ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

civciv çıkacak kuş çıkacak
Kutumuz bos cikmasinda ama sanki bosmus gibi geliyo bana yaa karnim agrimaya basladi surekli kasiklarima sanci giriyo gogsum agrimaya basladi yatamiyorum ustune istahim tavan yapti adet belirtilerim bunlar sanirim adet olucam ben bu ay yaaaa

Kutumuz bos cikmasinda ama sanki bosmus gibi geliyo bana yaa karnim agrimaya basladi surekli kasiklarima sanci giriyo gogsum agrimaya basladi yatamiyorum ustune istahim tavan yapti adet belirtilerim bunlar sanirim adet olucam ben bu ay yaaaa
Bana bir gün varmış gibi geliyor sonraki gün yokk yaw ne bebişi gibi geliyor =)) Bende de göğüs sızlaması, kasık ağrısı vs. var ama hepsi psikolojik bence

Bana bir gün varmış gibi geliyor sonraki gün yokk yaw ne bebişi gibi geliyor =)) Bende de göğüs sızlaması, kasık ağrısı vs. var ama hepsi psikolojik bence
Benim diger aylarda ayni sekilde agrilarim olmustu ama kasik agrim bu ay haha fazla diger aylarla ayni olunca hamile olabilecegime pek inanmiyorum o yuzdende cok takmiyorum acikcasi alistik artik negatifleri gormeye eee 4gunum kaldi gorucez. Ayy bunu yazarken bile karnima cok fena agri girdi sanki adet olacakmisim gibi

ayy hadi bakalım güzel haberler ver bize

Bugunu saymazsak 6 gün var. Woooooowwww . iiii geceler uykum kaçık
benimde 6 günüm var,belirti mi bilmiyorum ama kasık ve bel ağrısı çekiyorum sürekli psikolojik bunlar kaptırma diyorum kendi kendime çünkü geçtiğimiz 2 ayda yaşadım bunları Allahtan kesmedim umudumu ama bu ay olmayacak göremeyeceğim gibi geliyor çift çizgiyi

Hafif bel ağrısı ve nadiren kasık batması dışında bir belirtim kalmadı. Sanırım yine tutturamadım...

Hakkımızda hayırlısı olsun ama en azından bu sayfadan birilerinin hamile haberini alalım yaaa :)

Ben ovulasyon testine basladin ikinci cizgi hic yok 4 gun oldu bitelu sen.ikinci cizgi silik baslar yazmissin sormak istedim

Hepimiz aynıyiz ya . Aynı belirtiler bende de mevcut ama işte alistigimiz için negatif leré. Bu ay da kondurmiyoruz kendimizé. Ben de bu ay 4 gün kala falan kahverengi görürsem tamamen umudumu kaybetcem gelir sonrasında adet

Hafif bel ağrısı ve nadiren kasık batması dışında bir belirtim kalmadı. Sanırım yine tutturamadım...
Tatlım deme öyle ya. Aramızda en umutla beklediğim sensin . Bu ay bebis haberinı almanı çok istiyorum. inşallah olacak olacakkkk

Hepimiz umutsuzuz yahu.. adet gecikmesi em önemli belirti malesef. Çünkü nerde ne okuduysam genelde kişiden kişiye değişiyor. Kiminin uykusu çok kiminin uykusu kaciyor kimi göğüş şişmesi agrimasi kesin hamilelik derken kimi bel ağrısı da dahil adet gelecek diyor. Ben de anlamadım bişi . Zor ismiş bu işler allahım çok bekletmeden versin hepimize evlatlarımızi

Ben ovulasyon testine basladin ikinci cizgi hic yok 4 gun oldu bitelu sen.ikinci cizgi silik baslar yazmissin sormak istedim
Ben Adetten 2 gün sonra başladım. Sipsilik çizgiydi önceleri. Yumurtlama gününden 2 gün önce koyulaşmaya başladı ve yumurtlama gününde T ve C aynıydı. Ertesi gün T hafif silikleşti ama hala koyuydu. Sonra ertesi gün ilk baştaki gibi sipsilik çizgi oldu. Umarım anlatabilmişimdir

Tatlım deme öyle ya. Aramızda en umutla beklediğim sensin . Bu ay bebis haberinı almanı çok istiyorum. inşallah olacak olacakkkk
Ayy sağ ol canım yaaa. Ama bugün umutsuzluk hakim bana. Kocama dedim bugün hiçbir belirtim yok yine bebek yok galiba dedim. Geçen aylarda belirtin vardı da ne oldu ki dedi dalga geçti gıcık :) haklı da... Anneme sordum ilk kez senin belirtin neydi diye adet olmadım dedi eee ondan önce dedim? Ondan önce belirti olmaz ki dedi şaşırdı. Mide bulantısı, göğüs ağrısı dedim? Ohoo onlar 6-7 haftadan önce pek olmaz dedi. Biz abartıyoruz sanırım bu belirti işini

Bencede canım sanırım biz çok dinliyoruz kendimizi benim kasım ayında geçirdiğim kimyasal gebelikte öncesinde hiçbir belirti yaşamadım yada beklemediğim için hissetmedim adetim 4 gün geçtikten sonra test yaptım ondan sonra kasık batması ve göğüs hassasiyeti yaşadım bu yüzden ben bu ay hiç dinlemiyorum kendimi,belirti aramıyorum umutsuz konuşuyorum ki hayal kırıklığı yaşamayayım sadece hayırlısı neyse o olsun diyor adetimi bekliyorum

Amin canım benim,en hayırlı zamanda sağlıkla olsun inşallah

Adetin bitimindeki 4.gün erken bence ben 8. Günü başladım hiç ikinci çizgi yoktu yavaş yavaş belirginleşmeye başladı genelde adetten sonraki 14. Gün yumurtlama oluyor diye biliyorum ama erken başlaman iyi olmuş erken yumurtlama ihtimaline karşı

Aynen öyle canım. Bu ay ihtimali arttırdığımın farkındayım ama çift çizgiye de tek çizgiye de hazırım. Rabbim ne zaman kısmet ederse o zaman bebeğim olacak, ben ağlasam da sızlansam da boş o yüzden en iyisi tevekkül etmek... O zaman stres de kalmıyor.

En iyisini yaparsın canım tevekkül kadar güzeli yok,ben kendi kendime olan oldu geçip gitti şimdi bekleme zamanı 1 hafta sonra öğrenicem nasılsa diyorum. Tutsada tutmasa da bu saatten sonra yapabileceğim hicbir şey yok böyle düşününce streste belirti aramada minimuma iniyor. Eğer oldu da bebeğim bana tutunmayı başardıysa mutluluktan havalara uçarım Yok benimle değilse Allahın günleri çuvala girmedi ya eşimde bende sağlıklıyız çok şükür olması gereken zamanı bekleriz

İnsallah böyle ve daha koyu hcg ler görmek nasip olur. Daha var ovulasyonà. Takipte kal

Merhaba canım bak bu da bugünün ve bugün yumurtlama günüm 14 gün sonra adet olcam şaşmaz hiç

Eklentiler

• 20150308_185207.webp
    6 KB · Görüntüleme: 172
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…