- 24 Nisan 2018
- 51
- 34
evet 23te yumurtlamışsınız , rabbim hayırlı sağlıklı bebişlerrr versin inşallahh
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet 23te yumurtlamışsınız , rabbim hayırlı sağlıklı bebişlerrr versin inşallahh
rica ederim ne demek. İlişkileriniz de doğru günlerde olmuş eger bu sefer olmazsa diger ay yumurtlamadan sonra bir iki gün daha devam edin derim garanti olsun.Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
Canim 23 yumurtlamışsın sanırım günler uygun ama 25 de ilişki olsun yined3 birde Bir dahakine ilk 5 dakika testin resmini çek böyle sonradan cekilen resme yapılan yorumlar yanıltır seni dakika önemliMerhaba herkese,
Siteye yeni üye oldum. Uzun zamandır takip ediyordum. 33 yaşımdayım ve pcos, hipotroidi ve insülin direncim var. Bebek istiyoruz ve bu ay denemeye başladık. Pcos hastası olduğum için yumurtlama dönemimi ovulasyon testi ile takip etmek istedim. Son dönem testlerimin fotoğrafını ekliyorum. 18. 20. ve 23. günleri değerlendirdik. Sizce test sonuçlarına göre yumurtlamış mıyımdır? Ve dogru günlerde ilişkiye girmiş miyiz? Deneyimlerinizden yola çıkarak cevaplandırırsanız çok memnun olurum.
Teşekkür ederim.
Canim 23 yumurtlamışsın sanırım günler uygun ama 25 de ilişki olsun yined3 birde Bir dahakine ilk 5 dakika testin resmini çek böyle sonradan cekilen resme yapılan yorumlar yanıltır seni dakika önemli
ewet sizinde 21 nisanda olmuş. Rabbim yazdıysa inşallah olur, olacaksa 1 seferlik ilişkyle de oluyo da kısmet bu işler. Hayırlı saglıklı bebekleriniz olsun inşallahBenim testlerimi de değerlendirir misiniz 21 gece 22 gündüz 23 akşamüzeri ilişki oldu bugün boş geçti
Rica ederim canım insallah nasipse hayırlısını gönlüne göre nasip etsin rabbim ben ovulasyon u 6 ay kullandımBiz de 25. günü değerlendirmeyi düşünüyoruz. Eğer bu ay hamile kalmazsam ilk 5 dk fotoğraflarını çekip saklayacağım. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Amin inşAllah teşekkür ederimewet sizinde 21 nisanda olmuş. Rabbim yazdıysa inşallah olur, olacaksa 1 seferlik ilişkyle de oluyo da kısmet bu işler. Hayırlı saglıklı bebekleriniz olsun inşallah
Yardımcı olalımMerhaba bu topik aktif mi hala?
aynı gün olmamış ama yine de ihtimal var diye düşünüyorum. spermler 2 gün yaşayabiliyor çünkü.Merhaba
Ben test yaptim 4.gun boyunca birinde cift cizgiyi gordum ama o gun iliski olamadi malesef
Resimleri ekleyemiyorum ama anlatayim
10.gün cok hafif belirgin iliski olmadi
11.gün biraz daha belirgin iliski oldu
12.gün koyu cizgi iliski olmadi
13.gün silinmeye basladi iliski oldu
14.gün hafif belirgin
Sanirim 12.gun catladi degil mi yumurtam ve ben kullanamadim.
adet döngünüz kaç gün sürüyor?Merhaba
Ben test yaptim 4.gun boyunca birinde cift cizgiyi gordum ama o gun iliski olamadi malesef
Resimleri ekleyemiyorum ama anlatayim
10.gün cok hafif belirgin iliski olmadi
11.gün biraz daha belirgin iliski oldu
12.gün koyu cizgi iliski olmadi
13.gün silinmeye basladi iliski oldu
14.gün hafif belirgin
Sanirim 12.gun catladi degil mi yumurtam ve ben kullanamadim.
Ne yaptnz acaba progestan kullandınız mı hamilr kalablndz mıKızlar bikaç yerde progestan kullanarak hamile kalmanın kolaylaştığını okudum. Hamilelikte düşük tehlikesi olanlar kullanıyorlar rahim kalınlaşsın bebek tutunsun diye. Ama hamile kalmak içinde rahmi kalınlaştırmak için kullananda varmış. Benim doktorum söylememişti sadece folik asit d vitamini ve balık hapı verdi ama 6 aydır tık yok. Ve adet düzenim çok değişti yumurtlama sonrası sürekli kasık ağrım var. Rahim bebek arıyor derlermiş bu duruma. Ve son 2 reglim kahverengi çamur gibi ve çok az oluyor. Buda döllenen yumurta rahme tutunamadığında atılırken olurmuş nekadar doğru bilmem. 1 haftam var bata. Eğer yine olmazsa doktorumu arayıpprogestan kullanmayı soracağım
Kızlar merhaba;
Ben de ovulasyon testi ile hamile kalanlardanım. Sormak istediğiniz sorular olursa yardımcı olabilirim. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak ve faydalı olmak istiyorum.
Sevgiler
Her gün sabah akşam yapmak gerekiyor muKızlar merhaba;
Ben de ovulasyon testi ile hamile kalanlardanım. Sormak istediğiniz sorular olursa yardımcı olabilirim. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak ve faydalı olmak istiyorum.
Sevgiler
Merhaba.. Klomenle mi hamile kaldınız ben de önümüzdeki ay kullanacağım inşallh bende pcos var sizde sorun var mıydıMerhaba ben bu ay adetn 4. Günü sabah aksm klomen kullandm 9. Günü bitti ve test yaotm pik e yakındı klomen kullanıp erkn yumurtlama yasayan var mı