Ovulasyon yapmadim bugun cnm negatifi forunce umudum kirildi ama simdi seninkini gorunce keske yapsaydim diyorumBence de adetin gecikmeden yapma tatlım. Peki ovulasyon testin ne durumda?
Şimdi yapsan geç mi olur ki? Ovulasyondan çok daha geç belli oluyormuş gebelik testinde.Ovulasyon yapmadim bugun cnm negatifi forunce umudum kirildi ama simdi seninkini gorunce keske yapsaydim diyorum
Aaah ah hepimiz ilk adet günümüzde gebe olduğumuzu öğreniriz inşallah....hadi o zaman güzel haberlerini bekliyoruz
Sanmiyorum yaa saat gec oldu pek dogru bir sonuc alamam birde az bir saat once baya bir su ictim yapmiyacagim diyeŞimdi yapsan geç mi olur ki? Ovulasyondan çok daha geç belli oluyormuş gebelik testinde.
Bugun yukarda ekledim ikinci cizgi silik mesela yarin kopkoyu mu olur eger yumurtlarsam bunumu anlamam lazim ?Zaten bir anda koyulaşıyor canım sıkma canını
Ay ne guzel dua ... aminAaah ah hepimiz ilk adet günümüzde gebe olduğumuzu öğreniriz inşallah....
Anladım canım. Yarın inşallah adet olmazsın da cuma günü direkt gebelik testinden öğrenirsin hamileliğiniSanmiyorum yaa saat gec oldu pek dogru bir sonuc alamam birde az bir saat once baya bir su ictim yapmiyacagim diye
Yumurtlama gununu saymiyoruz.ne demek ?Bence de adetin gecikmeden yapma tatlım. Peki ovulasyon testin ne durumda?
Evet şu an silik canım. Yarrın kopkoyu olursa bil ki yumurtlamak üzeresinBugun yukarda ekledim ikinci cizgi silik mesela yarin kopkoyu mu olur eger yumurtlarsam bunumu anlamam lazim ?
Pekiii yumurtlama.gununde birlikte olmali mi yoksa birfun oncesi birgun sonrasimi ?Evet şu an silik canım. Yarrın kopkoyu olursa bil ki yumurtlamak üzeresingün gün koyulaşmıyor birden koyulaşıyor.
Yumurtlamanın ertesi günü 1.gün sayarak 14.günü adet günü oluyor canım.Yumurtlama gununu saymiyoruz.ne demek ?
Hem koyu çıktığı gün hem de ertesi gün silik çıkıyor ya o gün birlikte olmak şansı arttıyor canım. Ama koyu çıkana kadar 2 güne 1 devam etmek lazımPekiii yumurtlama.gununde birlikte olmali mi yoksa birfun oncesi birgun sonrasimi ?
Aynen cnm benimde silik cikti ertesi gunu birden koyulasti hergun ayni saatte yap testiniBugun yukarda ekledim ikinci cizgi silik mesela yarin kopkoyu mu olur eger yumurtlarsam bunumu anlamam lazim ?
Hic sanmiyorum cnm yaa ben yarin adet olacagim kesinAnladım canım. Yarın inşallah adet olmazsın da cuma günü direkt gebelik testinden öğrenirsin hamileliğini
Hem yumurtladigin gun hemde ertesi gunu ust uste birlikte ol mutlaka cnm ondan sonra 2 gunde bir yapPekiii yumurtlama.gununde birlikte olmali mi yoksa birfun oncesi birgun sonrasimi ?
Yaaa bugünkü test negatif diye böyle söyleme, inşallah bu ay gebelik yüzünden adet olmazsın hıhHic sanmiyorum cnm yaa ben yarin adet olacagim kesin
ayyyyyyy.. heyecan verici.. dolunay hamile dolunay hamileeeee. ay inşallah . ne kadar da benziyor ovu . günküne. az daha silik gibi ama. yarın da yapsan sanki iyice koyulaşacak gibiKızlaaar bugün de ovulasyon testi yaptım. Sizce umutlanayım mı? BAT 3 gün var?
Canim senin hâlâ yumurtlama olacakms gibi görünüyor. Sanırım gebelikte de bu sekilde cikiyor ovu. Testleri. Ay insainsallah vardır biseyler yaaKızlaaar bugün de ovulasyon testi yaptım. Sizce umutlanayım mı? BAT 3 gün var?
ayyyyyyy.. heyecan verici.. dolunay hamile dolunay hamileeeee. ay inşallah . ne kadar da benziyor ovu . günküne. az daha silik gibi ama. yarın da yapsan sanki iyice koyulaşacak gibi
Aaah ah inşallah canlar yaaCanim senin hâlâ yumurtlama olacakms gibi görünüyor. Sanırım gebelikte de bu sekilde cikiyor ovu. Testleri. Ay insainsallah vardır biseyler yaa
Ay insallahhhhhh :) bende koyuyi goremedim bi türlü suan okuldaym eve gidince testleri cekip ataym inşallah bi yorumlayn bakalm akıbetm nedirAaah ah inşallah canlar yaaumarım adet yaklaştığı için değil kuzum içimde olduğu için böyle çıkmıştırr