Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile hamile kalma başarısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün catlama falan da oldu ağrı da oldu akıntı hiç yok bugün bu iyi mi kötü mü anlamadim

Merhaba bende ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım.
bat 1 ağustostu. 14. günü başladım ve koyu renkleri gördüm. 12. 14. 16. 19. günlerde ilişki oldu. Ama şu an ağrılarım var ve hasta olacağım büyük ihtimal... Testte bir hatam yok değil mi?

Eklentiler

• test.jpg
    45 KB · Görüntüleme: 617
Kızlar merhaba;

Ben de ovulasyon testi ile hamile kalanlardanım. Sormak istediğiniz sorular olursa yardımcı olabilirim. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak ve faydalı olmak istiyorum.

Sevgiler
Cnm bugun 17.gunum ve ovi testinde pozitifi gordum bugunmu iliski olmali yarinmi bilemedim ya

Merhaba araniza yeni katildim.. ben Agustosun 19 unda regl oldum.. dun ovulasyon testine basladim. 12. Gun dun hic cizgi cikmadi.. bugun 13. Gun.. dun test yaptigim saatte tekrar test yaptim. silik de olsa cizgi belirdi. acaba yumurtlama icin ne kadar koyu olana kadar yapmam gerekiyor. yoksa bu test yeterince koyu mu bilemedim.

Benim teste bakarmisiniz adetin 13. Guundeyim
En ustteki 12. Gun
Ortadaki 11. Gun
En alttaki 10. Gun
Yumurtla olmusmu

Cizgi baya koyu olmus. Benim bugun 14. Gunum en koyu oldugu gun bugun cikti. Gun asiri degerlendir bu zamani ve bence testi yapmaya devam et.

Kızlar kimse kalmamış burda herkes başarılı oldu mu ki ovulasyon takibinde

Beraber takip ederiz üzülme hem bana yoldaş olursun
Ya aslinda benim belki olurdu ama olmasi gereken gunde esim boyle seylere gicik oluyo. zorunlu hissediyomus. o gunlerde tam olarak olmadi. bu ay soz verdi. bakalim birlikte takip edelim. senin bat ne zaman?

Ben iste tam bilmemekle birlikte 14-15 olucak gibi. Hepsi aynı da yapacak bişe yok buna dikkat etmeyince olmuyo işte bizim çökmüş hosumuza gidiyo takvim elimizde gün saymak

benim de 15 :) öyle malesef gıcıklık yapıyolar.. benim de aklım karıstı aslında. 2 gündür reglim ama reglim normal renginde değil. ilk defa böyle oluyo. rengi çok açık pembe. eşim hemşire benim. yerleşme kanaması falan mı acaba diye bi işgillendik demin :S bilginiz var mı? gününde regl oldum. yani regl diye düşünüyorum.

Kızlar adetinizden kaç gün sonra ovulosyon testi yapmaya başlıyorsunuz

Adetimin ilk gununden itibaren saymaya basliyorum. 11. gun yapiyorum. 11, 12, 13, 14.. diye siliklesene kadar yapiyorum.

Adetimin ilk gununden itibaren saymaya basliyorum. 11. gun yapiyorum. 11, 12, 13, 14.. diye siliklesene kadar yapiyorum.
Anladım teşekkür ederim bu ay geçti benim öyleyse önümüzdeki ay deneyeceğim sizlerle paylaşırım tekrar saol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…