Tekrar yapsak mı ki ne durumda acaba LH'lerHerkeste degisiyo sanirim benimde bir hafta oncesinden direk silik olarak basladi yumurtlama gununun ertesi gunude yumurtlama gunune gore biraz silikti ucuncu gunu ilk gun gibi siliklesince testi biraktim bende
Oooo o zaman çık burdan koş hemen yatağa, vakit nakittirEvet sizinkilere göre çok açık geçen ay bu kadar bile görmedim vücut ısım da yüksek bu aralar değerlendireyim ben yaa ama daha düzenli yapıyorum Yanlışlık yok bu sefer eminim :) zaten bugün yumurtlama görünüyor adetime 14 Gün var 25 günde bi adet görüyorum 14 gün öncesi 9 U bu aralar hakkım da Hayırlısı :)) zamanı gelmişse olur gelmemişse zamanı geldiğinde gelir:)))
Ben de su gibi akıntı başladı ama bu olur gibi genelde. Çamaşırım ıslak gibi oluyor ama tuvalette hissetmiyorum. Seninki gibi bir şey dün yaşadım. Gece 11.30 civarı göbek deliğim sol çok az alt kısmı bir kaşındı anlatamamKızlar akıntılardan ne haber. Benim hani çok su içmeme rağmen sıvı değil koyu . Beyaza yakın sarimsi oluyor afedersiniz . Bir de sürekli değil wc ye gidince görüyorum peçetede. Boşverin yazın belirtileri. Kızma yın sonra fos çıkarsa kendinize .. birisi gözüm seyirdı acaba belirti mi diye sormuştu güldüm dalga geçtim hatta eşime anlattım . Öyle bir şey yaşamadım ben göz kapağım yerinden çıkacak gibiydi. Hatta bi on dk falan sürdü elimle mudahale ettim rahatsız olup
Ahahahaha hepimiz aynı durumdayız canımAyy 2 gundur giremedim kızlar belirti varmi sizlerde son 4 gun kasik batmasından baska hicbirsey yok birde kremsi akinti okadar iyice ümitsizliğe girdim hayırlısı diyorum bazen icimden oldu diyorum 2 sn sonra yok olmadı diyorum vallahi kafayı siyirdim
Benim ayin 26 sinfa sadece eait koyuluktaydi ertesi gunu biraz siliklersti ama kimilerinin baya silik cikiyormus benim hic tek cizgi cikmadi cnm resimleri paylasmistim burda zaten o gunler calistik fakat tutmadi galiba belirtileri bariz yasiyirum ama diger aylarda ayni oldugu icin umudum yokHiç eşitlenmesi mi canım c ve t benim de öyleoldu geçen ay
Aslinda bende cok merak ediyorum bir denesemmi acaba diyorum sonra vazgeviyorumTekrar yapsak mı ki ne durumda acaba LH'ler
Bu kasık batması dediğin şey. Hani böyle bazen çişe :) sıkışıp wcyé koşarkenki keskin ağrı mi yoksa adet olurken ki kramp gibi mi. Bende o kremsi hatta az önce gördüm sarıya yakın akıntı ilgimi çekti. Öyle hep sürmüyor tabi. Silince gördüm. Yazalım diyorum ben her belirti yi ya da öyle sandığımızı . Hepimiz de o korku var o kadar belirti yazdım da olmadı dermiyiz diye . Olsun ders olur gelecek aya . Bu kez bunları belirtiden saymayızAyy 2 gundur giremedim kızlar belirti varmi sizlerde son 4 gun kasik batmasından baska hicbirsey yok birde kremsi akinti okadar iyice ümitsizliğe girdim hayırlısı diyorum bazen icimden oldu diyorum 2 sn sonra yok olmadı diyorum vallahi kafayı siyirdim
Tekrar yapsak mı ya. Yarın herkes foto atsa baksak. Ay o da cesaret istiyo. LH ler ne durumda acep. Hamilelerde ikisi de koyu çıkıyormuş. Ama tabi adete çok az kala..Aslinda bende cok merak ediyorum bir denesemmi acaba diyorum sonra vazgeviyorumbugun cok tuhaf birsey oldu esim senin rengin acilmis hamilemisin acaba dedi diger aylar ben xok umutluydym esim hamile olmadigimi soyluyodu ki oyle ciktida sonuclar bu ay benim hic umudum yok ama esim % 80 hamilesin bence bebis geliyo dedi icim bir tuhaf oldu acaba hissettimi birde elim ayagim ates gibi yaniyo karnima cok sanci giriyo kalbim hizli atiyo goguslerim davul gibi oldu agriyo akintim diger aylara gore artti psikolojikmi bilmiyom aslinda bu ay kendimi dinlemiyorum ama belirtiler agrilar gozume gozume sokarcasina siddetlu
Kac gun kala koyu cikiyo peki benim yarin persempe gunu bat yapsam acaba yarin yapsam cikarmi ki ayyy bakk simdi dahada merak ettim benTekrar yapsak mı ya. Yarın herkes foto atsa baksak. Ay o da cesaret istiyo. LH ler ne durumda acep. Hamilelerde ikisi de koyu çıkıyormuş. Ama tabi adete çok az kala..
Aslinda bende cok merak ediyorum bir denesemmi acaba diyorum sonra vazgeviyorumbugun cok tuhaf birsey oldu esim senin rengin acilmis hamilemisin acaba dedi diger aylar ben xok umutluydym esim hamile olmadigimi soyluyodu ki oyle ciktida sonuclar bu ay benim hic umudum yok ama esim % 80 hamilesin bence bebis geliyo dedi icim bir tuhaf oldu acaba hissettimi birde elim ayagim ates gibi yaniyo karnima cok sanci giriyo kalbim hizli atiyo goguslerim davul gibi oldu agriyo akintim diger aylara gore artti psikolojikmi bilmiyom aslinda bu ay kendimi dinlemiyorum ama belirtiler agrilar gozume gozume sokarcasina siddetlu
Valla yapalım ve paylaşalım kızlar. Hamile olup olmadığımızı kesin söylemez tabi ama belki şüphe uyandırırTekrar yapsak mı ya. Yarın herkes foto atsa baksak. Ay o da cesaret istiyo. LH ler ne durumda acep. Hamilelerde ikisi de koyu çıkıyormuş. Ama tabi adete çok az kala..
Ayyyy inşallah eşinin içine doğmuşturAslinda bende cok merak ediyorum bir denesemmi acaba diyorum sonra vazgeviyorumbugun cok tuhaf birsey oldu esim senin rengin acilmis hamilemisin acaba dedi diger aylar ben xok umutluydym esim hamile olmadigimi soyluyodu ki oyle ciktida sonuclar bu ay benim hic umudum yok ama esim % 80 hamilesin bence bebis geliyo dedi icim bir tuhaf oldu acaba hissettimi birde elim ayagim ates gibi yaniyo karnima cok sanci giriyo kalbim hizli atiyo goguslerim davul gibi oldu agriyo akintim diger aylara gore artti psikolojikmi bilmiyom aslinda bu ay kendimi dinlemiyorum ama belirtiler agrilar gozume gozume sokarcasina siddetlu
Ok bende yapicam yarin hem eslestirmis oluruz koyuluklariValla yapalım ve paylaşalım kızlar. Hamile olup olmadığımızı kesin söylemez tabi ama belki şüphe uyandırıryarın 5 gibi yapar ve yüklerim buraya
Yanlış hatırlamıyorsam 1-2 gün kala ama koyulaşmış mı hala silik mi onu görürüz en azındanKac gun kala koyu cikiyo peki benim yarin persempe gunu bat yapsam acaba yarin yapsam cikarmi ki ayyy bakk simdi dahada merak ettim ben
AnlaştıkOk bende yapicam yarin hem eslestirmis oluruz koyuluklari
Ayyy sagol canim benim ins bak ama ne hikmetse bukadar belirtiye ragmen hala hamile degilmisim gibi geliyor bana bende senin hamile olmani cok istiyom sanki kendimmisim gibiAyyyy inşallah eşinin içine doğmuşturne yalan söyleyeyim bana da hamilesin gibi geliyor maşallah çok güzel belirtilerin var. Ben yine fos çıkacağım büyük ihtimalle ama sana da en az kendim kadar sevinirim
Saat 5 civarlari en iyi o saatlerde cikiyo cunkiAnlaştıksen kaçta yapacaksın testi?
Ayyy sagol canim benim ins bak ama ne hikmetse bukadar belirtiye ragmen hala hamile degilmisim gibi geliyor bana bende senin hamile olmani cok istiyom sanki kendimmisim gibi
Sağ ol canım benim. Bugünlere kadar çoğu şeyimiz aynıydı ama belirtiler kısmında ayrıldık :) inşallah farklı belirtilerle de olsa bu ay ikimiz de içimizde 2.bir can taşıyoruzdur şu anSaat 5 civarlari en iyi o saatlerde cikiyo cunki
ins bebegim bundan sonraki aylarda bebislerimiz icin konu basligi fikir isverisinde bulunuruz innnaallahSağ ol canım benim. Bugünlere kadar çoğu şeyimiz aynıydı ama belirtiler kısmında ayrıldık :) inşallah farklı belirtilerle de olsa bu ay ikimiz de içimizde 2.bir can taşıyoruzdur şu anTamam canım ben de o vakitlerde yapacağım. Gerçi benim BAT'a gece 12'yi geçtiğimiz için an itibariyle, daha 5 gün var ama umut verir belki test
Çok heyecanlı .. ben de yapiyim.Saat 5 civarlari en iyi o saatlerde cikiyo cunki