Canım çok sağol dediğin gibi normal gebelik testi de yaptım oda aynı en son predictor early yaptım oda böyle ayy çok heyecanlıyım kan vereyim en iyisi dayanamayacağım :)İkinci çizgi var canım. Hayırlı olsun diyebiliriz sanırım. Ama tavsiyem erken gebelik testlerine para dökmeye gerek yok.Ben aynı anda hem ucuz testlerden hem de erken gebelik testi yaptım ikisinde de ikinci çizgi silik gözüktü.
Ay canımmmmmmm hamissin hayırlı olsunKızlar yardım edin. Erken gebelik testi yaptım bat a 4 gün var laboquick marka ikinci pembe çizgi var gibi geliyor ne dersiniz?
Çok teşekkür ederim arkadaşım şimdi aldım sonucu 34,57 çıktı. Eve gidince tüm belirtilerimi senin için tek tek yazıcam. İnşallah seninde haberini alırız canım benimErness hayırlı olsun cnm ya topiğe gelip görünce heyecanlandım ..
O zaman demek ki ovu testleri gösterge değil.benim de 6 günüm kaldı 1 saat önce laboquick normal gebelik testi yaptım ay gibi tek çizgi, gıcık şey
Belirtilerin var mıydı cnm
Benim bu ay tek yaşadığım farklı durum dün gece sol kasığıma bıçak acısı gibi giren ağrıydı.bikaç gün önce de sağ kasığıma
Onun dışında belirti filan yok zaten test de negatif
Gözün aydın inşallah cnm
çok güzel cnm, sağlıkla al kucağına inşallah.gerçekten hissediyor demek ki insan.Kızlar tüm belirtilerimi yazıyorum. Öncelikle hissediliyor mutlaka derler ya. O his bu ay vardı. Bat'a 7 gün kala yaptırdığım kan testi 1.20 çıktı. Ama umudum hala kırılmadı. Elim sık sık karnıma gitti. Asıl belirtiler ise adete Aşırı yorgunluk oldu 2 gün sonra geçti. Ani haraketlerde kalp çarpıntısı oluyordu. Göğüs şiş ve dokununca ağrıyor. Kasıklarım değil ama karımda ağrı hissediyorum. Birde son 4-5 gündür sol bacağım fena kasılıyor. En belirgini bacak kasılması diyebiliriz. Allah hepinize en yakın zamanda aynı haberi almayı nasip etsin. Hepiniz dualarımda olacaksınız. Sizde bana dua edin nolur. Şuan 34,57 gördüm bata 4 gün kala. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. Doktora mı gideyim pazartesi?
Hayırlı olsun canım. Pazartesi doktora git.hemen.Hatta bence pazartesi de tekrar test yaptır yükselişi görsün doktor.Sonra da yaklaşık 2 hafta sonra seni keseyi görmek için cagiracaktir :)Çok teşekkür ederim arkadaşım şimdi aldım sonucu 34,57 çıktı. Eve gidince tüm belirtilerimi senin için tek tek yazıcam. İnşallah seninde haberini alırız canım benim
Kızlar tüm belirtilerimi yazıyorum. Öncelikle hissediliyor mutlaka derler ya. O his bu ay vardı. Bat'a 7 gün kala yaptırdığım kan testi 1.20 çıktı. Ama umudum hala kırılmadı. Elim sık sık karnıma gitti. Asıl belirtiler ise adete Aşırı yorgunluk oldu 2 gün sonra geçti. Ani haraketlerde kalp çarpıntısı oluyordu. Göğüs şiş ve dokununca ağrıyor. Kasıklarım değil ama karımda ağrı hissediyorum. Birde son 4-5 gündür sol bacağım fena kasılıyor. En belirgini bacak kasılması diyebiliriz. Allah hepinize en yakın zamanda aynı haberi almayı nasip etsin. Hepiniz dualarımda olacaksınız. Sizde bana dua edin nolur. Şuan 34,57 gördüm bata 4 gün kala. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. Doktora mı gideyim pazartesi?
Hayırlı olsun canım. Rabbim isteyen herkese evlat, hamilelerde de bebeklerine zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin. Ben hemen gitmedim. Kan testinde öğrendikten sonra iki gün sonra tekrar kan testi yaptım ikiye katlanmışti Dr umu aradım. 10 gün sonra gel hem kese hem kalp atışı duyarız dedi bende öyle yaptım o streste insanı veriyor kese kalp atışı felen. Daha adetin bile gecikmemis bence adetinin geçilmesini bekle. Folik asite başla sonra doğru kese ve kalp atisini duymayaAslında şua doktora gitsem birşey söyleyemez sanki. Ben zaten doktor kontrolündeydim. Geçen ay folikül takibi yaptırdım. Folik asiti de 2 aydır içiyorum. Adet gecikmesini bekleyeyim diyorum. Şuan doktorunda görebileceği birşey yok sanki. Siz ne yaptınız hemen gittiniz mi bana verebileceği bir bilgi var mı şuan?
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin bebişin canımKızlar tüm belirtilerimi yazıyorum. Öncelikle hissediliyor mutlaka derler ya. O his bu ay vardı. Bat'a 7 gün kala yaptırdığım kan testi 1.20 çıktı. Ama umudum hala kırılmadı. Elim sık sık karnıma gitti. Asıl belirtiler ise adete Aşırı yorgunluk oldu 2 gün sonra geçti. Ani haraketlerde kalp çarpıntısı oluyordu. Göğüs şiş ve dokununca ağrıyor. Kasıklarım değil ama karımda ağrı hissediyorum. Birde son 4-5 gündür sol bacağım fena kasılıyor. En belirgini bacak kasılması diyebiliriz. Allah hepinize en yakın zamanda aynı haberi almayı nasip etsin. Hepiniz dualarımda olacaksınız. Sizde bana dua edin nolur. Şuan 34,57 gördüm bata 4 gün kala. Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum. Doktora mı gideyim pazartesi?
Yok canım idrar testi hiç yapmamıştım. Ama 1 hafta önce kanda 1.20 çıkmıştı. Yani kanda dahi çıkmadı idrarda yapsamda göremezdim. Hem idrar hem kanda 4 gün kala çıktı. Senin bata kaç gün kaldı? Ovulasyon testi yapıyormusun hala?Erness ilk gebelik testini 4 gün kala mı yaptın ondan önce idrar testi yapmış mıydın?
Benim bat 6 mayıs Can'ım yani 4 gün kaldıYok canım idrar testi hiç yapmamıştım. Ama 1 hafta önce kanda 1.20 çıkmıştı. Yani kanda dahi çıkmadı idrarda yapsamda göremezdim. Hem idrar hem kanda 4 gün kala çıktı. Senin bata kaç gün kaldı? Ovulasyon testi yapıyormusun hala?
Bat'ı bekle bakalım. Herkeste erken çıkacak diye birşey yok. Aslında bat tarihine ne kadar kaldığından ziyade yumurtlamadan sonra kaç gün geçtiği önemli. Yumurtlama gününü biliyorsan hesaplaman kolay olur. Benim döngüm 25 gün mesela. 18 martta yumurtlama günümdü. Yumurtlamadan 9 gün sonra öğrenmiş oldum. Çoğu insan 12 günde öğreniyor yumurtlamadan sonra. Buna göre bir hesap yapman daha doğru olur bence.Benim bat 6 mayıs Can'ım yani 4 gün kaldı
Bugün normal gebelik testi yaptım ama negatif.
Olsaydı artık silik de olsa çıkardı.
Kısmet ne yapalım.
Ay,cok,sevindim,senin,adina hayırlı ugurlu olsunayrıca adete yedi sekiz gün varken benimde ovulasyon böyleydi ve git gide koyulaştı
şimdi hamileyim şükür ki
Sen bayağı doğurgansın kuzum ben sana söyliyim:).dr.a soracaktın bu durumu ne oldu sahi?m.beauty kuzu hele bi,bak benimki yine manyaga bagladi ayni adet doneminde 3 defa kasik agrisi ve akintidan suphelenip test yaptim ucude pozitif Eki Görüntüle 1824607
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?