Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon testi ile hamile kalma başarısı

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Geri dönüşünüz için teşekkür ederim. Allah isteyen herkese sağlıklı, hayırlı evlatlar nasip etsin.
rica ederim ne demek. İlişkileriniz de doğru günlerde olmuş eger bu sefer olmazsa diger ay yumurtlamadan sonra bir iki gün daha devam edin derim garanti olsun.

Benim testlerimi de değerlendirir misiniz 21 gece 22 gündüz 23 akşamüzeri ilişki oldu bugün boş geçti

Eklentiler

• 1883E5F3-88DF-453A-ACE0-9864A7B37FBD.jpeg
    1883E5F3-88DF-453A-ACE0-9864A7B37FBD.jpeg
    14,1 KB · Görüntüleme: 156
  • 8D8AEA88-5F4E-46A1-8166-F0F535DB09B3.jpeg
    8D8AEA88-5F4E-46A1-8166-F0F535DB09B3.jpeg
    231,9 KB · Görüntüleme: 149
  • 1FE528E0-B8B7-40BE-8C31-9DDC61DCDFE6.jpeg
    1FE528E0-B8B7-40BE-8C31-9DDC61DCDFE6.jpeg
    13,6 KB · Görüntüleme: 156
Merhaba herkese,
Siteye yeni üye oldum. Uzun zamandır takip ediyordum. 33 yaşımdayım ve pcos, hipotroidi ve insülin direncim var. Bebek istiyoruz ve bu ay denemeye başladık. Pcos hastası olduğum için yumurtlama dönemimi ovulasyon testi ile takip etmek istedim. Son dönem testlerimin fotoğrafını ekliyorum. 18. 20. ve 23. günleri değerlendirdik. Sizce test sonuçlarına göre yumurtlamış mıyımdır? Ve dogru günlerde ilişkiye girmiş miyiz? Deneyimlerinizden yola çıkarak cevaplandırırsanız çok memnun olurum.
Teşekkür ederim.
Canim 23 yumurtlamışsın sanırım günler uygun ama 25 de ilişki olsun yined3 birde Bir dahakine ilk 5 dakika testin resmini çek böyle sonradan cekilen resme yapılan yorumlar yanıltır seni dakika önemli

Canim 23 yumurtlamışsın sanırım günler uygun ama 25 de ilişki olsun yined3 birde Bir dahakine ilk 5 dakika testin resmini çek böyle sonradan cekilen resme yapılan yorumlar yanıltır seni dakika önemli

Biz de 25. günü değerlendirmeyi düşünüyoruz. Eğer bu ay hamile kalmazsam ilk 5 dk fotoğraflarını çekip saklayacağım. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.

Biz de 25. günü değerlendirmeyi düşünüyoruz. Eğer bu ay hamile kalmazsam ilk 5 dk fotoğraflarını çekip saklayacağım. Teşekkür ederim tavsiyeniz için.
Rica ederim canım insallah nasipse hayırlısını gönlüne göre nasip etsin rabbim ben ovulasyon u 6 ay kullandım

Kızlar bir seneyi doldurduysanız ugrasmayın bunlarla bende kac ay kullandım sonunda asılama ula hamıle kaldım doktora gidin bı baktırın belki bı sorun var ben rahim filmi cektırdım belki on doktor girdi hepside temiz dedi beslenme ay kilometre oyalanma ondan once side ger seferinde baska doktora git en sonunda baslıyorum bırakmıyor dedım Allaha şükür ikinci asılama da hamıle kaldım

Beslenme ay kılomanle oyalanma meğersem sagol time sisli varmış doktorum artık buda olmasa tip bebek dedi hamıle kalamamanın sebebi nede sagol tip diz dedi acık asıl hocam umudum yoktu bı adet arısı cekıyordum soluldm sokul merhaba dedım artık ıkı yumurta buyurdu ondan agrı cok dedim ama meğersem bebeğim yaramazlık yapıyormuş annesine tutunmaya calısıyormus esimin zoruyla test taptım oylendı cıkmadı atmaya gittim baktım Cook silik bir cızırtı ertesi gibi sabah yaptım baya koyu hemen doktora gittim. Demek istedim bende bı sorun yok diye biliyordum dot sert ne bekledim ovi testi atesi ilce İnternet araştırma klomen hocam biri olmadı ne varsa yine doktorlarda var ne zamn anınız gitsin nede paranız

Merhaba
Ben test yaptim 4.gun boyunca birinde cift cizgiyi gordum ama o gun iliski olamadi malesef :eek:
Resimleri ekleyemiyorum ama anlatayim

10.gün cok hafif belirgin iliski olmadi
11.gün biraz daha belirgin iliski oldu
12.gün koyu cizgi iliski olmadi
13.gün silinmeye basladi iliski oldu
14.gün hafif belirgin
Sanirim 12.gun catladi degil mi yumurtam ve ben kullanamadim.

Merhaba
Ben test yaptim 4.gun boyunca birinde cift cizgiyi gordum ama o gun iliski olamadi malesef :eek:

14.gün hafif belirgin
aynı gün olmamış ama yine de ihtimal var diye düşünüyorum. spermler 2 gün yaşayabiliyor çünkü.

Merhaba

14.gün hafif belirgin
adet döngünüz kaç gün sürüyor?

Kızlar bikaç yerde progestan kullanarak hamile kalmanın kolaylaştığını okudum. Hamilelikte düşük tehlikesi olanlar kullanıyorlar rahim kalınlaşsın bebek tutunsun diye. Ama hamile kalmak içinde rahmi kalınlaştırmak için kullananda varmış. Benim doktorum söylememişti sadece folik asit d vitamini ve balık hapı verdi ama 6 aydır tık yok. Ve adet düzenim çok değişti yumurtlama sonrası sürekli kasık ağrım var. Rahim bebek arıyor derlermiş bu duruma. Ve son 2 reglim kahverengi çamur gibi ve çok az oluyor. Buda döllenen yumurta rahme tutunamadığında atılırken olurmuş nekadar doğru bilmem. 1 haftam var bata. Eğer yine olmazsa doktorumu arayıpprogestan kullanmayı soracağım
Ne yaptnz acaba progestan kullandınız mı hamilr kalablndz mı

Kızlar merhaba;

Ben de ovulasyon testi ile hamile kalanlardanım. Sormak istediğiniz sorular olursa yardımcı olabilirim. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak ve faydalı olmak istiyorum.

Sevgiler
Kızlar merhaba;

Ben de ovulasyon testi ile hamile kalanlardanım. Sormak istediğiniz sorular olursa yardımcı olabilirim. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak ve faydalı olmak istiyorum.

Sevgiler
Her gün sabah akşam yapmak gerekiyor mu

Merhaba ben bu ay adetn 4. Günü sabah aksm klomen kullandm 9. Günü bitti ve test yaotm pik e yakındı klomen kullanıp erkn yumurtlama yasayan var mı

Eklentiler

• 7B90E4EF-55FD-43AC-A909-8F43DB725F49.jpeg
    7B90E4EF-55FD-43AC-A909-8F43DB725F49.jpeg
    67,8 KB · Görüntüleme: 47
X