merhaba cnm
Aaa cnm sende de pko mu çıktı. hatırlıyorsan mutlaka baktır tahlillerine emin ol diyordum üzüldüm yaa. bende pkoluyum. ama bak 2 doğumum var. basİnşllah canım senın az kalmıs hadi inşallah tutmustur benım umudum yok pko oldugum için
Evet canım malesef pko cıktı ama adetlerım duzenli anlamadım nasıl pko yum klomen bir ay tedavi gprdum olmadı rahim filmi cekındım temız cıktı cok sukur rabbime bata 8 gun kaldı bakalım ne olucak sen nasılsın nasıl gidiyor calısmalarAaa cnm sende de pko mu çıktı. hatırlıyorsan mutlaka baktır tahlillerine emin ol diyordum üzüldüm yaa. bende pkoluyum. ama bak 2 doğumum var. bas
it klomen tedavisiyle gebe kalmıştım ilkinde onu doğumdan sonra kaybettim anlatmıştım ya size. sonra yine gebe kaldım doğum yaptım. kesinlikle sıkıntı yapma pko nun çözümü var yaşında küçüktü yanlış hatırlamıyorsam bu da avantaj.kilo almamaya gayret göster cnm pko da çok önemli.ben artık master yaptım bu konuda yıllardır pko ile yaşıyorum malesef alıştım artık
cnm pko nun çok çeşidi var. kimisinde adet düzenli olsa da ultrasonda pko görülüyor ve hormon tahlillerinde çıkıyor. kimisinde adet düzensiz hormonlar düzenli oluyor..vs.. ben tedavi görmüyorum bu ay cnm.dr istersen iğne tedavisi uygulayalım dedi ben bu ay gitmedim biraz oluruna bıraktım çok da takmıyorum açıkcası rabbim hayırlısını versin. birkaç ay dr a gitmeden denerim belki sonrasında iğneye gecerim hayırlısı bakalım..Evet canım malesef pko cıktı ama adetlerım duzenli anlamadım nasıl pko yum klomen bir ay tedavi gprdum olmadı rahim filmi cekındım temız cıktı cok sukur rabbime bata 8 gun kaldı bakalım ne olucak sen nasılsın nasıl gidiyor calısmalar))
Amaniinnnn ikizler geldi miii?Mrb kızlar,ben dogum yaptım iyiyiz cok sukur.rabbim isteyen herkese nasip etsin
Ebru cuğum özellikle perşembe geceleri açıyordum yasin suresini meryem suresini hoca okurken ben gözümle mealini okuyordum canım.4444 tane salavatı tefriciye okudum.hacet namazları kıldım ağlaya yakara..Allahım sana da nasip etsin inşallah.Arapca okumak lazımmıs sanırım ama bilmiom canım mealinden okusam olur mu ki
Amin canım ınsallah seninde az kalmıs saglıkla kucagına al inşallah rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın bende 1479 kere selamun kavlen mir rabbirrahim okudum duaların kabul olması ıcın ınsallah vesile olur benımde yuzum guler bata 6 gun kaldı pek umıdım yok ama inşallah yuzum güler bu ayEbru cuğum özellikle perşembe geceleri açıyordum yasin suresini meryem suresini hoca okurken ben gözümle mealini okuyordum canım.4444 tane salavatı tefriciye okudum.hacet namazları kıldım ağlaya yakara..Allahım sana da nasip etsin inşallah.
Amin...hasbinallah ve nimel vekil,Allahın isimlerinden ya mucib,ya vekil sık sık zikrettiklerimdi canım...Amin canım ınsallah seninde az kalmıs saglıkla kucagına al inşallah rabbim kimsenin kucagını bos bırakmasın bende 1479 kere selamun kavlen mir rabbirrahim okudum duaların kabul olması ıcın ınsallah vesile olur benımde yuzum guler bata 6 gun kaldı pek umıdım yok ama inşallah yuzum güler bu ay
Çoookkk sevindim canım,Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip etsininşallah canım...sonuçlarım çıkmış beta hcg: 125 progesteron:21.9
Onlarıda cekıyım canım cok sagolasın Allah razı olsunAmin...hasbinallah ve nimel vekil,Allahın isimlerinden ya mucib,ya vekil sık sık zikrettiklerimdi canım...
Allah senden de razı olsun,hayırlısıyla en hayırlı zamanda kavuş minnağına inşallah...Onlarıda cekıyım canım cok sagolasın Allah razı olsun
Dualarımız seninle canim uzme kendini rahatina bak artik nasilsa pasa dogunca bu rahatlik olmayacak :)) sikinti edecek bi durumda yok masallahki simdiye kadar hersey yolunda ilerledi surda kalmis az bi vaktin artik rahatlat kendini canimKızlar herkese iyi akşamlar. . Agrim oluyör. Ve son haftalardayim malum. Ve hareket etmek uyumak yürümek gezmeye çıkmak. nerdeyse imkansız hale geldi . Az kaldı inşallah . En son ki sıkıntı stresten sonra sanırım. (Eşimin kaza olayi) bebişim kilo alamaz oldu. 2700 ler olması gerekirken 2250 dedi doktor . P.tesi randevum var gene bakalım durum nedir. İlerleme. Yoksa aliriZ dedi doktor. Herşeyin hayırlsı . Lütfen dua edin. Bebeğim sağlıkla gelsin.. Su an hergün geçmek bilmiyor.. Kendimi çok ağır hissediyorum. Neyseki başında rahat bi hamilelik geçirip bugünlere geldim. Öpüyorum hepinizi
canım hiç stres yapma benim de ilk çocuğumda son 2 hafta hiç almadı plesenta çürümeye başlamış bugün alalım dedi dr 4gün kala...ve sezeryanla doğurdum hiç ağrım yokken...hiç sıkıntı olmadı küvöze de girmedi...bazı usg ler kiloyu yanlış da gösterebiliyor... 3 kg olsa bile yeter altı da olsa sağlıklı olduktan sonra çabuk toparlar inan bana hem düşük kilolu bebişler daha hızlı gelişip kilo alıyor ve diğerlerini yakalıyorlar merak etme...erken alma ihtimaline karşı ciğer geliştirici iğne yapıyorlar sanırım o önemli onu sor doktoruna yoksa küvözde kalır belli bir zaman...sağlıcakla inşallah...Kızlar herkese iyi akşamlar. . Agrim oluyör. Ve son haftalardayim malum. Ve hareket etmek uyumak yürümek gezmeye çıkmak. nerdeyse imkansız hale geldi . Az kaldı inşallah . En son ki sıkıntı stresten sonra sanırım. (Eşimin kaza olayi) bebişim kilo alamaz oldu. 2700 ler olması gerekirken 2250 dedi doktor . P.tesi randevum var gene bakalım durum nedir. İlerleme. Yoksa aliriZ dedi doktor. Herşeyin hayırlsı . Lütfen dua edin. Bebeğim sağlıkla gelsin.. Su an hergün geçmek bilmiyor.. Kendimi çok ağır hissediyorum. Neyseki başında rahat bi hamilelik geçirip bugünlere geldim. Öpüyorum hepinizi
bir de süt ve muz çok kilo aldırıyor onları tüket bol bol bir de sol tarafına yat çünkü çocuğu besleyen damarlar sağ taraftaymış...Kızlar herkese iyi akşamlar. . Agrim oluyör. Ve son haftalardayim malum. Ve hareket etmek uyumak yürümek gezmeye çıkmak. nerdeyse imkansız hale geldi . Az kaldı inşallah . En son ki sıkıntı stresten sonra sanırım. (Eşimin kaza olayi) bebişim kilo alamaz oldu. 2700 ler olması gerekirken 2250 dedi doktor . P.tesi randevum var gene bakalım durum nedir. İlerleme. Yoksa aliriZ dedi doktor. Herşeyin hayırlsı . Lütfen dua edin. Bebeğim sağlıkla gelsin.. Su an hergün geçmek bilmiyor.. Kendimi çok ağır hissediyorum. Neyseki başında rahat bi hamilelik geçirip bugünlere geldim. Öpüyorum hepinizi
YA canım sordum doktora yeme içme ile alakası yok dedi. Sen hiç yemesen bebis alır gene alacağını dedi. Ha ben zaten kaşar di muzdu sol tarafa yatisti. . Yapıodumbir de süt ve muz çok kilo aldırıyor onları tüket bol bol bir de sol tarafına yat çünkü çocuğu besleyen damarlar sağ taraftaymış...
Ah evet canım ya nerde ben de kendini rahatlamak kafayı bosaltmak otu tozu kendime dert é diorum. Daha bugün uyuz bi rüya ile uyandım çok üzüldüm bebeğime . Gördüm ama tosbami ama üzücü şeyler oluodu. Duani eksik etme canım. Sezeryan istiom normal doğum korkusu sarınca. O yüzden de hep rüyalar düşünceler sardı beynimiDualarımız seninle canim uzme kendini rahatina bak artik nasilsa pasa dogunca bu rahatlik olmayacak :)) sikinti edecek bi durumda yok masallahki simdiye kadar hersey yolunda ilerledi surda kalmis az bi vaktin artik rahatlat kendini canim
Ay bana öyle plesenta ile ilgili bişi demedicanım hiç stres yapma benim de ilk çocuğumda son 2 hafta hiç almadı plesenta çürümeye başlamış bugün alalım dedi dr 4gün kala...ve sezeryanla doğurdum hiç ağrım yokken...hiç sıkıntı olmadı küvöze de girmedi...bazı usg ler kiloyu yanlış da gösterebiliyor... 3 kg olsa bile yeter altı da olsa sağlıklı olduktan sonra çabuk toparlar inan bana hem düşük kilolu bebişler daha hızlı gelişip kilo alıyor ve diğerlerini yakalıyorlar merak etme...erken alma ihtimaline karşı ciğer geliştirici iğne yapıyorlar sanırım o önemli onu sor doktoruna yoksa küvözde kalır belli bir zaman...sağlıcakla inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?