ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Sagolasın canım benım annem okuodu ama bende okurum Allah razı olsun tsk ederim secdesi nasıl kac rekat kılıcam normal namaz kılar gibi mi
Sağol canım senden de. Goruntude nasıl kılınacağı yazıyor yok normal namaz gibi değil çok kısa. Takılır yada yardıma ihtiyacın olursa yazarsin canım

Eklentiler

• Screenshot_2016-05-06-23-21-04.webp
    37,5 KB · Görüntüleme: 53
ay geçenki düşünce bu da öyle olacakmış gibi geliyor inşallah sağlıklı ve hayırlıdır ya...teşekkür ederim güzel dileklerin için
Ben geçen senbu zamanlar 27 haftalık erken doğumla bebegimi kaybettim bak şimdi yine hamileyim çok sukur ama bana sor asıl korkunun ne olduğunu her ultrasonda ağlıyorum nerdeyse beterin beteri var öyle dusun. Kalbini temiz tut inşaallah herşey güzel olur dualarim seninle

geçmiş olsun canım çok üzüldüm şimdi kaç haftalıksın

yok canım bat 9 mayıs bugün öylesine yapayım dedim silik çıktı valla kanı pazartesi yaptırıcam dr a randevu aldım kuzum
Yaptır yaptır canım kalbını gonlunu ferah tut bebışımız annesıyle artık allahım sağlıcakla kucağına almayıda nasıp etsın

Canım hııııcc tedırgın olma sag salim annesının kucagına gelecek ınsallah

Canım hııııcc tedırgın olma sag salim annesının kucagına gelecek ınsallah
İnşaallah canım Allah duysun sesini. Sıra sende bu konudan ne zaman uyarı gelse nedense aklıma sen geliyorsun inşaallah hamiledir diyorum ve inanıyorum senin mucizende çok yakında önce karnında sonra kucağında olacak güzel yürekli annesini çok bekletmeyecek sipa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…