• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

himmm kuzu ben biraz manyak ciktim ya :))) midem bulansin istiyorum olmuyor gerci kendimi bildim bileli bir iki kere bulanti yasadim :))) yürüyüş yapıyorum hr aksam ben doktor izin verdi kuzum.uyumak mi işte o bende yok :)) zorla uyuyorum hic gelmiyor uykum :)
Kız dellenme 24 saat bulanıyordu benim.zar zor yedigim iki lokmayı da çıkarıyordum.acillerde idrar örneği bile verememistim vücut o kadar susuz kalmis düşün.serum serum serum...şükret bacım şükret.

Ay çok heyecanlı sevdabuzer sevdabuzer im balım cinsiyet ogrencek. Annam nazlı bi kız mı acep. Bana da bugün başka bi doktor kız gibi dedi . Saçma !!! Hiç inanmıyorum başka doktor à daha gitcem .

Kız dellenme 24 saat bulanıyordu benim.zar zor yedigim iki lokmayı da çıkarıyordum.acillerde idrar örneği bile verememistim vücut o kadar susuz kalmis düşün.serum serum serum...şükret bacım şükret.
degilmi araniyom bende :))))

Ay çok heyecanlı sevdabuzer sevdabuzer im balım cinsiyet ogrencek. Annam nazlı bi kız mı acep. Bana da bugün başka bi doktor kız gibi dedi . Saçma !!! Hiç inanmıyorum başka doktor à daha gitcem .
git kuzum git ama insallah kizdir ben kiz hissediyom nedense sende gerci hayirlisi oksun allahim hayirli evlatlar nasip etsin

git kuzum git ama insallah kizdir ben kiz hissediyom nedense sende gerci hayirlisi oksun allahim hayirli evlatlar nasip etsin
Merhaba, 1663 sayfanın tamamını okudum. Hepinizin hikayesi ayrı heyecanlıydı. Sonuçta hepinizin mutlu sona gelmesine çok sevindim. Özellikle seni gözlerim dolu okudum. Hepinizin bebeğini sağlıkla kucağına almasını dilerim. Kim bilir belki bana da uğurlu gelir bu topic ☺️

daha var gibi kuzum cinsiyete bendr cok merak ediyorum ogrensem bi hirka neyin orcem :))))
Kızzz hatirlion mu . Bi sürü yelek neyin ordumdu. K.valide kazaklaar pantolon lar ordu de . Hiç giydiremedm ev çok sıcak ti kış boyunca . Bi de yelek giymek istemiodu bidik.

Merhaba, 1663 sayfanın tamamını okudum. Hepinizin hikayesi ayrı heyecanlıydı. Sonuçta hepinizin mutlu sona gelmesine çok sevindim. Özellikle seni gözlerim dolu okudum. Hepinizin bebeğini sağlıkla kucağına almasını dilerim. Kim bilir belki bana da uğurlu gelir bu topic ☺️
Ayyy canımmm. İnşallah sen de minnosunu al saglicakla. Emin ol alacaksin o gün gelecek . Bak sevdam bile hamis ;) bile diom çünkü okudun en çok o bekledi ve tabi en inanân oydu

Dimi dimi inşallah insan 2. Kız olsun ister 1. Erkek se. Ya gerçi ben çok adapteyim erkek fikrine . Şimdi bile oğlan à ne aliosam küçük neyin olsa aa kardesı giyer die alıodum

kızlar, ovulasyon testi alacagım. regl bugun bıttı . hangi marka almalıym
Ben laboquick kullanıyorum. İlk kez bu ay kullandım ve çok memnun kaldım. Ben bu ay 2 defa yumurtladım. Ovulasyon testi yeniden pozitif göstermeye başlayınca ne oluyor diye bir koşu doktora gittim. Meğer tekrar yumurtlamışım. Doktor bu gece çatlar, yarın gel kontrol edelim dedi. Gerçekten ertesi gün çatlamıştı ve test de yeniden silikleşmişti. Uzun uzun anlattım ama teste neden güvendiğimi açıklamak istedim :)

Ayyy canımmm. İnşallah sen de minnosunu al saglicakla. Emin ol alacaksin o gün gelecek . Bak sevdam bile hamis :KK66: bile diom çünkü okudun en çok o bekledi ve tabi en inanân oydu
Güzel dileğin için çok teşekkür ederim. Yumurtlamadan sonraki 11. Gündeyim. Dün test yaptım ama negatifti. Belki erken yapmışımdır diye bir umut beklemeye devam ediyorum. Senin de ilk hamilelikte birkaç gün kala negatifti. Bat günü çıkmıştı diye hatırlıyorum. Bugün sabırlı bir insan olup akşamı test yapmadan bitirmek istiyorum ama yarın için kendime söz veremiyorum

Ayyy canımmm. İnşallah sen de minnosunu al saglicakla. Emin ol alacaksin o gün gelecek . Bak sevdam bile hamis :KK66: bile diom çünkü okudun en çok o bekledi ve tabi en inanân oydu
Bu arada heyecandan atlamışım lütfen kusura bakma. Sen de 2. Bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah. İlk sayfalarda bu zamana kadar bekledin sanmıştım hamilelik takvimini aktif gördüğüm için. Sonradan anladım tabi ki 2 numarayı bekliyormuşsun. Maşallah sana da 2 bebeğine de ☺️

Ben laboquick kullanıyorum. İlk kez bu ay kullandım ve çok memnun kaldım. Ben bu ay 2 defa yumurtladım. Ovulasyon testi yeniden pozitif göstermeye başlayınca ne oluyor diye bir koşu doktora gittim. Meğer tekrar yumurtlamışım. Doktor bu gece çatlar, yarın gel kontrol edelim dedi. Gerçekten ertesi gün çatlamıştı ve test de yeniden silikleşmişti. Uzun uzun anlattım ama teste neden güvendiğimi açıklamak istedim :)
gunde ıkı kere mı bakmak gerekıyor canım 1 mı

gunde ıkı kere mı bakmak gerekıyor canım 1 mı
Çift çizginin koyulaşmaya başladığı günler 2'şer tane yaptım. Sabah 11 ve akşam 7 saatlerinde. Ama silik günlerde 1'er tane yaptım bazen sabah bazen akşam olmak üzere. Ben çalıştığım için böyle yaptım ama her gün aynı saatte, sıvı alımına dikkat ederek ve en az 2,5-3 saat idrarını tutarak yapman tavsiye ediliyor.

Çift çizginin koyulaşmaya başladığı günler 2'şer tane yaptım. Sabah 11 ve akşam 7 saatlerinde. Ama silik günlerde 1'er tane yaptım bazen sabah bazen akşam olmak üzere. Ben çalıştığım için böyle yaptım ama her gün aynı saatte, sıvı alımına dikkat ederek ve en az 2,5-3 saat idrarını tutarak yapman tavsiye ediliyor.

ben sadece 1 ay denedım bıdaha yapmadım. sımdı sıparıs verdım bu ayda deneyecegım cnku duzenım bozuldu renglım one cektı. 20 tane aldım. 10. gn baslarım 1 er tane ıle 14ten sonra gunde 2 yaparım sabah 8 de cıkıyorum evden sıvı almadan bende 11 de yaparım 3 saat ıdrarla. aksamda 7 bucuk evdeym :D 4ten sonra ıcmem bıseyç hayırlısı bakalım

Back
X