ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Ay insallahhhhhh :) bende koyuyi goremedim bi türlü suan okuldaym eve gidince testleri cekip ataym inşallah bi yorumlayn bakalm akıbetm nedir :KK14:
Tamam yorumlarrız canım :KK66: adet döngün kaç gün ve şu an kaçıncı gündesin?

Sperm kalite olmuyor diyorlar diye korkuyom ust uste yapmaya ama.sanki yapinca daha iy olcakmis gibi :KK43: pofff ya
bu mevzu zaten bu testlerde tek sıkıntım oldu. yapsan bi dert çalışmasan bi dert. ben de sağlama almak için üstüste çalışma yaptık ama işte daha sonuç belli değil . benim olmasa bu yüzden olmaz gibi. çünkü ben çiftten önceki günler de çok yordum eşimi. bu ay olmasa çift çizgiye kadar tutacam kendimizi

Hem koyu çıktığı gün hem de ertesi gün silik çıkıyor ya o gün birlikte olmak şansı arttıyor canım. Ama koyu çıkana kadar 2 güne 1 devam etmek lazım :KK66: yumurtlama günlerinde 2-3 gün üst üste birliktelik olabilir.
Simdi soyle desek :) cuamrtrsi yumurtlama gunum suan sanirim persembe cumartrsi pazar yapmaki yani demi ?

Tamam yorumlarrız canım :KK66: adet döngün kaç gün ve şu an kaçıncı gündesin?
Son iki ayda gecikmeler yasadm. Ilk ayda 10 gün iikinci ayda da 18 gün gecikme oldu normalde 28 gunde bir oluyr ve o sekilde hesaplarsam bat a 5 gün var.

ikinci kez yumurtlama senin için söz konusu olabilir mi ki ne bilim ovu gününe bu kadar benzeyen bir test.. çalışmamı yapsan ki :KK60::rolleyes::rolleyes:
Ama ben ovu. Testlerini sacma sapan sasaatlerde yapmstm hep bugunde yapmadm silik çıkınca sinir oluyrm yapmiyrm :KK43:

ikinci kez yumurtlama senin için söz konusu olabilir mi ki ne bilim ovu gününe bu kadar benzeyen bir test.. çalışmamı yapsan ki :KK60::rolleyes::rolleyes:
Onu ben de düşündüm de hiç yumurtlama akıntım yok kuzum. Arada bi su misali kokusuz, renksiz, kıvamsız bir ıslaklık oluyor o kadar... Bir de demin affedersin peçeteye çok az uçuk sarı biraz katı bir akıntı geldi. Moralim bozuldu, heralde adet geliyor. Geçen ay adetten birkaç gün önce sarı, sonra kahverengiye dönen akıntım oldu, adet günü de kırmızı oldu zaten... Yine sahte belirtiler yaşıyorrum sanırım...

Eklentiler

• 20150311_204406.jpg
    20150311_204406.jpg
    92,2 KB · Görüntüleme: 126
Son iki ayda gecikmeler yasadm. Ilk ayda 10 gün iikinci ayda da 18 gün gecikme oldu normalde 28 gunde bir oluyr ve o sekilde hesaplarsam bat a 5 gün var.
2 aydır geç yumurtladığın için geç adet olmuş olabilirsin canım. Adet gününe kadar test yapmaya devam et bence. Yine geç yumurtlama ihtimalin var.
Bu sekilde iste..
Eğer geç yumurtlamadıysan 7-8 martta yumurtlama olmuş gibi görünüyor. Bu durrumda adet tarihin 21-22 mart olur canım.
Hic sizinkiler gibj koyu olmadi:KK43:
Sen hormonların düşük olduğu saatlerde ve hep farklı saatte yapmışsın. Eğer bu ay tutmazsa bundan sonra 12-3-5 civarından birini seç ve hep aynı saat ve dakikada yapmaya çalış canım :KK66:

2 aydır geç yumurtladığın için geç adet olmuş olabilirsin canım. Adet gününe kadar test yapmaya devam et bence. Yine geç yumurtlama ihtimalin var.

Eğer geç yumurtlamadıysan 7-8 martta yumurtlama olmuş gibi görünüyor. Bu durrumda adet tarihin 21-22 mart olur canım.

Sen hormonların düşük olduğu saatlerde ve hep farklı saatte yapmışsın. Eğer bu ay tutmazsa bundan sonra 12-3-5 civarından birini seç ve hep aynı saat ve dakikada yapmaya çalış canım :KK66:
Inşallah canim ya gizli saklı yapabiliyrm okulda. Zor geldi bakalim bu ay olmazsa ki olmuck gibi onumuzdeki ay didikkat ederm inşallah.

Kizlar az once afedersini kremsi beyaz bir akinti geldi sanciyla birlikte bir ates basti midem bulandi 5dk sonra gecti

haydi bakalımmmm . rastgele . :) bundan sonrası rabbimin lütfu. inşallah olmuştur tutmuştur

Ahh ah inşallah cümleten tutturmuşuzdur :) artık bat ı bekleme ve keyfini Çıkarma vakti bu arada benim bat 22 Mart :KK17: bilmemki zaman nasıl geçecek

X