Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç günde bir adet oluyor san ona bagli prospektuste yazıyor canım elinde fazla test varsa ve kaçırmak istemiyorsan adet bitimi başla ya bilirsin ben ilk ay öyle yapmıştım adet bitimi yada adete yakın yumurtlayanlar var emin ol.ak istedim belirtileri takip ettim bu ay ben 30 günde bir adet oluyorum adet olduğum 1. Günü de sayıp 13. Gün başlayacağımKızlar bu teste hangi gun başlanıyor kaçıncı gunde yani?
Bende 30gunde bir oluyorum 14-15.gunler çatlama agrısını hissediyorum. 11.gunden başlıyım ozaman test baya var elimde. Sagol cevabın içinKaç günde bir adet oluyor san ona bagli prospektuste yazıyor canım elinde fazla test varsa ve kaçırmak istemiyorsan adet bitimi başla ya bilirsin ben ilk ay öyle yapmıştım adet bitimi yada adete yakın yumurtlayanlar var emin ol.ak istedim belirtileri takip ettim bu ay ben 30 günde bir adet oluyorum adet olduğum 1. Günü de sayıp 13. Gün başlayacağım
Aynen canım öyleyse yakalarsin ben 15 gün çift çizgiyi yakalamıştım 16 ve 17. Gün yumurtlama akıntısı oldu 16. Günden 14 gün sonrada adet oldum İnşallah en kısa zamanda bebisine kavuştursun rabbim canım bol sansBende 30gunde bir oluyorum 14-15.gunler çatlama agrısını hissediyorum. 11.gunden başlıyım ozaman test baya var elimde. Sagol cevabın için
Sagol canım benim tum isteyenlere versin rabbimAynen canım öyleyse yakalarsin ben 15 gün çift çizgiyi yakalamıştım 16 ve 17. Gün yumurtlama akıntısı oldu 16. Günden 14 gün sonrada adet oldum İnşallah en kısa zamanda bebisine kavuştursun rabbim canım bol sans
Amin inşallah canımSagol canım benim tum isteyenlere versin rabbim
O iki gun gecmez ben diyim. :) ama canim baska seylerle ilgilen stres olursun daha kotu olur.. :) cok zor ama baska biseyler bul kendine dusunmemeye calis :)Arkadaslar ölücem heyecandan ayin basinda ovulasyon testi yapamamistim sonrasinda yapmaya basladim yumurtlama donemime yakin ama hic cift cizgiyi görmedim bugune dek reglime 2 gün kaldi ve bu sabah silik cizgi basladi yumurtlamami gebelikmi bilmiyorum ama yinede çok mutluuyum bikmistim tek cizgiden
O iki gun gecmez ben diyim. :) ama canim baska seylerle ilgilen stres olursun daha kotu olur.. :) cok zor ama baska biseyler bul kendine dusunmemeye
Aynn canim yumurtlamada olabilir calismalara devam
Daha tam koyulaşmamış ama yakın yapmaya devam et..Kızlar ovulasyon testine bugün başladım ilk gunum 13. Günüm testim koyu ya yakın çıktı dün yapmadığım için degerlendiremiyor m sizce koyulasti siliklesiyor mu koyulasirmi daha ne yapsam
Evet canim cok tesekkur ederimDaha tam koyulaşmamış ama yakın yapmaya devam et..
hamile olma riskin yüksekMerhaba hanımlar ben gebe kalmak istiyorum ve bu ay yüzümde sivilce çıktı adetime 5 gün var sabahlar yutkunamıyorum bile boğazımda kuruluk var ağzımda sanki DEMİR var öyle tadıyorum göğüsümün kenarları acıyo Karnıma ve kaşıklarıma doğru damarlarımın çok belirgin olduğunu hissediyorum göğüslerimdeki kahverengi yer uçlarında çok koyunduruyo noktalarıda kabarcık gibi oldu sizce hamile miyim adetime 5 gün var çok istiyorum anne olmak ne yapmalıyım stres yapıyorum istemsizce Bunları yaşayan var mı öok tecrübesizim beni aydınlatın lütfen danışacak kimsem Yok
Hamileyimhamile olma riskin yüksek
kendine dikkat et hap falan sakın içme
Tebrik ederim canimHamileyim
Çok teşekkür ederimTebrik ederim canim
Benim ilk denemem başarılı geçtiKızlar kimse kalmamış burda herkes başarılı oldu mu ki ovulasyon takibinde