Evet zor kısmı o mucizeyi içimizde oluşturabilmekAynen cnm cok iyi olur. Ne tuhaf yaa hamile kalmak icin d sanduruyoruzdenemedigimiz taktik kalmadi sanki hamile kalinca hersey bitecekmis gibi aslinda hamile kalinca basliyo hersey bebegimizi saglikli beslemek icin ona biraz daha fazla vitamin gitsin diye cirpinicaz daha sonrada dogum sitresi sonra lohusa ooo artarak gidecek ama tatli ve guzel sitresler bunlar
hmm silik ama koyulaşmaya meyilliHaydiii bakalimmm hayirlisiylaa gelsin :)) bak bu da benim bugun yaptigim gezmeye gittigim icin erken yaptim :)
Tamam frenleyelim birbirimizi, inşallah adet olmayız o gün yaTabi tabi vercem haber ama Tutcaksin beni unutma. Kesin psikopata bağlarım Negatifi görünce. Bir de gene böyle kararlı dur bana örnek ol ki şu sabırsız kız 14 ü öncesi test yapmasın. Belirtidir bunlar deyince sen. Heyecan yaptım . Bebissss olsun yaaaa
Birkaç gün yapmaya devam et canım. garanti olsunKizlar bugün 4 saat sıvı almadan yaptm bu testi iki gün onceki teste göre biraz koyulasmis gibi. SiZce ? Devam edeym mi bu sekilde yapmaya. Silik çıkınca canim sıkılmıştı yapmamistm dün.
LH miktarı kişiden kişiye değişiyor canım. Çoğunlukla silik başlar ve koyulaşınca yumurtlama günüdür. Eğer çizgisiz başladıysan senin için silik çizgi yumurtlama günüdür. sanırım senin de öyle olmuş. Allah sağlıklı mutlu bir gebelik nasip eder inşallahGecen ay yaptigim ovulasyon testlerindeki cizgi koyulasmadan rengi acildi.salladim bende vu ay yumurtlama olmiycak herhalde dedim.suan hamileyim.bu testler guvenilir degilmi acaba?
Tamam canım. Ayy insallah kopkoyu olduğu günü de görürüm.Birkaç gün yapmaya devam et canım. garanti olsun
gLH miktarı kişiden kişiye değişiyor canım. Çoğunlukla silik başlar ve koyulaşınca yumurtlama günüdür. Eğer çizgisiz başladıysan senin için silik çizgi yumurtlama günüdür. sanırım senin de öyle olmuş. Allah sağlıklı mutlu bir gebelik nasip eder inşallah
İnşallah canım ama ne olur ne olmaz 2 güne 1 çalışmalara devam etTamam canım. Ayy insallah kopkoyu olduğu günü de görürüm.
Amin canım amiiin. bebek sürpriz yapmış sana ne güzelGecmis aylarda oldukca koyu cizgiler gordugum olmustu.subattada silik cizgi koyulasmayinca amann bosver dedim zaten 1yildir olmuyodu cocuk sikilmistim.sok oldum hamileligimi ogrenince.Allahtan evlat isteyen her kuluna nasip etmesini diliyorum ve sizlerede ediyorum dua.Gonlunuzce olsun hersey.
g
Allah umutlarini bosa cikarmasin.guzel haberlerini beklerim.Amin canım amiiin. bebek sürpriz yapmış sana ne güzelAllah razı olsun canım, bugün sen beni bugün beni baya umutlandırdın Allah da seni hep mutlu, umutlu etsin
İnşallahh canım inşallahh :) unutmazsam eğer o gün haber vereceğim canımAllah umutlarini bosa cikarmasin.guzel haberlerini beklerim.
Valla test iyice siliklesince birakmstm 2 güne 1 çalışmayı ama devam etcm. Elimden geleni yapayım da gerisi Rabbim 'e kalmış. Hayırlısıyla gelsin bebisler inşallahİnşallah canım ama ne olur ne olmaz 2 güne 1 çalışmalara devam et
Mesele testi sallayıp bırakmakta değil ki mümkündür ki ilişkiyi sallamamissin? ! RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN SAĞLIKLA İNŞALLAH. HAMİS LERİN DUASI KABUL OLUR. TOPIK İÇİN BİZE TOPTAN DUA EDerişinGecen ay yaptigim ovulasyon testlerindeki cizgi koyulasmadan rengi acildi.salladim bende vu ay yumurtlama olmiycak herhalde dedim.suan hamileyim.bu testler guvenilir degilmi acaba?
İnşallah amiiin tatlım amin :)Valla test iyice siliklesince birakmstm 2 güne 1 çalışmayı ama devam etcm. Elimden geleni yapayım da gerisi Rabbim 'e kalmış. Hayırlısıyla gelsin bebisler inşallah
Ben de internetten dikismakinesi aldım. Kargo geldiği gün açtım daha da bakmadım. Hani sırf başka uğraşım olsun diye Ama pek mumkun olmuyi.Bebisler gelse de onlarla vakit geçirseK.benim eşimde uyuyor bende internetten aksesuar bakyorum bu aralar bu işe merak saldım sürekli birşeyler alıyorum hiç bilgisayar başından kalkmıyorum bebek konusunu unutmak için kendimi unutuyorum tüm gün düşünmemeye çalışıyorum