Canim klomenle yumurtalar gelismis miydi. Gelismeyince mi iğneye geçti. Yoksa gelişti de olmadı mimerhaba cnm
ben şubatta rahim filmi çektirdim şükür bir sorun çıkmadı.klomen tedavisi gördüm olmadı.dr iğne tedavisine gecelim dedi bu ay gitmedim.biraz oluruna bırakmak istiyorum çok da takmıyorum şu anda açıkcası.Allah hayırlısını versin hepimiz için..
Ah evet canım ya nerde ben de kendini rahatlamak kafayı bosaltmak otu tozu kendime dert é diorum. Daha bugün uyuz bi rüya ile uyandım çok üzüldüm bebeğime . Gördüm ama tosbami ama üzücü şeyler oluodu. Duani eksik etme canım. Sezeryan istiom normal doğum korkusu sarınca. O yüzden de hep rüyalar düşünceler sardı beynimi
malesef bu bebişim de anormalmiş beta yeterince yükselmiyor progesteron 13 e düşmüş ya düşük yine ya da dış gebelikAy bana öyle plesenta ile ilgili bişi demediinşallah bi sorun yoktur. Sebebi çeşitli hastalıkların olabilir dedi. Saydığı hiç bişi ben de yok şükur . Sezeryan ı o demeden ben isticem bakalım. Seni n o halde bu minnosunda sezeryan olacak değil mi. Ay ben rüyamda göbeğimin rendelenmis gibi gördüm falan ay manyak gibj rüyalar
Çok korkunctu
ben de kendim sezeryan istemiştim dr çok ısrar etmişti normal normal diye ama normal doğuramayacağıımı biliyordum en son hiç açılma olmayınca sezeryan oldum canım...hamilelikte çok korkutuyorlar beni de hep nedense bol bol dua et yatmadan önce ve felak nas ihlas ve ayetel kürsi oku canım...Ay bana öyle plesenta ile ilgili bişi demediinşallah bi sorun yoktur. Sebebi çeşitli hastalıkların olabilir dedi. Saydığı hiç bişi ben de yok şükur . Sezeryan ı o demeden ben isticem bakalım. Seni n o halde bu minnosunda sezeryan olacak değil mi. Ay ben rüyamda göbeğimin rendelenmis gibi gördüm falan ay manyak gibj rüyalar
Çok korkunctu
koyu gibi duruyor canım ama bende pek bilmiyorum. Hadi inş hamile olursunnn:)kızlar Merhaba bat a 3 gün var ovulasyon testi yaptım sizce hamile olabilir miyim yumurtlama döneminde de c kadar koyu olmamıştı t en koyu olduğu zamanları degerlendirmistik
teşekkür ederim.Haklısınız inş sizde en kısa zamanda bebişinize kavuşursunuz. benim gibi olan herkes de inş sizin gibi hamiş olur .rabbim o tatlı telaşı bize de yaşatsın inşallahhhhhserenayordu canım topigimiz burası ben her zaman yardimci olamayabiliyorm arkadaşlar sağolsunlar çok yardımcı oluyorlar .
Hep pozitif düşünmeli. Benim gibj karamsar umutsuz da olsak bo yerde hep bi umut var. Allahım asamayacagimiz sağlık sorunları vermesin.
sagolasin canim en hayırlı zamanda hepimiz inşallahkoyu gibi duruyor canım ama bende pek bilmiyorum. Hadi inş hamile olursunnn:)
ovulasyon testini bu ay denedim ama 1 yıldır istiyoruz canım ama nasip olmadıM muhendiseylul canım sende mi yeni kullanmaya başladın benim gibi.kaç aydır deniyorsunuz.
inşallah canim Rabbim isteyen herkese versin. bat ne zaman seninevet nasip kısmet canım. 5 aydır filan deniyoruz bizde. benim evlendikten sonra adetlerim düzensizleşti.ondan bu teste başvurdum inş.ilk ayda hamile kalırız.:) M muhendiseylul
bence hormonlarına baktır mutlaka inşallah bi sorun yoktur varsa bile gecikmeden tedaviye baslarsin. benim pazartesi. inşallah gelmez kırmızılaradetlerim biraz düzensiz canım benim evlendikten sonra 30 günde hatta bazen 44 günde bir bile olmaya başladı .doktora sordum problem olmaz dedi. bünye evliliğe alıştığı içindir dedi.tahlillerimi yaptırdım hepsi normal çıktı. acaba kist var mı dır diye sodum doktora o da kafana takılıyorsa adetin 2. günü gel hem kan alalım dedi hemde ultrasonl a bakalım dedi. bende gitmedim. inan o yüzden şu tarihte diye miyorum o yüzden başvurdum ovulasyon testlerine. senin ne zaman canım. M muhendiseylul
ya aslında bu ay yumurtlama dönemimde eğitimim vardı Antalya ya gitmiştik Benim t c kadar koyu olmadı hiç en koyu olmadan 2 gün üst üste en koyu olduğu gün ve ertesi günü degerlendirdikyok canım hamilelik planlayınca bütün tahlilleri yaptırdım hepsi normal çıktı .çok şükür ama bi patavatsız işte. sen ne yaptın çift çizgiyi yakalayınca nasıl değerlendirdin canım. inş hayırlı haberlerini alırız seninde. elinde ovulasyon testi varsa değerlendşir sene millet öyle de öğreniyor hemn ayyy merak ettim :)) M muhendiseylul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?