Sacma sapan saatler derken ? Bende malesef hep ayni.saatte yapamiyorum ama saat 15 30 dan.once yapiyorum ve az sivi almis olaeak yanlismi oluyor simdi ?Ama ben ovu. Testlerini sacma sapan sasaatlerde yapmstm hep bugunde yapmadm silik çıkınca sinir oluyrm yapmiyrm
Tam.kiyu iki cizgi ne zaman oldu ?Bu sekilde iste..
Kayseri, 27... Ne kaldı 30'a...
Tam olmadi ki . sanirm saatler ve sıvı alımına dikkat etmemsm ondan öyle oldu.Tam.kiyu iki cizgi ne zaman oldu ?
Hadi yaaa. Neyse aynen böyle . Üzülmek umutsuzluk yok. Gelcek ayà nasipse. Benım de yarın da gecsin. Sonra gelEcek gibi kirmizilarkızlar bende kırmızıları gördüm hemde battan 2 gün önceneyse hazırlamıştım zaten kendimi,umarım sizlerden çoookk güzel haberler alırız. Benim umutlar gelecek aya kaldı
Canın sağolsun.kızlar bende kırmızıları gördüm hemde battan 2 gün önceneyse hazırlamıştım zaten kendimi,umarım sizlerden çoookk güzel haberler alırız. Benim umutlar gelecek aya kaldı
Amabonu herzmaan yakalamak imkansiz hibi birsey ya off ne zormusTam olmadi ki . sanirm saatler ve sıvı alımına dikkat etmemsm ondan öyle oldu.
Evet canm bide ben sıvı tuketmwden duramiyrm o yüzden zor geliyr. Akışına biraktm. 2 gunde 1 caliscz artk bakalm nasip.Amabonu herzmaan yakalamak imkansiz hibi birsey ya off ne zormus
Ay ne guzel koyu cikmis yumurtlamaya benziyr ama daha koyuda olabiliyor. Ya siz bu testleri yaparken ne kadar süre bekliyr böyle koyulasmasi.Kizlar ben 1 martta hasta oldum bugunku ovulasyon bu sanirim yumurtlama gunum degilmi ? Yorum yapin ne olur
Valla 15 dk once yaptim testi icmedim su faaln :) ikinci idrarda yaptim 2 dk icinde bu sekli aldi daha once boyle olmuyordu belim bugun cok agriyor ama dedim heralde bugunAy ne guzel koyu cikmis yumurtlamaya benziyr ama daha koyuda olabiliyor. Ya siz bu testleri yaparken ne kadar süre bekliyr böyle koyulasmasi.
Hmm anladm. Ay ben calismiyor olsam yaparm sürekli. Sabah erken saatte ilk idrari yapardim. Sonra uyurdm saat 12 gibi kalkar ikinci idrarla test yapardmValla 15 dk once yaptim testi icmedim su faaln :) ikinci idrarda yaptim 2 dk icinde bu sekli aldi daha once boyle olmuyordu belim bugun cok agriyor ama dedim heralde bugun
Yumurtlamussin cnm bence bugunu degerlendir derim yarina birakirsan yumurtan olmus olabilir bugun ve yarun calisValla 15 dk once yaptim testi icmedim su faaln :) ikinci idrarda yaptim 2 dk icinde bu sekli aldi daha once boyle olmuyordu belim bugun cok agriyor ama dedim heralde bugun
Ben normalde cumartesi okur diye bekliyordum .. bu yzden sali yaptim persmebe (bgun ) yaparim diyordum ... yani dun yapmadimYumurtlamussin cnm bence bugunu degerlendir derim yarina birakirsan yumurtan olmus olabilir bugun ve yarun calis
Dünkün den koyu muhtemelen. Evet bence bugün o gün.Kizlar ben 1 martta hasta oldum bugunku ovulasyon bu sanirim yumurtlama gunum degilmi ? Yorum yapin ne olur
Bugun olacaginami isaret oldugunami isaret bu ?Dünkün den koyu muhtemelen. Evet bence bugün o gün.
Bunu gördükten 24 saat içinde çatlama olacak demekmis. yani öyle biliyorum ben .Bugun olacaginami isaret oldugunami isaret bu ?