- 10 Aralık 2012
- 5.180
- 3.045
- 373
Ayy canim tesekkur ederim guzel dileklerin icin allah razi olsun amneler gununde kutlu olsun canimİnşaallah canım Allah duysun sesini. Sıra sende bu konudan ne zaman uyarı gelse nedense aklıma sen geliyorsun inşaallah hamiledir diyorum ve inanıyorum senin mucizende çok yakında önce karnında sonra kucağında olacak güzel yürekli annesini çok bekletmeyecek sipa
Güzel dileklerin kabul olsun. Hepimiz annis olalım. Nice yıllar bizim olsunTum annelerin anne adaylarinin anneler gunu kutlu olsun rabbim evlatlarinizi size bagislasin
Kuzum nerelerdesin gelmiyon hic buralaraGüzel dileklerin kabul olsun. Hepimiz annis olalım. Nice yıllar bizim olsun
Son ay zormuş baci . Bi de arada etiketle beni . Kaybediom sayfayi . Bildirim gelmiyi..Kuzum nerelerdesin gelmiyon hic buralara
Ayy hayırlı olsun..Sağlıkla tutunsun gelsinn minnakinyok canım bat 9 mayıs bugün öylesine yapayım dedim silik çıktı valla kanı pazartesi yaptırıcam dr a randevu aldım kuzum
Annnemmmm masallahhhhh.Mrb kızlar,ben dogum yaptım iyiyiz cok sukur.rabbim isteyen herkese nasip etsin
Tmm canim :) hala gidiyonmu okula izin aldinni yoksa zordur tabiiki ayy ne heyecanlisindir topu topu bir ayin kaldiSon ay zormuş baci . Bi de arada etiketle beni . Kaybediom sayfayi . Bildirim gelmiyi..
sağol canım vajinal usg baktı dr kese yok haliyle kan verdim 12:30 gibi çıkacak bakalım beta hcgAyy hayırlı olsun..Sağlıkla tutunsun gelsinn minnakin
inşallah canım...sonuçlarım çıkmış beta hcg: 125 progesteron:21.9Canım daha cok kuccuk gorunmez tabi hayırlı haberlerle gel
Masallah canımmmm cok sevindim hayırlısıyla kucagına al inşallah aklına koyu seyler getırme cok guzrl gecicek hamişliğin Allahın ıznıyleinşallah canım...sonuçlarım çıkmış beta hcg: 125 progesteron:21.9
inşallah canım...Allah sana ve bütün isteyenlere nasip etsin en kısa zamanda inşallahMasallah canımmmm cok sevindim hayırlısıyla kucagına al inşallah aklına koyu seyler getırme cok guzrl gecicek hamişliğin Allahın ıznıyle
İyi dusun ıyı olsun canım oncekınde degerın cok dusuktu ondan oyle olmustur ama bunda masallah guzel olucak hereey sen gonlunu ferah tutçok yeni daha çarşamba kontrole gel testi tekrarlayacağız dedi doktor...hiçbişey kesin değilmiş henüz hayırlısı artık...
Tebrik ederim Can'ım, gözün aydın Allah bebeğinize sağlıklı huzurlu uzun ömürler nasip etsin inşallahMrb kızlar,ben dogum yaptım iyiyiz cok sukur.rabbim isteyen herkese nasip etsin
Canım çok sevindim senin adına yaaa kalbini gönlünü ferah tut Allah bebeğini sana bağışlayacak kuzum merak etmeEki Görüntüle 1828418 çok şaşkın ve değişik duygular içindeyim ya Allah ım inşallah sağlıklıdır...
Sağol canım çok teşekkür ederim evet sen de yoktun uzun zamandır Rabbim sana ve isteyen herkese nasip etsin inşallah en yakın zamanda kuzumCanım çok sevindim senin adına yaaa kalbini gönlünü ferah tut Allah bebeğini sana bağışlayacak kuzum merak etmeforuma be zamandır girmedim bu haber inan çok Mutlu etti beni
ÜZülme bol bol dua et tefriciye çek canım ben de dua ediyorum hepinizeKızlar benim durumlar olumlu gitmiyor ne yazıkki prolaktin tekrar ölçüldü bugün hala yüksek yarın tekrar baktırmamı istedi doktor başka bir hastanede eğer yine yüksek çıkarsa tekrardan dostinex kullanımıartık her ay 2 3 defa doktora gitmek sürekli ilaç kullanmak sürekli tahlil peşinde koşmak sıkıyor üzüyor beni sabrediyorum halime şükrediyorum ama sanki gücüm azalıyor gibi pes etmekten korkuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun ... Bu arada tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?