• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Eklentiler

• IMG_1547.webp
    IMG_1547.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_1561.webp
    IMG_1561.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 45
  • IMG_1564.webp
    IMG_1564.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 46
Sen de bayagi bekledin demek ki hersey duzene girince oluyor regl duzeldi kaldin
İnofolic combi içtim 2.ayımda hamile kaldım normalde 1 seneyi geçti 2.ci bebek için korunmayalı.
Vakti saati var ben kız hissediyorum sol kasıgım da batma oluyor kızımdada solda idi eşimde kız istiyordu :)

Hayirlisi olsun 2ay sonra bende imfolice gecerim sen buay nelervdenemistin
İnofolicten başka giçbişi yapmadım adetten hemen sonra yumurtladım zaten sat 12 mayıs ovulasyon günü 17 mayıs temizlendim 2 gün sonra yumurtladım :) bişi yapmama gerek kalmadı allaha şükür

İnofolicten başka giçbişi yapmadım adetten hemen sonra yumurtladım zaten sat 12 mayıs ovulasyon günü 17 mayıs temizlendim 2 gün sonra yumurtladım :) bişi yapmama gerek kalmadı allaha şükür
Benimde son bat 12 mayis ama ben 22 mayis gibi yumurtladim saniyorum yani onu sormadim ayaklari falan diktinmi saga sola yattinmi dus aldinmi gibi,,benim de ov erken ama sen dahada erken yumurtladin

Benimde son bat 12 mayis ama ben 22 mayis gibi yumurtladim saniyorum yani onu sormadim ayaklari falan diktinmi saga sola yattinmi dus aldinmi gibi,,benim de ov erken ama sen dahada erken yumurtladin
Yumurtlama pikten sonra ki ilişkide kalkmadım bacakta dikmedim hemen uyudum sonraki gün silinince şne bacak kalkmadı yine uyudum sabah duş aldım sonralarında hemen kalktım duş aldım sadece 2gün abdesti sabaha biraktim

17mayıs pic oldu 18 mayıs akşamı gögüs dolulugu ve şişligi ile uyandım hala agrıyoe kızımdada gögüslerim alarm vermişti şimdi 1 beden buyuduler 115 beden takıyoeım sısmıyor :)
Ucları acıyoe ve cevresi anladım hamile kaldıgımı o yüzden saçımıda boyamadım + alkolde almadım

17mayıs pic oldu 18 mayıs akşamı gögüs dolulugu ve şişligi ile uyandım hala agrıyoe kızımdada gögüslerim alarm vermişti şimdi 1 beden buyuduler 115 beden takıyoeım sısmıyor :)
Ucları acıyoe ve cevresi anladım hamile kaldıgımı o yüzden saçımıda boyamadım + alkolde almadım
Ben iste ilkinde de 0 belirti ile hamile kalmistim ve teglden 5 gun sonra ogrenmistim bende belirti olmuyor

Ne guzel wrkwn ogrendin
Evet canım ama stres var artar mı tutunur mu saglıklı mi :)
Ben iste ilkinde de 0 belirti ile hamile kalmistim ve teglden 5 gun sonra ogrenmistim bende belirti olmuyor
sende yumurtlamadan sonra gögüslerine dikkat et gerçi ben ellemeden ertesi sabahına agrımıştı :) anlarsın zaten insanın içine doğuyor vicudunu iyi tanıyorsan adet oldum ama yumurtam büyümüş içerde hemen çatladı sonra imkansız diye bişi yok kızlar ben ovulasyon testini 10.günde başlıycaktım bişi dürttü bir dur deniyim dedim bir baktım koyu ertesi sabah bir baktım pozitif :) 15 mayısta regl bitti 16 mayıs ilişki olmustu 17 mayıs pic oldu işte şans

Back
X