ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

O zaman sen üstüne düşeni yaptın canım, bundan sonrası kısmet

Inşallah nasiplerimizde vardır artık bekleme vakti geçen ay gibi erken adet olmazsam bat 22 Mart bilmemki vakit nasıl geçecek Allah ım inşallah bebişlerimiz tutunabilmiştir bu arada dünkü ve bugünkü test silik çıktı son testimi yapsam mı yoksa birkaç gün sonra mı yapsam

Bu sekilde iste..

Merhaba canım bak benim geçen ay ki bu şekilde oldu hem de günde iki kere yaptığım halde nedenlerine gelince saatlerim hep farklıydı birde ben 3 saat kala su içmiyordum ama öncesi çok Sıvı alıyordum o da etkisinin azaltmış bu ay günde 1 tane Yaptım hep aynı saatte 4 hatta 5 saat öncesinden su içmedim ve idrarı tuttum oldu gördüm içini ferah tutmalısın ne çok heveslen ne de umudunu yitir bolca dua edelim artık yapacak pek bir şey kalmadı İkimiz içinde sanırım rahatla ve keyfini çıkar ve şunu düşün Rabbim rahmini gebeliğe hazırlıyor benim bat 22 seninkiyle yakın bekleyelim bakalım inşallah tutunur bebişlerimiz

Oluyodu cnm mide bulantisi kokulara karsi hassasiyet ve yagli yemeklerde gorunce bile midem bulaniedi. Suanda bile kuru bir mide bulanrisi arada bir geliyo gidiyo anlik
Ayy senin belirtiler çok yakınmış kuzum ya :) bekleyeceğiz mecbur

Inşallah canim ya . Aslinda biz ne kadar hesap yaparsak yapalm nasipten öteye gecemeyz ama kendimizi oyaliyrz iiste. Yani kendi adima konusaym.

Ayy senin belirtiler çok yakınmış kuzum ya :) bekleyeceğiz mecbur
Evet benim adet belirtilerim hamilelik belirtilerine cok benziyo ama her adet oldugumda boyle oldugum icin yarinda adet olacagimi dusunuyorum farkli birsey yok cunki senin goguslerde damarlar cikmis mesela bircok kisi ilk belirti olarak bunu soyleniyo bendw klasik ayni agrilar

Kizlar bu arada hangi sehirlerden yaziyorsnz ve yasları rica edeym :) biraz kafamz dagilsn :) ben manisa dan 23 yasinndaym :)

Bugün de bitti yahu yarını saymazsak. Adet gününe çok az kaldı. Her An birseyler gelecek de adet olacakmisim gibi. Çok istiyorum bu ay ya. Az önce iki arkadaşla görüştüm watsaptan foto atmışlar koca gobuslerini nasıl ozendim ben de hamileyim demek isterdim .. lütfen yaaaa

Bugün de bitti yahu yarını saymazsak. Adet gününe çok az kaldı. Her An birseyler gelecek de adet olacakmisim gibi. Çok istiyor
Sorma yaa ben yarin adet olucam ama bugun gecmek bilmedi ne sikintili bir durumyaa zaman yaklastikca beklemek daha zor geliyo

Şimdi de yapsan birkaç gün sonra da yapsan silik çıkacak canım taaa ki adete birkaç gün kalana kadar

Yani şu şartlarda adet olacağını düşünsen de haklısın hamileyim desen de ya sorma demin duşa girdim taa omzumdan koluma kadar gidiyor sağ göğsümdeki damar Eğer adet hamile değilsem kalp damar doktoruna gitmem gerekecek

Allah hayırlısı ile gönlüne göre versin

olmaz diye sartlandirma kendini olumlu dusun

Simdi soyle desek :) cuamrtrsi yumurtlama gunum suan sanirim persembe cumartrsi pazar yapmaki yani demi ?

Cnm benim hemen hemen bircok doktor da boyle soyluyo normalde 2 gunde bir ama yumurtladigin gunler pespese yapmak daha iyi cnm
Evet banada mantikli geldi :)
O da olur cuma-cumartesi - pazar da olur sizin yorgunluk durumunuza kalmış
bir kac gun yorulacak artik napalim hersey bebis icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…