Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile hamile kalma başarısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benimde olmadı. 2. aydayım ovulasyonda bakalım tekrarlıyorum testleri. Ama geçen ay gayet düzenli de yapmıştım olmamasına çok üzüldüm

Kızlar benim ilk ayım olmadı ovulasyonda yakalamıştım yumurtlamayi adet bitimi baslamistim geçen ay bu ay öyle yapmadım 12. Günüm bugün yarın başlamayı düşünüyorum teste bakalim hepinize bolsans

Kızlar bu teste hangi gun başlanıyor kaçıncı gunde yani?
Kaç günde bir adet oluyor san ona bagli prospektuste yazıyor canım elinde fazla test varsa ve kaçırmak istemiyorsan adet bitimi başla ya bilirsin ben ilk ay öyle yapmıştım adet bitimi yada adete yakın yumurtlayanlar var emin ol.ak istedim belirtileri takip ettim bu ay ben 30 günde bir adet oluyorum adet olduğum 1. Günü de sayıp 13. Gün başlayacağım

Bende 30gunde bir oluyorum 14-15.gunler çatlama agrısını hissediyorum. 11.gunden başlıyım ozaman test baya var elimde. Sagol cevabın için

Bende 30gunde bir oluyorum 14-15.gunler çatlama agrısını hissediyorum. 11.gunden başlıyım ozaman test baya var elimde. Sagol cevabın için
Aynen canım öyleyse yakalarsin ben 15 gün çift çizgiyi yakalamıştım 16 ve 17. Gün yumurtlama akıntısı oldu 16. Günden 14 gün sonrada adet oldum İnşallah en kısa zamanda bebisine kavuştursun rabbim canım bol sans

Sagol canım benim tum isteyenlere versin rabbim

Arkadaslar ölücem heyecandan ayin basinda ovulasyon testi yapamamistim sonrasinda yapmaya basladim yumurtlama donemime yakin ama hic cift cizgiyi görmedim bugune dek reglime 2 gün kaldi ve bu sabah silik cizgi basladi yumurtlamami gebelikmi bilmiyorum ama yinede çok mutluuyum bikmistim tek cizgiden

Arkadaslar ölücem heyecandan ayin basinda ovulasyon testi yapamamistim sonrasinda yapmaya basladim yumurtlama donemime yakin ama hic cift cizgiyi görmedim bugune dek reglime 2 gün kaldi ve bu sabah silik cizgi basladi yumurtlamami gebelikmi bilmiyorum ama yinede çok mutluuyum bikmistim tek cizgiden

O iki gun gecmez ben diyim. :) ama canim baska seylerle ilgilen stres olursun daha kotu olur.. :) cok zor ama baska biseyler bul kendine dusunmemeye calis :)

Kızlar ovulasyon testine bugün başladım ilk gunum 13. Günüm testim koyu ya yakın çıktı dün yapmadığım için degerlendiremiyor m sizce koyulasti siliklesiyor mu koyulasirmi daha ne yapsam

Eklentiler

• 20170922_121214.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 240
  • 20170922_121122.jpg
    26,4 KB · Görüntüleme: 229
Kızlar ovulasyon testine bugün başladım ilk gunum 13. Günüm testim koyu ya yakın çıktı dün yapmadığım için degerlendiremiyor m sizce koyulasti siliklesiyor mu koyulasirmi daha ne yapsam
Daha tam koyulaşmamış ama yakın yapmaya devam et..

hamile olma riskin yüksek
kendine dikkat et hap falan sakın içme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…