ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ama ben ovu. Testlerini sacma sapan sasaatlerde yapmstm hep bugunde yapmadm silik çıkınca sinir oluyrm yapmiyrm :KK43:
Sacma sapan saatler derken ? Bende malesef hep ayni.saatte yapamiyorum ama saat 15 30 dan.once yapiyorum ve az sivi almis olaeak yanlismi oluyor simdi ?

kızlar bende kırmızıları gördüm hemde battan 2 gün önce :KK47: neyse hazırlamıştım zaten kendimi,umarım sizlerden çoookk güzel haberler alırız. Benim umutlar gelecek aya kaldı :KK14:

kızlar bende kırmızıları gördüm hemde battan 2 gün önce :KK47: neyse hazırlamıştım zaten kendimi,umarım sizlerden çoookk güzel haberler alırız. Benim umutlar gelecek aya kaldı :KK14:
Hadi yaaa. Neyse aynen böyle . Üzülmek umutsuzluk yok. Gelcek ayà nasipse. Benım de yarın da gecsin. Sonra gelEcek gibi kirmizilar

Canın sağolsun.
Benim de bata daha var ama regl olcam gibi. Önümüzdeki ay hepberaber yine çalışmalara başlarız =)

Kizlar ben 1 martta hasta oldum bugunku ovulasyon bu sanirim yumurtlama gunum degilmi ? Yorum yapin ne olur

Eklentiler

• 20150312_112332.jpg
    20150312_112332.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 124
Kizlar ben 1 martta hasta oldum bugunku ovulasyon bu sanirim yumurtlama gunum degilmi ? Yorum yapin ne olur
Ay ne guzel koyu cikmis yumurtlamaya benziyr ama daha koyuda olabiliyor. Ya siz bu testleri yaparken ne kadar süre bekliyr böyle koyulasmasi.

Ay ne guzel koyu cikmis yumurtlamaya benziyr ama daha koyuda olabiliyor. Ya siz bu testleri yaparken ne kadar süre bekliyr böyle koyulasmasi.
Valla 15 dk once yaptim testi icmedim su faaln :) ikinci idrarda yaptim 2 dk icinde bu sekli aldi daha once boyle olmuyordu belim bugun cok agriyor ama dedim heralde bugun

Valla 15 dk once yaptim testi icmedim su faaln :) ikinci idrarda yaptim 2 dk icinde bu sekli aldi daha once boyle olmuyordu belim bugun cok agriyor ama dedim heralde bugun
Hmm anladm. Ay ben calismiyor olsam yaparm sürekli. Sabah erken saatte ilk idrari yapardim. Sonra uyurdm saat 12 gibi kalkar ikinci idrarla test yapardm :-)dur hafta sonu öyle yapaym :-)

Yumurtlamussin cnm bence bugunu degerlendir derim yarina birakirsan yumurtan olmus olabilir bugun ve yarun calis

Yumurtlamussin cnm bence bugunu degerlendir derim yarina birakirsan yumurtan olmus olabilir bugun ve yarun calis
Ben normalde cumartesi okur diye bekliyordum .. bu yzden sali yaptim persmebe (bgun ) yaparim diyordum ... yani dun yapmadim :KK43: oyuzden biraz endiselendim kacirdimmi diye

Kızlar ben iyice umudumu kaybettim. Bu da bugünku LH testi. Çok sinir bozucu. Silik bile yok

Eklentiler

• 2015-03-12 12.11.46.jpg
    2015-03-12 12.11.46.jpg
    144,1 KB · Görüntüleme: 173
X