- 28 Haziran 2017
- 4.716
- 6.147
- 30
Canm ya tebrik ederim sen garantiye almak için farklı bi testle yap yarın sabah çnkü bazı arkadaşlarda silik çıkıyo bşka bi test yapıyolar negatif çıkıyo inşallah bebişin seninledir bi resmini at bakalım testinKızlar gebelik testi yaptım silik çıktı 2. Çizgim ama adetimin 28. Günü daha tam 30 gün olmadı yarın sabah ki ilk idrarımla test yapsam sağlıklı sonuç alırmıyım sizce içim içime sığmıyor İnan'ın ben 24 yaşındayım 3 yaşımda kalp amilyatı oldum kalbim delikti temiz kanla pis kan karışma yaptı kalp amilyatı geçirdim 5 ay yoğun bakımda kaldım anne olamam diyo korkuyordum beni 3 Yaşımdan beri doktorum yanlız bırakmadı şimdi anne olmaya hazırlanıyorum ümidinizi yitirmeyin sakın Mevlam herkesin önce karnında sonra kucağında göstersin inşallah :) ne dersiniz yarın sabah yapıyım mı bi gebelik testi bugün silik çıktı
Canm ya tebrik ederim sen garantiye almak için farklı bi testle yap yarın sabah çnkü bazı arkadaşlarda silik çıkıyo bşka bi test yapıyolar negatif çıkıyo inşallah bebişin seninledir bi resmini at bakalım testin
Aynen cnm belli oluyor bnce sen yarında tekrarla snra doğru kan vermyeBunlar bitanem resimde çok çıkmıyor ama yakından silikte olsa belli gözle görülecek kadar belli
Yarın sabah ilk idrarınızla yapın. Silik bile olsa çıkması gebelik var demek. Giderek koyulaşacaktır. Adet gününden önce yapmayın demelerinin sebebi kimyasal gebelik denilen embriyonun varolup tutunaması ve adetle atılması durumu yüzündendir. Hayal kırıklığı olmasın diye yani. Umarım mutlu neticelenir gebeliğin. Hayatta büyük zorlukları başarmışsın bunu da başaracaksın bence. Pozitif ol.Kızlar gebelik testi yaptım silik çıktı 2. Çizgim ama adetimin 28. Günü daha tam 30 gün olmadı yarın sabah ki ilk idrarımla test yapsam sağlıklı sonuç alırmıyım sizce içim içime sığmıyor İnan'ın ben 24 yaşındayım 3 yaşımda kalp amilyatı oldum kalbim delikti temiz kanla pis kan karışma yaptı kalp amilyatı geçirdim 5 ay yoğun bakımda kaldım anne olamam diyo korkuyordum beni 3 Yaşımdan beri doktorum yanlız bırakmadı şimdi anne olmaya hazırlanıyorum ümidinizi yitirmeyin sakın Mevlam herkesin önce karnında sonra kucağında göstersin inşallah :) ne dersiniz yarın sabah yapıyım mı bi gebelik testi bugün silik çıktı
benim koyu çıkan ilk gün ilişki oldu canım ikinci günü olmadı bakalım hayırlısıPik yaptığı günü baz almalısın birden fazla gün koyu çıkabilir.Bende de 2 gün koyu çıkmıştı ve 2 gün de ilişki oldu ve hamileyim.
Canim testleri nasil uyguladin. Ben sabah 7 de ilk cisimi yapiyodum sonra uyuyodum 11 gibi uyanip testi yapiyodum. Çünkü diger turlu idrar tutma sorunu var bende :)Eki Görüntüle 2030868 Bunlarda testlerim
Bn dkz on gbi kalkıyrum kalktığım saate gre on iki veya birde ypıyorum geçen ay da yaptım ama bu tarihler daha koyuydu bgün yumurtlama günüm bakalım bugün nasıl çıkıcakCanim testleri nasil uyguladin. Ben sabah 7 de ilk cisimi yapiyodum sonra uyuyodum 11 gibi uyanip testi yapiyodum. Çünkü diger turlu idrar tutma sorunu var bende :)
Erken yumurtluyor olabilirsin elinde test varsa fazla sabah akşam yap çalışmaları elden bırakma canımEki Görüntüle 2032149 Eki Görüntüle 2032149 Merhaba kızlar benim bugün 8. Günüm yumurtlama testi bugün silik çıktı 2 tane yaptım ikisndrde aynı sizce teste bi sorun varmıştır yOksa gerçekten yumurtluyor muyum
Canm bu testleri kullanmadım ama her zaman silik çizgi oluyo ikisininde aynı olmadı lazımEki Görüntüle 2032149 Eki Görüntüle 2032149 Merhaba kızlar benim bugün 8. Günüm yumurtlama testi bugün silik çıktı 2 tane yaptım ikisndrde aynı sizce teste bi sorun varmıştır yOksa gerçekten yumurtluyor muyum
Acaba gün gittikçe koyulasır mı canımErken yumurtluyor olabilirsin elinde test varsa fazla sabah akşam yap çalışmaları elden bırakma canım
Seninki tam belli canım benim böyle değil yaEki Görüntüle 2032156 Bak bn bunu bugün yaptım bugün yumurtlama günüm
Senin kullandıklarından hiç kullanmadım bn bu kdr koyu olmuyo onlarda galiba ama bnm bi anda koyulaştı dün silikti kaç günde bi tegli oluyosun 8. Gün yumurtlama için erken brazSeninki tam belli canım benim böyle değil ya
Çok belirsiz bence yarın yada öbür gün daha koyulasacak gibi duruyor ama dönemin başlamış yumurta olgunlaşmış patlayabilir heran ağrıların oluyordur sen test sayı mi sıklaştır garanti olsunAcaba gün gittikçe koyulasır mı canım
sağol canımSenin kullandıklarından hiç kullanmadım bn bu kdr koyu olmuyo onlarda galiba ama bnm bi anda koyulaştı dün silikti kaç günde bi tegli oluyosun 8. Gün yumurtlama için erken braz
Bu benm bugunki ovulasyon testim yorumlarısınız acabaKızlar merhaba;
Ben de ovulasyon testi ile hamile kalanlardanım. Sormak istediğiniz sorular olursa yardımcı olabilirim. Deneyimlerimi sizlerle paylaşmak ve faydalı olmak istiyorum.
Sevgiler