- 1 Mart 2014
- 16.089
- 33.825
- 598
Belirti için çok erken canım. Zaten olabilecek belirtiyi dé yasiosun. Hep şiş hissettim hissediyorumbende gaz dişinda hic belirti yok ki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Belirti için çok erken canım. Zaten olabilecek belirtiyi dé yasiosun. Hep şiş hissettim hissediyorumbende gaz dişinda hic belirti yok ki
cabim nasiısin varmi bir haber bu resimlrtde gebelik var gibiYumurtlamadan sonra 10.gün
İlk resim strip hcg
İkinci resim erken gebelik testi ovula
Üçünçü resim lh
Lh yumurtlamadan sonra hiç çizgi çıkartmamıştı bembeyaZdı şimdi baya cizgi var
sagolasin canimAyy harika !! Sen de hamissin masallah saglikla al kucağına canim
Cnm akşam yaptım tutmadan cizgi koyulaşıyor sanırım ay gözlerim doldu mutluluktan :)bende gaz dişinda hic belirti yok ki
bu sabah daha net cnm geçmiş sayfada paylaşmıstım bakarsın inş koyuşaır git gide lhta koyulaşıyorcabim nasiısin varmi bir haber bu resimlrtde gebelik var gibi
Hamileyim cnm başka marka yaptım cıktı :)POWERHACK tekrar test yaptin mi
Cok guzel canim tebrik ederim dua et kasik agrin varmivbaska belirtin,,Hamileyim cnm başka marka yaptım cıktı :)
Darısı başına inş en kısa zamanda yumurtlamadan sonra 11.ci günüm
Yumurtlama gununude sayiyormusunCok guzel canim tebrik eferim sua et kasik agrin varmivbaska belirtin,,
Sol kasıgımda batma ve beyaz akıntı var okadar cnm yumurtlamadan sonra 11.günüm bugünCok guzel canim tebrik ederim dua et kasik agrin varmivbaska belirtin,,
Etmemmi şekerim allahım en kısa zamanda sanada ve yüm isteyenlere nasip etsinCok guzel canim tebrik ederim dua et kasik agrin varmivbaska belirtin,,
Sen de bayagi bekledin demek ki hersey duzene girince oluyor regl duzeldi kaldinSol kasıgımda batma ve beyaz akıntı var okadar cnm yumurtlamadan sonra 11.günüm bugün
İnofolic combi içtim 2.ayımda hamile kaldım normalde 1 seneyi geçti 2.ci bebek için korunmayalı.Sen de bayagi bekledin demek ki hersey duzene girince oluyor regl duzeldi kaldin
Hayirlisi olsun 2ay sonra bende imfolice gecerim sen buay nelervdenemistinİnofolic combi içtim 2.ayımda hamile kaldım normalde 1 seneyi geçti 2.ci bebek için korunmayalı.
Vakti saati var ben kız hissediyorum sol kasıgım da batma oluyor kızımdada solda idi eşimde kız istiyordu :)
İnofolicten başka giçbişi yapmadım adetten hemen sonra yumurtladım zaten sat 12 mayıs ovulasyon günü 17 mayıs temizlendim 2 gün sonra yumurtladım :) bişi yapmama gerek kalmadı allaha şükürHayirlisi olsun 2ay sonra bende imfolice gecerim sen buay nelervdenemistin
Benimde son bat 12 mayis ama ben 22 mayis gibi yumurtladim saniyorum yani onu sormadim ayaklari falan diktinmi saga sola yattinmi dus aldinmi gibi,,benim de ov erken ama sen dahada erken yumurtladinİnofolicten başka giçbişi yapmadım adetten hemen sonra yumurtladım zaten sat 12 mayıs ovulasyon günü 17 mayıs temizlendim 2 gün sonra yumurtladım :) bişi yapmama gerek kalmadı allaha şükür
Yumurtlama pikten sonra ki ilişkide kalkmadım bacakta dikmedim hemen uyudum sonraki gün silinince şne bacak kalkmadı yine uyudum sabah duş aldım sonralarında hemen kalktım duş aldım sadece 2gün abdesti sabaha biraktimBenimde son bat 12 mayis ama ben 22 mayis gibi yumurtladim saniyorum yani onu sormadim ayaklari falan diktinmi saga sola yattinmi dus aldinmi gibi,,benim de ov erken ama sen dahada erken yumurtladin
17mayıs pic oldu 18 mayıs akşamı gögüs dolulugu ve şişligi ile uyandım hala agrıyoe kızımdada gögüslerim alarm vermişti şimdi 1 beden buyuduler 115 beden takıyoeım sısmıyor :)Benimde son bat 12 mayis ama ben 22 mayis gibi yumurtladim saniyorum yani onu sormadim ayaklari falan diktinmi saga sola yattinmi dus aldinmi gibi,,benim de ov erken ama sen dahada erken yumurtladin
Ben iste ilkinde de 0 belirti ile hamile kalmistim ve teglden 5 gun sonra ogrenmistim bende belirti olmuyor17mayıs pic oldu 18 mayıs akşamı gögüs dolulugu ve şişligi ile uyandım hala agrıyoe kızımdada gögüslerim alarm vermişti şimdi 1 beden buyuduler 115 beden takıyoeım sısmıyor :)
Ucları acıyoe ve cevresi anladım hamile kaldıgımı o yüzden saçımıda boyamadım + alkolde almadım
Ne guzel wrkwn ogrendinBen iste ilkinde de 0 belirti ile hamile kalmistim ve teglden 5 gun sonra ogrenmistim bende belirti olmuyor
Evet canım ama stres var artar mı tutunur mu saglıklı mi :)Ne guzel wrkwn ogrendin
sende yumurtlamadan sonra gögüslerine dikkat et gerçi ben ellemeden ertesi sabahına agrımıştı :) anlarsın zaten insanın içine doğuyor vicudunu iyi tanıyorsan adet oldum ama yumurtam büyümüş içerde hemen çatladı sonra imkansız diye bişi yok kızlar ben ovulasyon testini 10.günde başlıycaktım bişi dürttü bir dur deniyim dedim bir baktım koyu ertesi sabah bir baktım pozitif :) 15 mayısta regl bitti 16 mayıs ilişki olmustu 17 mayıs pic oldu işte şansBen iste ilkinde de 0 belirti ile hamile kalmistim ve teglden 5 gun sonra ogrenmistim bende belirti olmuyor