ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Evet oluyormus oyle bu hamilelik butun vucudun dengesini altust ediyo. Eee simdi diyelik hamile kaldik valla ben pek sonrasina calismadim ne yemem lazim nasil olur varsa yoksa hamile kalmak icin neler yapilir onu biliyoz
Ahahaha ben bir ceviz iyi diye biliyorum gerisinden haberim yok aynen hamilelik ve doğum bilgim çok az, hamileysek eğer açarız hemen yeni sayfa ve başlarız paylaşımlara

ama iki gün arka arkaya sperm kalitesi çok düşmez mi 2 gün arayla ilişki öneriyorlar ama benim başka şansım yok sanırım
Valla benim bu ay olmazsa ki olmayacak gıbı. Ondan olmaz. Daaa çift çizgi günü ve sonrası diye biliyorum ben. Yerinde olsam bugünü boş geçmem

Kızlar bu arada bugün sabah erken vakitlerde sağ göğüs sızısıyla uyandım. Koltuk altımdan göğsüme doğru acıyordu ovalaya ovalaya uyudum. O geçince sol göğsümün yanının acısıyla uyandım Allah'tan o daha hafifti ve ovalayınca çabuk geçti. İnşallah üşütme, psikolojik vs.bir şey değildir. İlk defa göğüs acısı\sızısı yüzünden uyandım. Şu an acı yok ama bakalım bu belirti mi değil mi göreceğim...

Yazdığın iyi oldu. Belirtileri de paylaşalım yavaş yavaş. . İnsallah psikolojik değildir. Senin bu kez oldu inşallah. Rabbim yüzümüzü güldürür insallah. 7 Si geldi 11 ı de 15 ı de gelir... beklemek zor. Ama tabi en azından birimiz hamile kalsak da diğerlerine moral olsak. Bu ay seni gönderdik bakalım hamis ler arasına .. önden buyrun lütfen

Ben de hiç belirti yok gibi. Göğüs ucu ağrısı olmuştu biraz. aşırı çabuk yoruluyorum. (Herzamanki halim) bir de Adete yakinmis gibi belim ağrıyor. Da bunların belirti oldugunu düşünmüyorum.

İnşallah canım benim ya senin belirtilerin neler? Senin BAT benden önce inşallah bu ay önce sen sonra ben ve hepimiz BAT sırasına göre hamile olduğumuzu öğreneceğiz

Ben de hiç belirti yok gibi. Göğüs ucu ağrısı olmuştu biraz. aşırı çabuk yoruluyorum. (Herzamanki halim) bir de Adete yakinmis gibi belim ağrıyor. Da bunların belirti oldugunu düşünmüyorum.
İnsallah canim ya. Benim 14 ü bakalım . Test için sabredebilir sem gelmezse birseyler 15 ı test günü. Gerçi benim bu iki aydır. Adete 4 gün kala kahveler gelio falan. Onları görürsem diye korkuyorum ya

İnsallah canim ya. Benim 14 ü bakalım . Test için sabredebilir sem gelmezse birseyler 15 ı test günü. Gerçi benim bu iki aydır. Adete 4 gün kala kahveler gelio falan. Onları görürsem diye korkuyorum ya
Ben sormadan yazmışsın bile kalp kalbe karşı bel ve göğüs ağrısı varmış ya işte. İnşallah adet ya da psikolojik değil bebiştendir bunlar fıstığım. Bu arada BAT aynı, test yaparsan haber ver

Ahahaha ben bir ceviz iyi diye biliyorum gerisinden haberim yok aynen hamilelik ve doğum bilgim çok az, hamileysek eğer açarız hemen yeni sayfa ve başlarız paylaşımlara
Aynen cnm cok iyi olur. Ne tuhaf yaa hamile kalmak icin d sanduruyoruzdenemedigimiz taktik kalmadi sanki hamile kalinca hersey bitecekmis gibi aslinda hamile kalinca basliyo hersey bebegimizi saglikli beslemek icin ona biraz daha fazla vitamin gitsin diye cirpinicaz daha sonrada dogum sitresi sonra lohusa ooo artarak gidecek ama tatli ve guzel sitresler bunlar

Haydiii bakalimmm hayirlisiylaa gelsin :)) bak bu da benim bugun yaptigim gezmeye gittigim icin erken yaptim :)

Eklentiler

• 20150307_141437.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 136

canimmm icimizi ferah tutuyoruzz gerisi Rabbimizde olur insallah yerlesiyordur :)) bakk bu testi bugun yaptim

Eklentiler

• 20150307_141437.jpg
    72,3 KB · Görüntüleme: 142
Tabi tabi vercem haber ama Tutcaksin beni unutma. Kesin psikopata bağlarım Negatifi görünce. Bir de gene böyle kararlı dur bana örnek ol ki şu sabırsız kız 14 ü öncesi test yapmasın. Belirtidir bunlar deyince sen. Heyecan yaptım . Bebissss olsun yaaaa

Kızlar. . Nabersiniz. Canım sıkkın yahu. Eşim uyuyor. Ben de can sıkıntısı. Hiç birşey yapasım yok. Vücudum ağrıyor ağırlaşmış sanki. Öğlen deli gibi canım gözleme çekti yaptım yedik. Ben hamile falan olursam asermenin dibine vururum gibi. Şimdi bile aklıma düşeni yemeden moralim Bozuluyor. Kilo almak istemem tabi her kadın gibi . Hamile olunca en azından yemek Caiz ☺ olacak böylee olmuyor ama

Ay hic sorma aynı benn :) benimde canim bisey istedimi yemeden olmuyr illa yicm

benim eşimde uyuyor bende internetten aksesuar bakyorum bu aralar bu işe merak saldım sürekli birşeyler alıyorum hiç bilgisayar başından kalkmıyorum bebek konusunu unutmak için kendimi unutuyorum tüm gün düşünmemeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…