- 9 Ağustos 2017
- 80
- 62
- 28
öyle mi yaaa bende diyorum neden silik çizgi bugün yapalı 3 gün hepsi silik 6 tane yaptım günde iki kereDaha var o zaman canm yumurtlamaya her zaman silik çizgi çıkıyo zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
öyle mi yaaa bende diyorum neden silik çizgi bugün yapalı 3 gün hepsi silik 6 tane yaptım günde iki kereDaha var o zaman canm yumurtlamaya her zaman silik çizgi çıkıyo zaten
Adetinin kaçıncı günü bgünöyle mi yaaa bende diyorum neden silik çizgi bugün yapalı 3 gün hepsi silik 6 tane yaptım günde iki kere
Bugün 11. Günü canımAdetinin kaçıncı günü bgün
Cnm bugun 17.gunum ve ovi testinde pozitifi gordum bugunmu iliski olmali yarinmi bilemedim yaKızlar merhaba;
Ben de ovulasyon testi ile hamile kalanlardanım. Sormak istediğiniz sorular olursa yardımcı olabilirim. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak ve faydalı olmak istiyorum.
Sevgiler
Benim teste bakarmisiniz adetin 13. Guundeyim
En ustteki 12. Gun
Ortadaki 11. Gun
En alttaki 10. Gun
Yumurtla olmusmu
Benim olmadiKızlar kimse kalmamış burda herkes başarılı oldu mu ki ovulasyon takibinde
Ya aslinda benim belki olurdu ama olmasi gereken gunde esim boyle seylere gicik oluyo. zorunlu hissediyomus. o gunlerde tam olarak olmadi. bu ay soz verdi. bakalim birlikte takip edelim. senin bat ne zaman?Beraber takip ederiz üzülme hem bana yoldaş olursun
Anladım teşekkür ederim bu ay geçti benim öyleyse önümüzdeki ay deneyeceğim sizlerle paylaşırım tekrar saolAdetimin ilk gununden itibaren saymaya basliyorum. 11. gun yapiyorum. 11, 12, 13, 14.. diye siliklesene kadar yapiyorum.