Gidemedik canim arabada aorun vardiSen bayağı doğurgansın kuzum ben sana söyliyim:).dr.a soracaktın bu durumu ne oldu sahi?
Bilemeiyorumki ama forumda cok denk geldik yunurtlamadan sonra tekrar yumurtlayani bilmiyom valla bo doktor oyle diyor digrri olabilir diyorKızlar bi dönem içerisinde birden fazla kez yumurtlama olmuyomuş ne yazık ki. Ben doktora sormuştum. İki yumurtan büyüyorsa aynı boyuttaysa ikiside aynı anda çatlar demişti. Yani önce biri çatlar sonra diğeri çatlar gibi bir durum yokmuş. O yüzden bu koyulaşmaların hepsini ciddiye almamak gerekiyor. Bence adet döngünün ortasındaki koyulaşmayı ciddiye almak gerekiyor.
Tebrikler canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına :)Çok teşekkür ederim arkadaşım şimdi aldım sonucu 34,57 çıktı. Eve gidince tüm belirtilerimi senin için tek tek yazıcam. İnşallah seninde haberini alırız canım benim
Çok teşekkür ederim canım benim. Allah en yakın zamanda sana da nasip eder inşallah.Tebrikler canım gözün aydın Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok sevindim senin adına :)
Canım ben rahım filmi cektırdım bu ay bat 18 mayıs bekliom bakalım sonucumda temız cıktı cok sukur ıkı tupumde acık
sevindim bebeğim inşallah hep beraber alırız mutlu haberleriCanım ben rahım filmi cektırdım bu ay bat 18 mayıs bekliom bakalım sonucumda temız cıktı cok sukur ıkı tupumde acık
İnşllah canım senın az kalmıs hadi inşallah tutmustur benım umudum yok pko oldugum içinsevindim bebeğim inşallah hep beraber alırız mutlu haberleri
Bende de pko var canım hiç ümitsizliğe kapılma. Ne durumda olan insanların bile doğal yolla çocukları oluyor. Rabbim yeter ki ol desin. Bak ben şuan hamileyim. Dr pko lusun klomen kullandirip çatlama iğnesi yaptırdı olmadı o ay. Dedim ki ben Dr gitmiycem bu stres beni daha kötü yapıyor dedim o ay hiç birşey kullanmadan hamile kaldım çok sukur. Bol bol dua et canım. Rabbim isteyen herkese tez vakitte annelik duygusunu yasattirsin.İnşllah canım senın az kalmıs hadi inşallah tutmustur benım umudum yok pko oldugum için
Amin canım benım inşllah sanda rabbim saglıklı kucagına almanı nasıp etsin pko varmıs ama duZenli adet oluyorum o da garipBende de pko var canım hiç ümitsizliğe kapılma. Ne durumda olan insanların bile doğal yolla çocukları oluyor. Rabbim yeter ki ol desin. Bak ben şuan hamileyim. Dr pko lusun klomen kullandirip çatlama iğnesi yaptırdı olmadı o ay. Dedim ki ben Dr gitmiycem bu stres beni daha kötü yapıyor dedim o ay hiç birşey kullanmadan hamile kaldım çok sukur. Bol bol dua et canım. Rabbim isteyen herkese tez vakitte annelik duygusunu yasattirsin.
öyle deme Allah bilir Ol der ve olur...İnşllah canım senın az kalmıs hadi inşallah tutmustur benım umudum yok pko oldugum için
Hayırlısı canım Allah buyukturöyle deme Allah bilir Ol der ve olur...
Bende düzenli adet oluyordum canım aslında herkeste aynı etkiyi yaratıyor sadece biraz sabır. Sen bol bol Meryem suresi oku canımAmin canım benım inşllah sanda rabbim saglıklı kucagına almanı nasıp etsin pko varmıs ama duZenli adet oluyorum o da garip
Anammmmmm bebislerimizoldumu gözünüz aydin canim allahim.anali babali büyütsün inşallahMrb kızlar,ben dogum yaptım iyiyiz cok sukur.rabbim isteyen herkese nasip etsin
Arapca okumak lazımmıs sanırım ama bilmiom canım mealinden okusam olur mu kiBende düzenli adet oluyordum canım aslında herkeste aynı etkiyi yaratıyor sadece biraz sabır. Sen bol bol Meryem suresi oku canım
Sen niyetini et canım makbulu Allaha kalmis. 40 gün okumak iyi. Secdesi de var birde. Eğer o arada regl olursan birine söyleyebilirsin senin adına okur okuyacak kimseyi bulamazsan o dönemde bende yardımcı olabilirim. İlişkiden öncede dua et birde.Arapca okumak lazımmıs sanırım ama bilmiom canım mealinden okusam olur mu ki
Sagolasın canım benım annem okuodu ama bende okurum Allah razı olsun tsk ederim secdesi nasıl kac rekat kılıcam normal namaz kılar gibi miSen niyetini et canım makbulu Allaha kalmis. 40 gün okumak iyi. Secdesi de var birde. Eğer o arada regl olursan birine söyleyebilirsin senin adına okur okuyacak kimseyi bulamazsan o dönemde bende yardımcı olabilirim. İlişkiden öncede dua et birde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?