Ovulasyon testi kullananlar

Aslinda test hic ise yaramadi diyebilirim ben zaten yumurtlama günlerini biliyordum belirtilerin oluyordu canm ama ocakta hapi biraktim iki ay hamile kalamayinca nisanda testi sipariş verdim 24 lu bir testi ilk iki ay düzenli yaptim ama maalesef olmadi ama en azindan yumurtladigimi bildiğim için içim rahatlamisti testte çift çizgiyi görüyordum.son üçüncü ayda elimde sadece 3 test kalmisti artik olmayacak düşüncesindeyim normalde 16. Gün yumurtlama olurdu bu sefer akintim geldi ve hemen test yaptim 14.günde çift cizgiydi.ramazan olduğundan dolayı pek üzerine dusmedim koskoca bir ayda sadece 10.12.14.günleri değerlendirdi ve Rabbim nasip etti. Hatta 9 günüm geçti ve hep düzenli olurum ama aklimin ucundan hamile olacagim geçmemişti.çünkü yeteri kadar değerlendirememiştim zaten 4-5 aydir olmuyordu uç değerlendirmeyle hic olmaz düşüncesindeyim.9.gün sonunda test yaptim ve çift çizgiyi gördüm baya mutlu olmuştum.Rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin.
Canim sizde de oluyor mu bende yumurtlama gunum olunca T çizgisi daha önce beliriyor ay çok merak ediyorum cidden :KK15:

Aslinda test hic ise yaramadi diyebilirim ben zaten yumurtlama günlerini biliyordum belirtilerin oluyordu canm ama ocakta hapi biraktim iki ay hamile kalamayinca nisanda testi sipariş verdim 24 lu bir testi ilk iki ay düzenli yaptim ama maalesef olmadi ama en azindan yumurtladigimi bildiğim için içim rahatlamisti testte çift çizgiyi görüyordum.son üçüncü ayda elimde sadece 3 test kalmisti artik olmayacak düşüncesindeyim normalde 16. Gün yumurtlama olurdu bu sefer akintim geldi ve hemen test yaptim 14.günde çift cizgiydi.ramazan olduğundan dolayı pek üzerine dusmedim koskoca bir ayda sadece 10.12.14.günleri değerlendirdi ve Rabbim nasip etti. Hatta 9 günüm geçti ve hep düzenli olurum ama aklimin ucundan hamile olacagim geçmemişti.çünkü yeteri kadar değerlendirememiştim zaten 4-5 aydir olmuyordu uç değerlendirmeyle hic olmaz düşüncesindeyim.9.gün sonunda test yaptim ve çift çizgiyi gördüm baya mutlu olmuştum.Rabbim bütün isteyen herkese nasip etsin.

allah bagslasın.. kafadan atmak gerekıyo demek gerckten herkesın soyledıgı bu..denemelerı yapcaksın ama hayatıına devam etceksın allah buyuk bızede nasıp eder ınsaaallah

Amin canım. Çok teşekkür ederim cevabın için Allah kucagına almayı nasip etsin inşallah :nazar:

Ay ben bi resim atsam o zmn ben ayni koyulukta değil diye ve T çizgisi önce belirmedi diye degerlendirmedim 13. Ve bugün 14. Gunum
Resim atsana canim.bende hep ikinci çizgi ilk çizgiye yakin koyulukta cikiyordu yani ikisi de ayni koyuluk kabul ediliyor aslında birçok foto kaydetmiştir topiklere bulabilirsem eğer sana atarim

İki çizgi ayni koyulukta oluyordu bende canm

Buldum canim 18 haziranda yapmistim bu testi adetinin 14. Günüydü birkez degerlensirdim ve şuan hamileyim haziran ayinda 10.12.14. Gunleri değerlendirdi sadece 14.günüm yumurtlama gunumdu Kizil_kiz Kizil_kiz

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-26-20-18-22.webp
    Screenshot_2016-07-26-20-18-22.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 380
Sanirim hamilesiniz Allah kucaginiza almayi nasip etsin insallah :) Testi kullandiginizin kacinci ayi hamile kaldiniz ?
Canim 10.12.14.günleri degerlendirdim 14.gün yumurtlama gunumdu ovulasyon testini atiyorum fikir olsun canm sana da

Eklentiler

• Screenshot_2016-07-26-20-18-22.webp
    Screenshot_2016-07-26-20-18-22.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 347
Canim 10.12.14.günleri degerlendirdim 14.gün yumurtlama gunumdu ovulasyon testini atiyorum fikir olsun canm sana da
Resim atamiyorum telefonum sorunlu ama senin ki gibi değil canim seninki daha köyü normalde 16. Günde yumurtlarim genelde 13 erken baya ondan kafam karisti maşallah seninki tutmuş Allah yazmis iste üstüne düşmemek gerekiyor. Bende bu ay denicem tam anlamıyla adetten birkaç gün sonra basladim gün asiriya hep diyorlardi 12 14 16 18 diye bakalim denicem nasip olursa arrik

Kizlar benim adetim asiri duzensiz yani ne zaman adet olacagim hic belli olmaz 3 4 ayda bir yani genelde olabilmek icin ilac kullanirim sansima tam ramazan ayinin ortasinda adet oldum hic aklimda doktora gitmeden hamile kalmak yoktu ta ki burda ovu testini kesfedene kadar siparis ettim ve rastgele baslayayim dedim testlerimi yorumlar misiniz ?

Eklentiler

• P_20160727_002342.webp
    P_20160727_002342.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 416
Kızlar ovü en yüksek günüyle aynı gün yapılmış lh testi.. Sizce hangisini baz almalıyım...

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 485
Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. Size bir sorum olacak lütfen ovulasyon testi kullananlar cevap versin. Ben düzensiz hasta olduğum için bu ay ovulasyon testi kullandım. Test iki hafta negatifti ama 9 gündür sürekli pozitif çıkıyor bu normal mi? Yumurtlama başladıktan sonra adet olana kadar pozitif mi çıkıyor, yoksa yumurtlama zamanından sonra tekrar mı negatifleşiyor? Lütfen yardım edin

Merhaba arkadaşlar ben yeni üye oldum. Size bir sorum olacak lütfen ovulasyon testi kullananlar cevap versin. Ben düzensiz hasta olduğum için bu ay ovulasyon testi kullandım. Test iki hafta negatifti ama 9 gündür sürekli pozitif çıkıyor bu normal mi? Yumurtlama başladıktan sonra adet olana kadar pozitif mi çıkıyor, yoksa yumurtlama zamanından sonra tekrar mı negatifleşiyor? Lütfen yardım edin

Ben kullanmadım ovalüsyon testini fakat bi arkadaşım kullanmıştı üst üste sürekli pozitif çukarsa hamile ooduğunu gösterir demişti gebelik testi yapın bir de belki hamilesinizdir:)

Back
X