- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
Canm valla bna baya iyi gzüktü sdece biri biraz mor mu anlamadım ama bnce yumurtlama başlamış yarın silik çıkar byük ihtimal bugünü ve yarını değerlendir derimBu benm bugunki ovulasyon testim yorumlarısınız acaba
Bir daha yukleyeyim sol tarafta daha koyu olanin yanında T yaziyorCanm valla bna baya iyi gzüktü sdece biri biraz mor mu anlamadım ama bnce yumurtlama başlamış yarın silik çıkar byük ihtimal bugünü ve yarını değerlendir derim
Ooo canm olmuş bu iş bn sağdaki t sandım baya koyulaşmış yarın kesin çatlar yumurtan bnm testim seninki kadar koyu çıkmdıBir daha yukleyeyim sol tarafta daha koyu olanin yanında T yaziyor
Yani bu neyi gösteriyo yumurtadigimi ve yarın catlayacagini mi en önemlisi çatladığı gün muOoo canm olmuş bu iş bn sağdaki t sandım baya koyulaşmış yarın kesin çatlar yumurtan bnm testim seninki kadar koyu çıkmdı
İnşallahÇok belirsiz bence yarın yada öbür gün daha koyulasacak gibi duruyor ama dönemin başlamış yumurta olgunlaşmış patlayabilir heran ağrıların oluyordur sen test sayı mi sıklaştır garanti olsun
Bu geceyi değerlendir derim canım bende Yen'i başladım bu testeBu benm bugunki ovulasyon testim yorumlarısınız acaba
Degerlendirdik bakalım hakkimizda hayırlısı hepimiz içinBu geceyi değerlendir derim canım bende Yen'i başladım bu teste
Çatladığı gün dah önmli dye biliyorum yarın silikleşir o zmN çatlamış oluyo yani istersen bgün ve yarını değerlendir bn dün ilişki olduğu için bu günü oas geçicem sperm kalitesi de önemli çnkü yarın sabah ilişki olur byük ihtimal içini rahat olması iin sen karR ver ne zaman ilişki olmasınaYani bu neyi gösteriyo yumurtadigimi ve yarın catlayacagini mi en önemlisi çatladığı gün mu
Degerlendirdik bakalım hakkimizda hayırlısı hepimiz içinBu geceyi değerlendir derim canım bende Yen'i başladım bu teste
Ya bugunu degerlendirdik yarini da degerlendirmeyi dusunuyorum riske atmak istemiyorum bakalim hayirlisi cok tsk ederim allah herkesin gonlune gore versin insallahÇatladığı gün dah önmli dye biliyorum yarın silikleşir o zmN çatlamış oluyo yani istersen bgün ve yarını değerlendir bn dün ilişki olduğu için bu günü oas geçicem sperm kalitesi de önemli çnkü yarın sabah ilişki olur byük ihtimal içini rahat olması iin sen karR ver ne zaman ilişki olmasına
Dun degil ondan onceki gunu de degerlendirdik dün boştu bugün çizgi köyü çıkınca yarını da değerlendirmeye karar verdimÇatladığı gün dah önmli dye biliyorum yarın silikleşir o zmN çatlamış oluyo yani istersen bgün ve yarını değerlendir bn dün ilişki olduğu için bu günü oas geçicem sperm kalitesi de önemli çnkü yarın sabah ilişki olur byük ihtimal içini rahat olması iin sen karR ver ne zaman ilişki olmasına
Amin canm bnde öyle yapardım normalde ama dün ve ondan önceki gün oldu zaten üst üste o yüzden bgün mola veriyrum dediğim gbi çatladğı gün de önmli bu arada bnce hemen bırakma ilişkiyi gün aşırı devm ettir bn hep bırakıyodum bu ay bırakmicamYa bugunu degerlendirdik yarini da degerlendirmeyi dusunuyorum riske atmak istemiyorum bakalim hayirlisi cok tsk ederim allah herkesin gonlune gore versin insallah
Bat ne zaman senin benim 25 agustos belki aynı anda hamile kalırız:)Amin canm bnde öyle yapardım normalde ama dün ve ondan önceki gün oldu zaten üst üste o yüzden bgün mola veriyrum dediğim gbi çatladğı gün de önmli bu arada bnce hemen bırakma ilişkiyi gün aşırı devm ettir bn hep bırakıyodum bu ay bırakmicam
Ay işallahh bnm bat 22 ağustosBat ne zaman senin benim 25 agustos belki aynı anda hamile kalırız:)
Canım ya bugün ovulasyon testi tekrar yaptım silik cikti bu çatladığını mi gosteriyor yani sen dün öğle demistin yarın da silik çıkar demistinAy işallahh bnm bat 22 ağustos
Aynen canım çarladığı ın işareti asıl bugün çok önmli iyi değerlendirCanım ya bugün ovulasyon testi tekrar yaptım silik cikti bu çatladığını mi gosteriyor yani sen dün öğle demistin yarın da silik çıkar demistin
N mesela sol karşılığında çok ağrım olduAynen canım çarladığı ın işareti asıl bugün çok önmli iyi değerlendirbn daha yapmadım ama kesin bnm kide siliktir
Bugün mesela sol kasigimda çok ağrım olduAynen canım çarladığı ın işareti asıl bugün çok önmli iyi değerlendirbn daha yapmadım ama kesin bnm kide siliktir
Daha var o zaman canm yumurtlamaya her zaman silik çizgi çıkıyo zatenKızlar benim iki günüdür YÖK denilecek kadar gözükmeyen silik bi çizgi bu ne anlama geliyo günde iki kere yapıyorum sabah akşam dördündede silik çizgi