Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe HazırlıkOvulasyon testi ile hamile kalma başarısı
Merhaba bende ilk defa bu ay ovulasyon testi kullandım. bat 1 ağustostu. 14. günü başladım ve koyu renkleri gördüm. 12. 14. 16. 19. günlerde ilişki oldu. Ama şu an ağrılarım var ve hasta olacağım büyük ihtimal... Testte bir hatam yok değil mi?
Ben de ovulasyon testi ile hamile kalanlardanım. Sormak istediğiniz sorular olursa yardımcı olabilirim. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak ve faydalı olmak istiyorum.
Merhaba araniza yeni katildim.. ben Agustosun 19 unda regl oldum.. dun ovulasyon testine basladim. 12. Gun dun hic cizgi cikmadi.. bugun 13. Gun.. dun test yaptigim saatte tekrar test yaptim. silik de olsa cizgi belirdi. acaba yumurtlama icin ne kadar koyu olana kadar yapmam gerekiyor. yoksa bu test yeterince koyu mu bilemedim.
Ya aslinda benim belki olurdu ama olmasi gereken gunde esim boyle seylere gicik oluyo. zorunlu hissediyomus. o gunlerde tam olarak olmadi. bu ay soz verdi. bakalim birlikte takip edelim. senin bat ne zaman?
Ben iste tam bilmemekle birlikte 14-15 olucak gibi. Hepsi aynı da yapacak bişe yok buna dikkat etmeyince olmuyo işte bizim çökmüş hosumuza gidiyo takvim elimizde gün saymak
benim de 15 :) öyle malesef gıcıklık yapıyolar.. benim de aklım karıstı aslında. 2 gündür reglim ama reglim normal renginde değil. ilk defa böyle oluyo. rengi çok açık pembe. eşim hemşire benim. yerleşme kanaması falan mı acaba diye bi işgillendik demin :S bilginiz var mı? gününde regl oldum. yani regl diye düşünüyorum.