- 6 Aralık 2016
- 607
- 469
Çift çıkması değilde iki çizginin eşit koyulukta hatta t çizgisinin daha koyu olmasi önemli canimAy ne kadar şanslı ilk demede hamile kalanlar. Allah kucağınıza almayı da nasip etsin sağlıcakla. Kızlar ben biley sorcam. Adetin 15. Gününde başladım ovulasyona. Bikaç gün sonra çift gördüm değerlendirdik. Sonra adetin 21. Günü ateşim yükseldi. Yapim dedim baktım gene çift. 28-30 günde bir adet oluyorum. Normal mi bu? Şimdi adetime 3 gün var. Ara ara sanki adet sancısı gibi oluyo.
maşalhh gözün aydın kendine iyi bakHamileyim
Merhabalar. Öncelikle hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın dilerim.Kızlar merhaba;
Ben de ovulasyon testi ile hamile kalanlardanım. Sormak istediğiniz sorular olursa yardımcı olabilirim. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak ve faydalı olmak istiyorum.
Sevgiler
Normal değil yanni pek profesyonel değilim bu konuda ama edindiğim bilgilere göre 1 gün sonrasında silik çizgi çıkması lazım ki ben de ovulosyona 5 gün kala yapmama rağmen silik çıkıyor ve burda çoğu kişinin testide 3/4 gün geçmesine rağmen silik çıkar belki test bozuktur bi tane daha yapsaydin keşkeMerhaba arkadaşlar dün cok koyu 2 cizgi vardi degerlendirdik bugün yine test yaptim tek çizgi çıktı hemen tek çizgi çıkması normal mi?
Seninki normal silik çıkması gerekiyor zaten eğer iki çizgi eşit koyulukta çıkarsa ki bunun zaten 1 gün olması gerekiyor o gün yada ertesi çatlama olacak demek diğer günlerde silik çıkarMerhabalar.
Ben de hiç anlamadım.
10. Gün çizgi koyu iken (adetin 10.) 13,14. Günler silik çizgi.
Hergün sabah ilk idrarla yapmaya devam et iki çizgi eşit koyulukta olduğu gün ilişki ve gün aşırı 1.5 hafta ilişkiye devam et zaten ondan sonra çizgide siliklesmis olurMerhabalar. Öncelikle hayırlı olsun. Sağlıkla kucağınıza alın dilerim.
Ben 2 senelik evliyim, çocuk istiyoruz ama olmadı. 3 defa aşılama yaptırdım, sonuç negatif.
Devamlı 2 günde bir cinselliğimiz yok. Haftada 1 oluyor genelde. Ben de ovulasyon testi ile belki günleri ayarlasam ve değerlendirsek diye düşündüm.
28 günde 1 adetim olur. Bazen 26 gün, 32 gün de olabilir.
Bugün ilk adet günümün 10. Günü.
Test yaptım. 2.Çizgi hafif silik.ama belli Resmini yollayamadım
Ne yapmam lazım? İlişki günümü nasıl ayarlasam?
Yardımcı olur musunuz?
Ama adetin 10. Günü yumurtam çatlamış olamaz. Ben 28 günde bir adet görüyorum.Seninki normal silik çıkması gerekiyor zaten eğer iki çizgi eşit koyulukta çıkarsa ki bunun zaten 1 gün olması gerekiyor o gün yada ertesi çatlama olacak demek diğer günlerde silik çıkar
Sabah idrarı kullanmamak lazım. 2. İdrar olabilir. Ve benim gibi fazla su içen biriyseniz 2 saat su içmeden test yapın. Yoksa hormon çıkmıyormuş idrardaHergün sabah ilk idrarla yapmaya devam et iki çizgi eşit koyulukta olduğu gün ilişki ve gün aşırı 1.5 hafta ilişkiye devam et zaten ondan sonra çizgide siliklesmis olur
adeti birlikten hemen sonra yumurtası catlayanida adetliyken catlayanida okudum ben bu sitede ordan biliyorumAma adetin 10. Günü yumurtam çatlamış olamaz. Ben 28 günde bir adet görüyorum.
4 Ekim adet oldum.13 Ekim yumurtam catladı?
Nasıl olacakki o sabaha karşı olandan bahsetmiyorum baya bildiğin afyonun patladıktan sonraki idrar su içmek bile hormonları etkilerken 2.nci idrara kadar yaptıklarımız yediklerimiz etkilemez mi hormonu ?Sabah idrarı kullanmamak lazım. 2. İdrar olabilir. Ve benim gibi fazla su içen biriyseniz 2 saat su içmeden test yapın. Yoksa hormon çıkmıyormuş idrarda
Geceden kalma idrar yanlış gösteriyor. Sabah 10-aksam 8 arası bu hormon idrarda oluyor. Fazla su içince, idrarda kaybolabildiği için öncesinden suyu fazla tüketmeyin denilir. Her gün aynı saatte yapılır.Nasıl olacakki o sabaha karşı olandan bahsetmiyorum baya bildiğin afyonun patladıktan sonraki idrar su içmek bile hormonları etkilerken 2.nci idrara kadar yaptıklarımız yediklerimiz etkilemez mi hormonu ?
adeti birlikten hemen sonra yumurtası catlayanida adetliyken catlayanida okudum ben bu sitede ordan biliyorum
Herşey olabilir sorunda bunu fark edememiş olmamız ya zaten benim yumurtlama dönemim geçti mesela bana göre ama hala bu ay çift koyu çizgiyi yakalayamadım kafam allak bullakAnladım. Hep doktor kontrolu ıle yumurtlama dönemim takip edildi. Hep 17.18. Güne denk geldi. O yuzden şaşırdım ben de sonuçlarıma. Belki erken yumurtlama olmuş bende. O da olabilir. Geçen ay aşılama yaptırmıştım belki onun etkisidir. Erken yumurtlama olmuşum.
Anladım. Ben de bu ay ilk defa denemiştim testi. Çünkü takvim hesaplamalarına göre doğru günleri yakalayamoyordum. Neyse artık sonraki adetten sonra yine diyeceğim.Herşey olabilir sorunda bunu fark edememiş olmamız ya zaten benim yumurtlama dönemim geçti mesela bana göre ama hala bu ay çift koyu çizgiyi yakalayamadım kafam allak bullak