Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile hamile kalma başarısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay ne kadar şanslı ilk demede hamile kalanlar. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin sağlıcakla. Kızlar ben biley sorcam. Adetin 15. Gününde başladım ovulasyona. Bikaç gün sonra çift gördüm değerlendirdik. Sonra adetin 21. Günü ateşim yükseldi. Yapim dedim baktım gene çift. 28-30 günde bir adet oluyorum. Normal mi bu? Şimdi adetime 3 gün var. Ara ara sanki adet sancısı gibi oluyo.

Ay ne kadar şanslı ilk demede hamile kalanlar. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin sağlıcakla. Kızlar ben biley sorcam. Adetin 15. Gününde başladım ovulasyona. Bikaç gün sonra çift gördüm değerlendirdik. Sonra adetin 21. Günü ateşim yükseldi. Yapim dedim baktım gene çift. 28-30 günde bir adet oluyorum. Normal mi bu? Şimdi adetime 3 gün var. Ara ara sanki adet sancısı gibi oluyo.
Çift çıkması değilde iki çizginin eşit koyulukta hatta t çizgisinin daha koyu olmasi önemli canim

Kizlar ustteki test dun aksamki alttaki az once yapilan 11.gunumdeyim sizce yaklasmismi ?

Eklentiler

• IMG_20170926_184534_431.jpg
    IMG_20170926_184534_431.jpg
    33,4 KB · Görüntüleme: 203
Kızlar merhaba;

Ben de ovulasyon testi ile hamile kalanlardanım. Sormak istediğiniz sorular olursa yardımcı olabilirim. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak ve faydalı olmak istiyorum.

Sevgiler
Merhabalar. Öncelikle hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın dilerim.
Ben 2 senelik evliyim, çocuk istiyoruz ama olmadı. 3 defa aşılama yaptırdım, sonuç negatif.
Devamlı 2 günde bir cinselliğimiz yok. Haftada 1 oluyor genelde. Ben de ovulasyon testi ile belki günleri ayarlasam ve değerlendirsek diye düşündüm.
28 günde 1 adetim olur. Bazen 26 gün, 32 gün de olabilir.
Bugün ilk adet günümün 10. Günü.
Test yaptım. 2.Çizgi hafif silik.ama belli Resmini yollayamadım
Ne yapmam lazım? İlişki günümü nasıl ayarlasam?
Yardımcı olur musunuz?

Merhaba arkadaşlar dün cok koyu 2 cizgi vardi degerlendirdik bugün yine test yaptim tek çizgi çıktı hemen tek çizgi çıkması normal mi?

Merhabalar.
Ben de hiç anlamadım.
10. Gün çizgi koyu iken (adetin 10.) 13,14. Günler silik çizgi.

Merhaba arkadaşlar dün cok koyu 2 cizgi vardi degerlendirdik bugün yine test yaptim tek çizgi çıktı hemen tek çizgi çıkması normal mi?
Normal değil yanni pek profesyonel değilim bu konuda ama edindiğim bilgilere göre 1 gün sonrasında silik çizgi çıkması lazım ki ben de ovulosyona 5 gün kala yapmama rağmen silik çıkıyor ve burda çoğu kişinin testide 3/4 gün geçmesine rağmen silik çıkar belki test bozuktur bi tane daha yapsaydin keşke

Merhabalar.
Ben de hiç anlamadım.
10. Gün çizgi koyu iken (adetin 10.) 13,14. Günler silik çizgi.
Seninki normal silik çıkması gerekiyor zaten eğer iki çizgi eşit koyulukta çıkarsa ki bunun zaten 1 gün olması gerekiyor o gün yada ertesi çatlama olacak demek diğer günlerde silik çıkar

Merhabalar. Öncelikle hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın dilerim.
Ben 2 senelik evliyim, çocuk istiyoruz ama olmadı. 3 defa aşılama yaptırdım, sonuç negatif.
Devamlı 2 günde bir cinselliğimiz yok. Haftada 1 oluyor genelde. Ben de ovulasyon testi ile belki günleri ayarlasam ve değerlendirsek diye düşündüm.
28 günde 1 adetim olur. Bazen 26 gün, 32 gün de olabilir.
Bugün ilk adet günümün 10. Günü.
Test yaptım. 2.Çizgi hafif silik.ama belli Resmini yollayamadım
Ne yapmam lazım? İlişki günümü nasıl ayarlasam?
Yardımcı olur musunuz?
Hergün sabah ilk idrarla yapmaya devam et iki çizgi eşit koyulukta olduğu gün ilişki ve gün aşırı 1.5 hafta ilişkiye devam et zaten ondan sonra çizgide siliklesmis olur

Seninki normal silik çıkması gerekiyor zaten eğer iki çizgi eşit koyulukta çıkarsa ki bunun zaten 1 gün olması gerekiyor o gün yada ertesi çatlama olacak demek diğer günlerde silik çıkar
Ama adetin 10. Günü yumurtam çatlamış olamaz. Ben 28 günde bir adet görüyorum.
4 Ekim adet oldum.13 Ekim yumurtam catladı?

Hergün sabah ilk idrarla yapmaya devam et iki çizgi eşit koyulukta olduğu gün ilişki ve gün aşırı 1.5 hafta ilişkiye devam et zaten ondan sonra çizgide siliklesmis olur
Sabah idrarı kullanmamak lazım. 2. İdrar olabilir. Ve benim gibi fazla su içen biriyseniz 2 saat su içmeden test yapın. Yoksa hormon çıkmıyormuş idrarda

Ama adetin 10. Günü yumurtam çatlamış olamaz. Ben 28 günde bir adet görüyorum.
4 Ekim adet oldum.13 Ekim yumurtam catladı?
adeti birlikten hemen sonra yumurtası catlayanida adetliyken catlayanida okudum ben bu sitede ordan biliyorum

Sabah idrarı kullanmamak lazım. 2. İdrar olabilir. Ve benim gibi fazla su içen biriyseniz 2 saat su içmeden test yapın. Yoksa hormon çıkmıyormuş idrarda
Nasıl olacakki o sabaha karşı olandan bahsetmiyorum baya bildiğin afyonun patladıktan sonraki idrar su içmek bile hormonları etkilerken 2.nci idrara kadar yaptıklarımız yediklerimiz etkilemez mi hormonu ?

Nasıl olacakki o sabaha karşı olandan bahsetmiyorum baya bildiğin afyonun patladıktan sonraki idrar su içmek bile hormonları etkilerken 2.nci idrara kadar yaptıklarımız yediklerimiz etkilemez mi hormonu ?
Geceden kalma idrar yanlış gösteriyor. Sabah 10-aksam 8 arası bu hormon idrarda oluyor. Fazla su içince, idrarda kaybolabildiği için öncesinden suyu fazla tüketmeyin denilir. Her gün aynı saatte yapılır.
Bunu testle ilgili sayfalar yazıyor ztn.

Anladım. Hep doktor kontrolu ıle yumurtlama dönemim takip edildi. Hep 17.18. Güne denk geldi. O yuzden şaşırdım ben de sonuçlarıma. Belki erken yumurtlama olmuş bende. O da olabilir. Geçen ay aşılama yaptırmıştım belki onun etkisidir. Erken yumurtlama olmuşum.
adeti birlikten hemen sonra yumurtası catlayanida adetliyken catlayanida okudum ben bu sitede ordan biliyorum

Merhaba hayırlı olsun hamileliğiniz :anneadayı: bende 6 aydır takip ediyordum testlerle ve akıntımla. Geçen ay ve bu ay yapmadım artık ağrılardan anlıyorum diye zaten şüpheli haftada 2 günde 1 ilişki oluyor. Bu ay ovulasyon testim yoktu tam yumurtlama dönemimde alayımda yapayım dedim yaptım ve t çizgisi orta koyuluktaydı aa yumurtlucam galba dedim devam ettim teste. O günden önceki 2 günde yapışkan akıntım vardı. Ama t çizgisi silikleşmeye başladı sanırım geç kalmışım yumurtlama olmuş. İlişki oldu değerlendirdim ama benim sıkıntım şu. Geçen ay 10 gün kadar avuç avuç o akıntı gelmişti. Bu ay 2 gün çok az miktarda geldi ve birden kesildi. Yumurtlamamın üstünden tahmini 1 hafta geçti şuan. Ve benim 3-4 gündür regl sancım var göğüs uçlarım çok acıyor dolgunluk var. Doktorum yumurtlama ağrımın geçmesi için magnezyum içmemi söylemişti geçen ay kesmişti ağrımı ama bu ay kesmedi bel ağrısı ve kasık ağrısı çekiyorum regl olacak gibi

Merhabalar. Belki de hamilesinizdir.
Anlattığınız çizgi olayı aynen bende De öyle oldu. Hiç biZaman ovul. Testi kullanmadım. Bu ay denemek istedim. 4 ekim adet oldum.önceki ay aşılama olduğum için adetin yoğun geldi ama gün sayısına oldu. Yani 4 gün değil 2 gün.adetten sonra akıntım vardı. Şeffaf. 10. Gün test yaptım, diğer cizgiye yakın koyulukta cizgi çıktı. Yumırtladım dedim ben de. 2. Testi 13. Gün yaptım cizgi silikti, sonra daha silik, dün daha silik. Sanırım erken Yumırtladım bu ay. Koyu cizgi olduğu günden bugüne 1 gün arayla birlikte oluyoruz. Umarım başarmışızdır.
Senin belirtilerin hamilelik gibi geldi. Biraz bekle test et bence.
Hayırlısı olsun

Anladım. Hep doktor kontrolu ıle yumurtlama dönemim takip edildi. Hep 17.18. Güne denk geldi. O yuzden şaşırdım ben de sonuçlarıma. Belki erken yumurtlama olmuş bende. O da olabilir. Geçen ay aşılama yaptırmıştım belki onun etkisidir. Erken yumurtlama olmuşum.
Herşey olabilir sorunda bunu fark edememiş olmamız ya zaten benim yumurtlama dönemim geçti mesela bana göre ama hala bu ay çift koyu çizgiyi yakalayamadım kafam allak bullak

Herşey olabilir sorunda bunu fark edememiş olmamız ya zaten benim yumurtlama dönemim geçti mesela bana göre ama hala bu ay çift koyu çizgiyi yakalayamadım kafam allak bullak
Anladım. Ben de bu ay ilk defa denemiştim testi. Çünkü takvim hesaplamalarına göre doğru günleri yakalayamoyordum. Neyse artık sonraki adetten sonra yine diyeceğim.

X