ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ben normalde cumartesi okur diye bekliyordum .. bu yzden sali yaptim persmebe (bgun ) yaparim diyordum ... yani dun yapmadim oyuzden biraz endiselendim kacirdimmi diye
Bugun mutlaka calis cnm gerisini rabbime birak o herseyin en hayirlinini verir ins

kızlar ben 6 martta çift çizgiyi yakalamıştım hatırlarsanız az önce merakımdan bir ovu. testi daha yaptım silik çizgi var yine ben bu iş anlamadım bat tarihim 18 marttı ancak ovulasyon 2 gün geciktiği için 20 mart olarak hesapladım

Eklentiler

• DSCN2378.JPG
    129,5 KB · Görüntüleme: 104
Cnm boyle silik cikmasi normal benimkide gecen denedin silik citi ama sana gore biraz koyuydu

kızlar bende kırmızıları gördüm hemde battan 2 gün önce neyse hazırlamıştım zaten kendimi,umarım sizlerden çoookk güzel haberler alırız. Benim umutlar gelecek aya kaldı

bende geçen ay 3 gün önce adet olmuştum içini ferah tut canım Allah büyük rahim gebeliğe hazırlıyor kendini inşallah çok aratmadan meleğine kavuşursun hepimiz kavuşuruz

Bugun olacaginami isaret oldugunami isaret bu ?

aslında prospektüste 6 ila 24 saat şiçinde gerçekleşecek diyor ama bazı kaynaklarda ise 24 ila 36 saate kadar gerçekleşecek diyor bu durumda işini garantiye almak adına üst üste iki gün koyu gördüğün gün ve sonraki gün deniliyor ama spermin vücutta 2 gün yaşıyor içini ferah tut bak duyuyorum millet tek seferde tutturuyor olur inşallah bugün ve yarını değerlendir :)))

sabah yaptığım ovu . testi moralimi bozdu. keyifsizim ya . bu kez de olmadı işte biliyorum ben

Yavv sıkma canınııı belli olmaz bak moral laZımm bize olur ya da olmaz Allah bilir ama sağlıklıyız bu ay olmazsa diğer aya nasip ama umudunu yitirme

Yavv sıkma canınııı belli olmaz bak moral laZımm bize olur ya da olmaz Allah bilir ama sağlıklıyız bu ay olmazsa diğer aya nasip ama umudunu yitirme
eşim de öyle diyor ama sanırım bu testler falan aşırı bi beklenti olurdu ben de . bu kez tahmini ovu gününe yakın yaparım en fazla 3 tane 3 gün . çalışma yapmak için de yapmıcam ya bu ay deli gibi stres yaptım eşime de kendime de. olmasa olmaz napalım demeyi bilmek gerekiyor. tabi bu bi deneyim oldu . yumurtlama günümüzü bildik . sorunsuz çift çizgi gördük falan da stresi azaltmanın yollarını bulmak lazım .

Ovulasyon testi nedne canini sikti cnm merak ettim ?

KiKar ovulasyon testinde silik cizgi cikinca yumurtlaniliyrmu ki ama bnm adetim biteli daha 5 gun oldu bilgilendrrsenz sevnrm

bende geçen ay 3 gün önce adet olmuştum içini ferah tut canım Allah büyük rahim gebeliğe hazırlıyor kendini inşallah çok aratmadan meleğine kavuşursun hepimiz kavuşuruz
Sağol canım hazırlamıştım kendimi hayırlı bir zamanı vardır elbet diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…