ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

İnşaallah canım Allah duysun sesini. Sıra sende bu konudan ne zaman uyarı gelse nedense aklıma sen geliyorsun inşaallah hamiledir diyorum ve inanıyorum senin mucizende çok yakında önce karnında sonra kucağında olacak güzel yürekli annesini çok bekletmeyecek sipa:KK46:
Ayy canim tesekkur ederim guzel dileklerin icin allah razi olsun amneler gununde kutlu olsun canim :KK46:

Mrb kızlar,ben dogum yaptım iyiyiz cok sukur.rabbim isteyen herkese nasip etsin
Annnemmmm masallahhhhh. :spor:Oyy kuzular nasıl. Mayıs geldi yarı oldu kız. Ayni zaman hamis kaldık . Darısı bana inşallah. 3 hafta minimum beklicem daha ben :eğlence::temizlik:

çok yeni daha çarşamba kontrole gel testi tekrarlayacağız dedi doktor...hiçbişey kesin değilmiş henüz hayırlısı artık...

çok yeni daha çarşamba kontrole gel testi tekrarlayacağız dedi doktor...hiçbişey kesin değilmiş henüz hayırlısı artık...
İyi dusun ıyı olsun canım oncekınde degerın cok dusuktu ondan oyle olmustur ama bunda masallah guzel olucak hereey sen gonlunu ferah tut

Eki Görüntüle 1828418 çok şaşkın ve değişik duygular içindeyim ya Allah ım inşallah sağlıklıdır...
Canım çok sevindim senin adına yaaa kalbini gönlünü ferah tut Allah bebeğini sana bağışlayacak kuzum merak etme ;) foruma be zamandır girmedim bu haber inan çok Mutlu etti beni ;)

Kızlar benim durumlar olumlu gitmiyor ne yazıkki prolaktin tekrar ölçüldü bugün hala yüksek yarın tekrar baktırmamı istedi doktor başka bir hastanede eğer yine yüksek çıkarsa tekrardan dostinex kullanımı :( artık her ay 2 3 defa doktora gitmek sürekli ilaç kullanmak sürekli tahlil peşinde koşmak sıkıyor üzüyor beni :( sabrediyorum halime şükrediyorum ama sanki gücüm azalıyor gibi pes etmekten korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun ... Bu arada tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun ;)

Canım çok sevindim senin adına yaaa kalbini gönlünü ferah tut Allah bebeğini sana bağışlayacak kuzum merak etme :KK66: foruma be zamandır girmedim bu haber inan çok Mutlu etti beni :KK66:
Sağol canım çok teşekkür ederim evet sen de yoktun uzun zamandır Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah en yakın zamanda kuzum

Kızlar benim durumlar olumlu gitmiyor ne yazıkki prolaktin tekrar ölçüldü bugün hala yüksek yarın tekrar baktırmamı istedi doktor başka bir hastanede eğer yine yüksek çıkarsa tekrardan dostinex kullanımı :KK43: artık her ay 2 3 defa doktora gitmek sürekli ilaç kullanmak sürekli tahlil peşinde koşmak sıkıyor üzüyor beni :KK43: sabrediyorum halime şükrediyorum ama sanki gücüm azalıyor gibi pes etmekten korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun ... Bu arada tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun :KK66:
ÜZülme bol bol dua et tefriciye çek canım ben de dua ediyorum hepinize

Back
X