- 15 Kasım 2014
- 890
- 1.126
- 113
Sağol canım senden de. Goruntude nasıl kılınacağı yazıyor yok normal namaz gibi değil çok kısa. Takılır yada yardıma ihtiyacın olursa yazarsin canımSagolasın canım benım annem okuodu ama bende okurum Allah razı olsun tsk ederim secdesi nasıl kac rekat kılıcam normal namaz kılar gibi mi
Tmm canım sagolasın Allah razı olsunSağol canım senden de. Goruntude nasıl kılınacağı yazıyor yok normal namaz gibi değil çok kısa. Takılır yada yardıma ihtiyacın olursa yazarsin canım
hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşaallah kötü dusunmek yok bu sefer bebisin seninleEki Görüntüle 1828418 çok şaşkın ve değişik duygular içindeyim ya Allah ım inşallah sağlıklıdır...
sağol kuzum inşallah sen de hamilesindir bu ay ve beraber doğururuz inşallah..Canım benım hayırlı ugurlu olsun kucagına saglıkla al nşallahhh
ay geçenki düşünce bu da öyle olacakmış gibi geliyor inşallah sağlıklı ve hayırlıdır ya...teşekkür ederim güzel dileklerin içinhayırlı olsun canım sağlıkla kucağına alırsın inşaallah kötü dusunmek yok bu sefer bebisin seninle
Canım benım umudum yok ama inşallah tabi cok isterimsağol kuzum inşallah sen de hamilesindir bu ay ve beraber doğururuz inşallah..
Ben geçen senbu zamanlar 27 haftalık erken doğumla bebegimi kaybettim bak şimdi yine hamileyim çok sukur ama bana sor asıl korkunun ne olduğunu her ultrasonda ağlıyorum nerdeyse beterin beteri var öyle dusun. Kalbini temiz tut inşaallah herşey güzel olur dualarim seninleay geçenki düşünce bu da öyle olacakmış gibi geliyor inşallah sağlıklı ve hayırlıdır ya...teşekkür ederim güzel dileklerin için
Anam masallah kiz gene hamilesin hay masallahEki Görüntüle 1828418 çok şaşkın ve değişik duygular içindeyim ya Allah ım inşallah sağlıklıdır...
Gözünüz aydın canım. Allah analı babalı buyutsun darısi başıma bende sağlıkla alırım inşaallah kucağımaMrb kızlar,ben dogum yaptım iyiyiz cok sukur.rabbim isteyen herkese nasip etsin
yok canım bat 9 mayıs bugün öylesine yapayım dedim silik çıktı valla kanı pazartesi yaptırıcam dr a randevu aldım kuzumAnam masallah kiz gene hamilesin hay masallahsagliklidir insallah canim kan testi yaptirdinmi
inşallah sağlıklıdır korkuyorum yine kasıklarım belim çok ağrıyor aynı geçenki gibi belirtiler aynı olunca şüphelendim zatenAnam masallah kiz gene hamilesin hay masallahsagliklidir insallah canim kan testi yaptirdinmi
geçmiş olsun canım çok üzüldüm şimdi kaç haftalıksınBen geçen senbu zamanlar 27 haftalık erken doğumla bebegimi kaybettim bak şimdi yine hamileyim çok sukur ama bana sor asıl korkunun ne olduğunu her ultrasonda ağlıyorum nerdeyse beterin beteri var öyle dusun. Kalbini temiz tut inşaallah herşey güzel olur dualarim seninle
Sağol canım şimdi çok sukur 20 inci haftadayim ondan zaman doğum yaptığım tarihe yaklaştikca tedirgin oluyorum Rabbime emanet inşaallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım herkes sağlıkla kucağına alırgeçmiş olsun canım çok üzüldüm şimdi kaç haftalıksın
Yaptır yaptır canım kalbını gonlunu ferah tut bebışımız annesıyle artık allahım sağlıcakla kucağına almayıda nasıp etsınyok canım bat 9 mayıs bugün öylesine yapayım dedim silik çıktı valla kanı pazartesi yaptırıcam dr a randevu aldım kuzum
Canım hııııcc tedırgın olma sag salim annesının kucagına gelecek ınsallahSağol canım şimdi çok sukur 20 inci haftadayim ondan zaman doğum yaptığım tarihe yaklaştikca tedirgin oluyorum Rabbime emanet inşaallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım herkes sağlıkla kucağına alır
İnşaallah canım Allah duysun sesini. Sıra sende bu konudan ne zaman uyarı gelse nedense aklıma sen geliyorsun inşaallah hamiledir diyorum ve inanıyorum senin mucizende çok yakında önce karnında sonra kucağında olacak güzel yürekli annesini çok bekletmeyecek sipaCanım hııııcc tedırgın olma sag salim annesının kucagına gelecek ınsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?