanmayanlar varsa cizgili degil yumurtlama gununde gulen yuz cikiyor diger gunler ici bos yuvarlak benim adetim 30-31 gunde olur adetim bitti 6.gunde basladim teste 12.gunumde yumurtlama gunum oldugunu ogrendim bugun 13. gunum yine gulen yuz var dunu bugunu degerlendik adetime 13 gun var burdan okuduklarimdan testin faydali oldugunu gordum ve telefonumdaki takvimden farkli gunde yumurtladigimi ogrendim bu aralar bebek dusunen testi kullanan varsa birbirimize yardimci olabiliriz Allah hepimize saglikli hayirli bebek nasip etsin

Sana katiliyorum bence bu testi kullanmak cok faydali ve bana gore daha garantili ben de ilk hamileligimde kullanmistim ve hamile kalmistim ama bebegim bana tutunamadi kalbi durdu kurtaj oldum ve simdi tekrar kullandim ovulasyon testini iyiki kullanmisim cunku kurtajdan sonra yumurtlama gunlerimi hesaplayamiyordum ben 11. Veya 12. Gun yumurtluyorum saniyordum ama 14 .ve ya 15.gun yumurtluyormusum onu gordum herkeze tavsiye ederim (bu arada ben ayni renk cift cizgiyi gordumun gunu aksami ve ertesi gunu aksami iliskiye girdim yani 2 gun ust uste sonra bi gun ara verip tekrar esimld birlikte oldum ..su anda adet gunumu bekliyorum 10 gun var eger hamileysem burdan yazmayi nasip eder isallah o guzel haberi vermeyi allah

Back
X