Bende takvime göre yaptım belki erken yumurtlayıp kaçırmışımdır o yüzden önümüzdeki ay adetim biter bitmez başlayacağım teste hakkımızda hayırlısı olsun tez vakitte gebe kalırız inşallahAnladım. Ben de bu ay ilk defa denemiştim testi. Çünkü takvim hesaplamalarına göre doğru günleri yakalayamoyordum. Neyse artık sonraki adetten sonra yine diyeceğim.
Aminnnnn. ALLAH isteyen herkese versin inşallahBende takvime göre yaptım belki erken yumurtlayıp kaçırmışımdır o yüzden önümüzdeki ay adetim biter bitmez başlayacağım teste hakkımızda hayırlısı olsun tez vakitte gebe kalırız inşallah
Evet o gün yanlış sonuç vermis bugün yine silik çıktı koyu ciktiktan kaç gün sonra catliyor acaba benim 20.gün koyu ciktiginda 18.gündü bende hep 14. Gün catliyor sanıyordumNormal değil yanni pek profesyonel değilim bu konuda ama edindiğim bilgilere göre 1 gün sonrasında silik çizgi çıkması lazım ki ben de ovulosyona 5 gün kala yapmama rağmen silik çıkıyor ve burda çoğu kişinin testide 3/4 gün geçmesine rağmen silik çıkar belki test bozuktur bi tane daha yapsaydin keşke
Ben hala yakalayamadım koyu çizgiyi önümüzdeki aya kaldıEvet o gün yanlış sonuç vermis bugün yine silik çıktı koyu ciktiktan kaç gün sonra catliyor acaba benim 20.gün koyu ciktiginda 18.gündü bende hep 14. Gün catliyor sanıyordum
Kahverengi akıntı iyidir diye biliyorum yerini temizler derler en azından sağlıklı gebelik olur ama gebe kalmak için progesteronu ilk defa duydum o sadece düşük olmasın diye biliyorumKızlar bikaç yerde progestan kullanarak hamile kalmanın kolaylaştığını okudum. Hamilelikte düşük tehlikesi olanlar kullanıyorlar rahim kalınlaşsın bebek tutunsun diye. Ama hamile kalmak içinde rahmi kalınlaştırmak için kullananda varmış. Benim doktorum söylememişti sadece folik asit d vitamini ve balık hapı verdi ama 6 aydır tık yok. Ve adet düzenim çok değişti yumurtlama sonrası sürekli kasık ağrım var. Rahim bebek arıyor derlermiş bu duruma. Ve son 2 reglim kahverengi çamur gibi ve çok az oluyor. Buda döllenen yumurta rahme tutunamadığında atılırken olurmuş nekadar doğru bilmem. 1 haftam var bata. Eğer yine olmazsa doktorumu arayıpprogestan kullanmayı soracağım
Üzülme yani ben geçen yıl Mayıs dan beri bekliyorum bu mayis da düşük yaptim cok stres yapıyorum herkes aklimdan cikardigim ay hamile kaldim diyo ama ben cikaramiyorumBen hala yakalayamadım koyu çizgiyi önümüzdeki aya kaldıçok bunaldim artık ya gerçekten
Gecmi adet oluyorsunuz?Bugun benim adet gunumden bu yana 44 gunum
Evet aklımdan çıkardigim an gebe kalacağımı biliyorum ama olmuyor işte olmuyorÜzülme yani ben geçen yıl Mayıs dan beri bekliyorum bu mayis da düşük yaptim cok stres yapıyorum herkes aklimdan cikardigim ay hamile kaldim diyo ama ben cikaramiyorum
Gittigidiyor da var canım fiyatı 30 tlydi sanırm yanlış olmasın bi bak istersen gitti gidiyoraBenim sorum olucak cevaplarsanız sevinirim bu testi nerden alırız fiyatı ne kadar ve nasıl kullanılır :)
Ovula marka alma canim ben bu ay ondan cogu yanlış ciktiBenim sorum olucak cevaplarsanız sevinirim bu testi nerden alırız fiyatı ne kadar ve nasıl kullanılır :)
evet 23te yumurtlamışsınız , rabbim hayırlı sağlıklı bebişlerrr versin inşallahh