- 13 Mayıs 2016
- 139
- 266
- 33
ben daha yeni canım 14. gün ama hala silik bir şekilde 2. çizgiyi bekliyoruz. ona göre tam manasıyla çalışmalara başlıcaz canım inş. hadi inş senden hayırlı haber alırımda bende iyice heyecan yapar devam edrim.:)ya aslında bu ay yumurtlama dönemimde eğitimim vardı Antalya ya gitmiştik Benim t c kadar koyu olmadı hiç en koyu olmadan 2 gün üst üste en koyu olduğu gün ve ertesi günü degerlendirdikama planlı olmadı tatil olduğu için. kalitesiz faln deniliyor ama bu ay onun hesabini yapmadim.işte bugün ovulasyon yaptım onu göndermiştim yarın da yaparım ovulasyon. sen nasıl değerlendirdin
istersen gebelik testi varsa yap canım belki hayali çizgiyi görürsün belli mi olur :))ya aslında bu ay yumurtlama dönemimde eğitimim vardı Antalya ya gitmiştik Benim t c kadar koyu olmadı hiç en koyu olmadan 2 gün üst üste en koyu olduğu gün ve ertesi günü degerlendirdikama planlı olmadı tatil olduğu için. kalitesiz faln deniliyor ama bu ay onun hesabini yapmadim.işte bugün ovulasyon yaptım onu göndermiştim yarın da yaparım ovulasyon. sen nasıl değerlendirdin
merhaba sizi tanımıyorum ama cevap yazmak istedim bence kendinizi hiç üzmeyin her çocuk 3 kilonun üzerinde doğucak diye bişey yok mesela ben 2200 doğmuşum şuanda 29 yaşındayım ve 60 kiloyum oyüzden hiç canınızı sıkmayın.Kızlar herkese iyi akşamlar. . Agrim oluyör. Ve son haftalardayim malum. Ve hareket etmek uyumak yürümek gezmeye çıkmak. nerdeyse imkansız hale geldi . Az kaldı inşallah . En son ki sıkıntı stresten sonra sanırım. (Eşimin kaza olayi) bebişim kilo alamaz oldu. 2700 ler olması gerekirken 2250 dedi doktor . P.tesi randevum var gene bakalım durum nedir. İlerleme. Yoksa aliriZ dedi doktor. Herşeyin hayırlsı . Lütfen dua edin. Bebeğim sağlıkla gelsin.. Su an hergün geçmek bilmiyor.. Kendimi çok ağır hissediyorum. Neyseki başında rahat bi hamilelik geçirip bugünlere geldim. Öpüyorum hepinizi
Genelde ovulasyonlar bole ckıo cnm sanmam ama normal test yap istersenkızlar Merhaba bat a 3 gün var ovulasyon testi yaptım sizce hamile olabilir miyim yumurtlama döneminde de c kadar koyu olmamıştı t en koyu olduğu zamanları degerlendirmistik
herkeste çok koyu olmuyor aklında olsun canım. gun asiri devam etmeni tavsiye ederim.Kanıma girdinistersen gebelik testi varsa yap canım belki hayali çizgiyi görürsün belli mi olur :))
bi umut dünyası işteGenelde ovulasyonlar bole ckıo cnm sanmam ama normal test yap istersen
Seni cok iyi anlıyorum ama normal test yap yada kan testi daha sglıklı cnmbi umut dünyası işte
Teşekkürler cevap icin. Doktor da bişey olmaz dedi de .ne bilim her şey yolunda giderken böyle bişey duymak uzuyor endişelendiriyor. Umarım hersey güzel olur. Bebişim sağlıkla gelirmerhaba sizi tanımıyorum ama cevap yazmak istedim bence kendinizi hiç üzmeyin her çocuk 3 kilonun üzerinde doğucak diye bişey yok mesela ben 2200 doğmuşum şuanda 29 yaşındayım ve 60 kiloyum oyüzden hiç canınızı sıkmayın.
Adet gelmeden öyle aman aman bi belirti olmuo da. Ama göğüs ucu ağrısı yaşamıştım ben farklı olarak .Kızlar bugünlerde doğurganlık günlerim ilişki oldu.. sizce en erken ne zaman belirti olur ? Ne zaman test yapıym yada adet günü gelmeden belirti olmazmi
Ayyy gerçekten mi çok minnak. Peki kaçıncı haftasında doğdu. Erken mi.vorones kızkardeşimin cocugu 1850 gr dogdu ilk dogdugunda kedi yavrusu kadardi masallah turp gibi simdi
Hadi yaaa üzüldüm bak..Kaçıncı haftasındasin simdimalesef bu bebişim de anormalmiş beta yeterince yükselmiyor progesteron 13 e düşmüş ya düşük yine ya da dış gebelik(
Benim adete yakın hiç cikmio du t canımkızlar Merhaba bat a 3 gün var ovulasyon testi yaptım sizce hamile olabilir miyim yumurtlama döneminde de c kadar koyu olmamıştı t en koyu olduğu zamanları degerlendirmistik
Tam zamaninda dogdu canim doktor ben bunu elleyemem kedi yavrusu kadar demişti :))) ama masallah simdi 10 yasinda hala cok zayif ama boyu uzunAyyy gerçekten mi çok minnak. Peki kaçıncı haftasında doğdu. Erken mi.
Ya haklısın .. Bugun kendime geldim biraz dün çok fena idim. Bi de hormonlar çok değişik ya. İnsan bi aglio bi guluo.
Yok izlemedim de okudum hani ikinmak gerekio bilmem.ne . Bir gün çok afedersin wc de kabız durumunda anladım ki ben bu işi yapamam. Ve bebeğin kafası 2 hafta büyük deyince doktor ben bu bebeğin vajinadan çıkma olayina taktım yanı. Ay sana da kıyamam yeni vajinismus belasını atlatmisken söylediğim şeylere bak sana..Kuzum sen dogum falan izlemedin demi bu ruyalar korkmandan kaynaklaniyor bence cok kafana takıyorsun canim yapma ya sanada yazik kendine eziyet ediyorsun dusunki bu bebek icin ne caba sarfettin surda az bi zamanin kalmis kavusmaniza dusundugun şeylere bak hayirlisiyla bebeğini kucagina alacaksin inşallah canim
Peki küçük die sezeryan mi oldu .normal miTam zamaninda dogdu canim doktor ben bunu elleyemem kedi yavrusu kadar demişti :))) ama masallah simdi 10 yasinda hala cok zayif ama boyu uzun
Bencede senin bu aralar bu hallerin hormonlardan kaynakli
İnş ☺ ilişkiden kaç gün sonra belirti yasamistiniz ?Adet gelmeden öyle aman aman bi belirti olmuo da. Ama göğüs ucu ağrısı yaşamıştım ben farklı olarak .inşallah hamişsindir
umut oldun bana canım hadi hayırlısı. Allah sana da göz aydınlığı versin inşallah.Benim adete yakın hiç cikmio du t canım
.inşallah hamişsindir . Ve hcg testinde bişe cikmamisti bat gününe kadr
Canım benım hiç uzulme nolur vardır bunda da bi hayır oyle dusun en azından hamıle kalabilion oyle dusun buna da bşy olmuycak Allahın ıznıyle sıkma hiç canını cok uzgunum inş degerin yukselir hayırlı saglıklı kucagına alırsınmalesef bu bebişim de anormalmiş beta yeterince yükselmiyor progesteron 13 e düşmüş ya düşük yine ya da dış gebelik(
Yok kuzum yok cok sukur kurtuldum o beladan hersey yolunda yani :)) ama evet vajinismusken hep onu dusunurdum ben yapamam o kafa nasil cikacak diye :))) bak artik okuma oyle seyler canim iyice etkileniyorsun ya aslinda bebise kışlık kazak hirka neyin örsene hem kafan dağılmış olurYok izlemedim de okudum hani ikinmak gerekio bilmem.ne . Bir gün çok afedersin wc de kabız durumunda anladım ki ben bu işi yapamam. Ve bebeğin kafası 2 hafta büyük deyince doktor ben bu bebeğin vajinadan çıkma olayina taktım yanı. Ay sana da kıyamam yeni vajinismus belasını atlatmisken söylediğim şeylere bak sana..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?