ovulasyon testı ile yumurtlama gününu yakalayalım

Aynen cnm cok iyi olur. Ne tuhaf yaa hamile kalmak icin d sanduruyoruzdenemedigimiz taktik kalmadi sanki hamile kalinca hersey bitecekmis gibi aslinda hamile kalinca basliyo hersey bebegimizi saglikli beslemek icin ona biraz daha fazla vitamin gitsin diye cirpinicaz daha sonrada dogum sitresi sonra lohusa ooo artarak gidecek ama tatli ve guzel sitresler bunlar
Evet zor kısmı o mucizeyi içimizde oluşturabilmek :KK39: ondan sonraki kısmında katlananmamız gereken çok şey olacak ama inşallah sağlıkla, huzurla hepsinin üstesinden geleceğiz :anneadayı:

Tabi tabi vercem haber ama Tutcaksin beni unutma. Kesin psikopata bağlarım Negatifi görünce. Bir de gene böyle kararlı dur bana örnek ol ki şu sabırsız kız 14 ü öncesi test yapmasın. Belirtidir bunlar deyince sen. Heyecan yaptım . Bebissss olsun yaaaa :confused::rolleyes::KK23:
Tamam frenleyelim birbirimizi, inşallah adet olmayız o gün ya:stop: Olur da birimiz adet olursak ona destek olalım olur mu? Ama o güne kadar olumlu düşünelim, no stres yes bebiş :KK39:

Kizlar bugün 4 saat sıvı almadan yaptm bu testi iki gün onceki teste göre biraz koyulasmis gibi. SiZce ? Devam edeym mi bu sekilde yapmaya. Silik çıkınca canim sıkılmıştı yapmamistm dün.:KK14:

Eklentiler

• 20150307_202335.jpg
    20150307_202335.jpg
    77,8 KB · Görüntüleme: 144
Gecen ay yaptigim ovulasyon testlerindeki cizgi koyulasmadan rengi acildi.salladim bende vu ay yumurtlama olmiycak herhalde dedim.suan hamileyim.bu testler guvenilir degilmi acaba?

Kizlar bugün 4 saat sıvı almadan yaptm bu testi iki gün onceki teste göre biraz koyulasmis gibi. SiZce ? Devam edeym mi bu sekilde yapmaya. Silik çıkınca canim sıkılmıştı yapmamistm dün.:KK14:
Birkaç gün yapmaya devam et canım. garanti olsun :KK66:

Gecen ay yaptigim ovulasyon testlerindeki cizgi koyulasmadan rengi acildi.salladim bende vu ay yumurtlama olmiycak herhalde dedim.suan hamileyim.bu testler guvenilir degilmi acaba?
LH miktarı kişiden kişiye değişiyor canım. Çoğunlukla silik başlar ve koyulaşınca yumurtlama günüdür. Eğer çizgisiz başladıysan senin için silik çizgi yumurtlama günüdür. sanırım senin de öyle olmuş. Allah sağlıklı mutlu bir gebelik nasip eder inşallah :KK66:

Gecmis aylarda oldukca koyu cizgiler gordugum olmustu.subattada silik cizgi koyulasmayinca amann bosver dedim zaten 1yildir olmuyodu cocuk sikilmistim.sok oldum hamileligimi ogrenince.Allahtan evlat isteyen her kuluna nasip etmesini diliyorum ve sizlerede ediyorum dua.Gonlunuzce olsun hersey.
LH miktarı kişiden kişiye değişiyor canım. Çoğunlukla silik başlar ve koyulaşınca yumurtlama günüdür. Eğer çizgisiz başladıysan senin için silik çizgi yumurtlama günüdür. sanırım senin de öyle olmuş. Allah sağlıklı mutlu bir gebelik nasip eder inşallah :KK66:
g

Gecmis aylarda oldukca koyu cizgiler gordugum olmustu.subattada silik cizgi koyulasmayinca amann bosver dedim zaten 1yildir olmuyodu cocuk sikilmistim.sok oldum hamileligimi ogrenince.Allahtan evlat isteyen her kuluna nasip etmesini diliyorum ve sizlerede ediyorum dua.Gonlunuzce olsun hersey.

g
Amin canım amiiin. bebek sürpriz yapmış sana ne güzel :KK6:Allah razı olsun canım, bugün sen beni bugün beni baya umutlandırdın Allah da seni hep mutlu, umutlu etsin :KK66:

İnşallah canım ama ne olur ne olmaz 2 güne 1 çalışmalara devam et :KK66:
Valla test iyice siliklesince birakmstm 2 güne 1 çalışmayı ama devam etcm. Elimden geleni yapayım da gerisi Rabbim 'e kalmış. Hayırlısıyla gelsin bebisler inşallah :KK9:

Mesele testi sallayıp bırakmakta değil ki mümkündür ki ilişkiyi sallamamissin? ! RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN SAĞLIKLA İNŞALLAH. HAMİS LERİN DUASI KABUL OLUR. TOPIK İÇİN BİZE TOPTAN DUA EDerişin :KK45::KK45::KK45:

benim eşimde uyuyor bende internetten aksesuar bakyorum bu aralar bu işe merak saldım sürekli birşeyler alıyorum hiç bilgisayar başından kalkmıyorum bebek konusunu unutmak için kendimi unutuyorum tüm gün düşünmemeye çalışıyorum :KK1:
Ben de internetten dikismakinesi aldım. Kargo geldiği gün açtım daha da bakmadım. Hani sırf başka uğraşım olsun diye Ama pek mumkun olmuyi.Bebisler gelse de onlarla vakit geçirseK.

Bat 4 gun kalmis necabuk gecmis zaman yaa diger aylarda zaman gecmek bilmiyodu. Bakalim kutumuzdan ne cikacak bu ay :KK70::KK59:

X