Bugun mutlaka calis cnm gerisini rabbime birak o herseyin en hayirlinini verir insBen normalde cumartesi okur diye bekliyordum .. bu yzden sali yaptim persmebe (bgun ) yaparim diyordum ... yani dun yapmadimoyuzden biraz endiselendim kacirdimmi diye
Hayirlisi evet hepimiznicib insalahBugun mutlaka calis cnm gerisini rabbime birak o herseyin en hayirlinini verir ins
Cnm boyle silik cikmasi normal benimkide gecen denedin silik citi ama sana gore biraz koyuydukızlar ben 6 martta çift çizgiyi yakalamıştım hatırlarsanız az önce merakımdan bir ovu. testi daha yaptım silik çizgi var yine ben bu iş anlamadım bat tarihim 18 marttı ancak ovulasyon 2 gün geciktiği için 20 mart olarak hesapladım
tamam canım normalse ben ilk defa bu testlerden kullandığım için bilmiyorum çok teşekkür ederim inşlh adet olmazasın bebişin gelirCnm boyle silik cikmasi normal benimkide gecen denedin silik citi ama sana gore biraz koyuydu
Hic sanmiyorum adet olacakmisi gibi heliyo bana bakalim nasp kismettamam canım normalse ben ilk defa bu testlerden kullandığım için bilmiyorum çok teşekkür ederim inşlh adet olmazasın bebişin gelir
kızlar bende kırmızıları gördüm hemde battan 2 gün önceneyse hazırlamıştım zaten kendimi,umarım sizlerden çoookk güzel haberler alırız. Benim umutlar gelecek aya kaldı
bir test yapsana belki pozitif çıkar ozaman net olursunHic sanmiyorum adet olacakmisi gibi heliyo bana bakalim nasp kismet
Bugun olacaginami isaret oldugunami isaret bu ?
Yok yaa yapmadim dun cunki yapmistim negatif cikti oyuzden bugun gecsin adet olmazsam daha sonra yapmayi dusunuyorum belli olacak ozaman akkoyun karakoyunbir test yapsana belki pozitif çıkar ozaman net olursun
hayırlısı olur inşlhYok yaa yapmadim dun cunki yapmistim negatif cikti oyuzden bugun gecsin adet olmazsam daha sonra yapmayi dusunuyorum belli olacak ozaman akkoyun karakoyun
sabah yaptığım ovu . testi moralimi bozdu. keyifsizim ya . bu kez de olmadı işte biliyorum benAyy bugun kimsecikler yok burda nerdesiniz kizlarrr
sabah yaptığım ovu . testi moralimi bozdu. keyifsizim ya . bu kez de olmadı işte biliyorum ben
Ayy bugun kimsecikler yok burda nerdesiniz kizlarrr
eşim de öyle diyor ama sanırım bu testler falan aşırı bi beklenti olurdu ben de . bu kez tahmini ovu gününe yakın yaparım en fazla 3 tane 3 gün . çalışma yapmak için de yapmıcam ya bu ay deli gibi stres yaptım eşime de kendime de. olmasa olmaz napalım demeyi bilmek gerekiyor. tabi bu bi deneyim oldu . yumurtlama günümüzü bildik . sorunsuz çift çizgi gördük falan da stresi azaltmanın yollarını bulmak lazım .Yavv sıkma canınııı belli olmaz bak moral laZımm bize olur ya da olmaz Allah bilir ama sağlıklıyız bu ay olmazsa diğer aya nasip ama umudunu yitirme
Ovulasyon testi nedne canini sikti cnm merak ettim ?eşim de öyle diyor ama sanırım bu testler falan aşırı bi beklenti olurdu ben de . bu kez tahmini ovu gününe yakın yaparım en fazla 3 tane 3 gün . çalışma yapmak için de yapmıcam ya bu ay deli gibi stres yaptım eşime de kendime de. olmasa olmaz napalım demeyi bilmek gerekiyor. tabi bu bi deneyim oldu . yumurtlama günümüzü bildik . sorunsuz çift çizgi gördük falan da stresi azaltmanın yollarını bulmak lazım .
Sağol canım hazırlamıştım kendimi hayırlı bir zamanı vardır elbet diyorumbende geçen ay 3 gün önce adet olmuştum içini ferah tut canım Allah büyük rahim gebeliğe hazırlıyor kendini inşallah çok aratmadan meleğine kavuşursun hepimiz kavuşuruz