ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Adet bitiminden 5 gun yumurtlayanivokudum

Sagolasin kacirma ihtimalini dusunup erken basadim ama hep tek cizgi daha bugun 8 i ben 1 inde olmustum adetimi

yaa kızlarrr ben birde düzenli vücut ısısı takibi yaptim bu ay adetin ilk gününden başlayarak genelde 36.7 ve 36.8 arasinda seyretti bu sabah ise 37.3 ve 37.2 yi gördüm bu ne anlama geliyor?

kaç ay kullandın ovulasyon testini ?ben ilk bu ay kullandım 26. gün kop koyu ikinci çizgiyi yakaladım çok mutlu oldum..o gün ve sonraki iki günü değerlendirdik bugün 41. gün test negatif ve hala adet olmadım

Yaaaa sesli gülmüşüm. . Annenin cevabı harika.. adet gecikmesi. . aman boşver abartalim da kime ne. Böyle takip etmek belirti aramak bile keyifli. fiili dua oluyordur belki. Çok istediğimizi faaliyete döküyor uz. İsteğimiz için gerekeni yaptık evvelallah .

Ay ben bugun bu cümleyi eşime kurdum. Allahın günü çok ki . Bu ay olmazsa sonra sonra sonra.. hayırlısı dedim. . Allahım çok bekletmeden verir inşallah bu ay

kaç ay kullandın ovulasyon testini ?ben ilk bu ay kullandım 26. gün kop koyu ikinci çizgiyi yakaladım çok mutlu oldum..o gün ve sonraki iki günü değerlendirdik bugün 41. gün test negatif ve hala adet olmadım
41. Gun çok ileri bir tarih ve gecikme değil mi yahu. Gecikme falan düzensizlik yaşıyor muydun peki önceki aylarda

Merhaba canım bak bu da bugünün ve bugün yumurtlama günüm 14 gün sonra adet olcam şaşmaz hiç
Sanki yarın daha koyulaşacak giBi. Aynı benimki gibi. Beklediğim gün böyle çıktı sonra t c den koyu oldu .yani senin yarın. Bugünü yarını üstüste mi değerlendirçeksin

Kızlar akıntılardan ne haber. Benim hani çok su içmeme rağmen sıvı değil koyu . Beyaza yakın sarimsi oluyor afedersiniz . Bir de sürekli değil wc ye gidince görüyorum peçetede. Boşverin yazın belirtileri. Kızma yın sonra fos çıkarsa kendinize .. birisi gözüm seyirdı acaba belirti mi diye sormuştu güldüm dalga geçtim hatta eşime anlattım . Öyle bir şey yaşamadım ben göz kapağım yerinden çıkacak gibiydi. Hatta bi on dk falan sürdü elimle mudahale ettim rahatsız olup

Koyulasacak diye ikigun
5ay kullandim.

Herkeste degisiyo sanirim benimde bir hafta oncesinden direk silik olarak basladi yumurtlama gununun ertesi gunude yumurtlama gunune gore biraz silikti ucuncu gunu ilk gun gibi siliklesince testi biraktim bende

Sanki yarın daha koyulaşacak giBi. Aynı benimki gibi. Beklediğim gün böyle çıktı sonra t c den koyu oldu .yani senin yarın. Bugünü yarını üstüste mi değerlendirçeksin

Canım ben bugünü değerlendireceğim inşallah eşime yapışcamm :) değerlendireyim ben bi video izledim uzman doktor diyor ki vücut ısısı ölçümünüz arttığı zaman yumurtlama için en uygun zaman ben adetin ilk Günü'nden beri Isı da ölçüyorum hatta hamile kalırsak bu vücut ısısı yarım ile bir derece yüksek oluyormuş bebiş içinmiş :)))

Aynı fikirdeyim canım son 6 gün...

Merhaba canım bak bu da bugünün testi geçen ay da en koyu gördüğüm bundan açıktı kızlar birazcık daha
Hmm bana hala açıkmış gibi geldi ama geçen ayı falan sen daha iyi bilirsin tabi garantilemek için çalışmalara devam tabi

Herkeste degisiyo sanirim benimde bir hafta oncesinden direk silik olarak basladi yumurtlama gununun ertesi gunude yumurtlama gunune gore biraz silikti ucuncu gunu ilk gun gibi siliklesince testi biraktim bende

Hiç eşitlenmesi mi canım c ve t benim de öyleoldu geçen ay

Hmm bana hala açıkmış gibi geldi ama geçen ayı falan sen daha iyi bilirsin tabi garantilemek için çalışmalara devam tabi

Evet sizinkilere göre çok açık geçen ay bu kadar bile görmedim vücut ısım da yüksek bu aralar değerlendireyim ben yaa ama daha düzenli yapıyorum Yanlışlık yok bu sefer eminim :) zaten bugün yumurtlama görünüyor adetime 14 Gün var 25 günde bi adet görüyorum 14 gün öncesi 9 U bu aralar hakkım da Hayırlısı :)) zamanı gelmişse olur gelmemişse zamanı geldiğinde gelir:)))

inşallah öyledir tatlım benim. He ya annem de haklı kadın n'apsın, adet olmadıysan tamam yani evet geri sayımlardayız artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…