O zaman sen üstüne düşeni yaptın canım, bundan sonrası kısmet
Bu sekilde iste..
Ayy senin belirtiler çok yakınmış kuzum ya :) bekleyeceğiz mecburOluyodu cnm mide bulantisi kokulara karsi hassasiyet ve yagli yemeklerde gorunce bile midem bulaniedi. Suanda bile kuru bir mide bulanrisi arada bir geliyo gidiyo anlik
Inşallah canim ya . Aslinda biz ne kadar hesap yaparsak yapalm nasipten öteye gecemeyz ama kendimizi oyaliyrz iiste. Yani kendi adima konusaym.Merhaba canım bak benim geçen ay ki bu şekilde oldu hem de günde iki kere yaptığım halde nedenlerine gelince saatlerim hep farklıydı birde ben 3 saat kala su içmiyordum ama öncesi çok Sıvı alıyordum o da etkisinin azaltmış bu ay günde 1 tane Yaptım hep aynı saatte 4 hatta 5 saat öncesinden su içmedim ve idrarı tuttum oldu gördüm içini ferah tutmalısın ne çok heveslen ne de umudunu yitir bolca dua edelim artık yapacak pek bir şey kalmadı İkimiz içinde sanırım rahatla ve keyfini çıkar ve şunu düşün Rabbim rahmini gebeliğe hazırlıyorbenim bat 22 seninkiyle yakın bekleyelim bakalım inşallah tutunur bebişlerimiz
Evet benim adet belirtilerim hamilelik belirtilerine cok benziyo ama her adet oldugumda boyle oldugum icin yarinda adet olacagimi dusunuyorum farkli birsey yok cunki senin goguslerde damarlar cikmis mesela bircok kisi ilk belirti olarak bunu soyleniyo bendw klasik ayni agrilarAyy senin belirtiler çok yakınmış kuzum ya :) bekleyeceğiz mecbur
Istanbul 27 yasKizlar bu arada hangi sehirlerden yaziyorsnz ve yasları rica edeym :) biraz kafamz dagilsn :) ben manisa dan 23 yasinndaym :)
Yok canim gencsin dahaIstanbul 27 yasay yaslandimmmmm
Bitlis 28 . Sanırım ben de yaşlandım hedef 3 çocukKizlar bu arada hangi sehirlerden yaziyorsnz ve yasları rica edeym :) biraz kafamz dagilsn :) ben manisa dan 23 yasinndaym :)
Tabi tabi çalışmalara devamAy canm insallah yaa. Ama beN
testi yapamasam bile 2 günde 1 calisaym eniyisi.
Bugün de bitti yahu yarını saymazsak. Adet gününe çok az kaldı. Her An birseyler gelecek de adet olacakmisim gibi. Çok istiyor
Sorma yaa ben yarin adet olucam ama bugun gecmek bilmedi ne sikintili bir durumyaa zaman yaklastikca beklemek daha zor geliyoBugün de bitti yahu yarını saymazsak. Adet gününe çok az kaldı. Her An birseyler gelecek de adet olacakmisim gibi. Çok istiyorum bu ay ya. Az önce iki arkadaşla görüştüm watsaptan foto atmışlar koca gobuslerini nasıl ozendim ben de hamileyim demek isterdim .. lütfen yaaaa
Şimdi de yapsan birkaç gün sonra da yapsan silik çıkacak canımInşallah nasiplerimizde vardır artık bekleme vakti geçen ay gibi erken adet olmazsam bat 22 Mart bilmemki vakit nasıl geçecekAllah ım inşallah bebişlerimiz tutunabilmiştir bu arada dünkü ve bugünkü test silik çıktı son testimi yapsam mı yoksa birkaç gün sonra mı yapsam
Yani şu şartlarda adet olacağını düşünsen de haklısın hamileyim desen deEvet benim adet belirtilerim hamilelik belirtilerine cok benziyo ama her adet oldugumda boyle oldugum icin yarinda adet olacagimi dusunuyorum farkli birsey yok cunki senin goguslerde damarlar cikmis mesela bircok kisi ilk belirti olarak bunu soyleniyo bendw klasik ayni agrilar
Kayseri, 27... Ne kaldı 30'a...Kizlar bu arada hangi sehirlerden yaziyorsnz ve yasları rica edeym :) biraz kafamz dagilsn :) ben manisa dan 23 yasinndaym :)
Allah hayırlısı ile gönlüne göre versinBugün de bitti yahu yarını saymazsak. Adet gününe çok az kaldı. Her An birseyler gelecek de adet olacakmisim gibi. Çok istiyorum bu ay ya. Az önce iki arkadaşla görüştüm watsaptan foto atmışlar koca gobuslerini nasıl ozendim ben de hamileyim demek isterdim .. lütfen yaaaa
Hadi inşallah :) ilki gelsin devami glir inşallah. :)Bitlis 28 . Sanırım ben de yaşlandım hedef 3 çocuk))
Adet olucm demeeeeSorma yaa ben yarin adet olucam ama bugun gecmek bilmedi ne sikintili bir durumyaa zaman yaklastikca beklemek daha zor geliyo
olmaz diye sartlandirma kendini olumlu dusunbu mevzu zaten bu testlerde tek sıkıntım oldu. yapsan bi dert çalışmasan bi dert. ben de sağlama almak için üstüste çalışma yaptık ama işte daha sonuç belli değil . benim olmasa bu yüzden olmaz gibi. çünkü ben çiftten önceki günler de çok yordum eşimi. bu ay olmasa çift çizgiye kadar tutacam kendimizi
Simdi soyle desek :) cuamrtrsi yumurtlama gunum suan sanirim persembe cumartrsi pazar yapmaki yani demi ?
Evet banada mantikli geldi :)Cnm benim hemen hemen bircok doktor da boyle soyluyo normalde 2 gunde bir ama yumurtladigin gunler pespese yapmak daha iyi cnm
bir kac gun yorulacak artik napalim hersey bebis icin :)O da olur cuma-cumartesi - pazar da olursizin yorgunluk durumunuza kalmış