Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi ile hamile kalanlar, kaçıncı denemenizde kaldınız? ☺️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar adetime 4 5 gun fln var ama hic adet belirtim yok gogsum fln agrimiyo bnim baslardi agrilarim ara sira gelip gden kasik agrilarim var sadece hamile olabilimiyim 3 gun once fln test yaptim negatif cikti erkendi biliyorum ama supheleniyprum kndimden

Herkese merhaba bir sorum olacaktı yardımcı olursanız sevinirim. Bu ay ilk defa ovulasyon testi kullandım. Regl döngüm 28 gün 14. Günde yumurtluyorum ortalama. Bu ay döngünün 10. Gününde test yaptım ve pik gördüm. İlişki de pik görünce o gün oldu. Sizce geç mi kaldık bu ay için. Öncesinde ilişki olmadı çünkü yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba, ben 36 yaşındayım. İlk gebeliğim ovulasyon testi ile ilk denemede olmuştu. 32 yaşındaydım o zaman. Şimdi ikinci bebek için yine test aldım. Dün sabah ve bu sabah çift koyu çizgi idi. Bu akşam silik çizgi oldu. Dün gece ve bu geceyi değerlendirdik. Yani çift çizgi çıktığı gece ve silik çizgi çıktığı gece. İlk gebeliğimdeki kadar heyecanlıyım. Yaş 36 olunca korkuyorum hemen olmayacak diye. Heyecanımı paylaşmak için yazdım. Umarım 10-15 gün sonra erken gebelik testi ile hamile kaldığımı öğrenir buraya yazarım. İlk gebeliğimde yumurtlamadan 10 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Sevgiler

Merhaba 4 aydır bebek dusunuyoruz bu ay ovulasyon testi aldım en son yaptıgım test bugune ait sızce bugun yumurtlama gunumu gorseli bırakıyorum

Eklentiler

• image.jpg
    83,5 KB · Görüntüleme: 438
Merhaba sızce yumurtlama varmı

Eklentiler

• 4A453FBA-E677-4CEC-B7F2-C2ABC830CDD0.jpeg
    101,5 KB · Görüntüleme: 201
Merhaba 10gün sonra normal gebelik testiylemi öğrendiniz

Merhaba hayırlı olsun oncelikle gorseli bırakıyorum sızce yumurtlama varmı bakabılırmısınız

Eklentiler

• B18216D6-E517-43C2-80AE-06E753B8A863.jpeg
    101,5 KB · Görüntüleme: 186
Muhtemelen bugun yumurtlama oldu t cızgısı c den de koyu
Evet yumurtlamışsınız ve yumurtlama 2 gün sürer test yapmaya devam edin bir de kasiklarinuzda gaz sancısı gibi sancı girdiğinde çatlamış oluyor ya da testiniz siliklesmeye başladığında çatlamış oluyor. O günü de degerlendirin

Selam arkadaşlar, ovülasyon testi ile kaçıncı denemenizde hamile kaldınız? Benimim ilk denememde maalesef olmadı,
Sizlerden hamile kalanlardan duysak bizlere morel olsa
Merhaba bende 15 aylik evliyim 6 aydır hamile kalmak istiyorum ama sağlık problemimiz olmadığı halde sonuç alamadık. Ovulasyon programı ile takip ediyorum ama ovulasyon testine daha çok güveniyorum ilk denemede sonuç alamadık ama inşallah en kısa zamanda olumlu sonuç alirim

Evet teşekkür ederim

İnşallah, ovülasyonla takip etmeye devam edin, inşallah güzel sonuçlar alırsın. Güzel haberlerini bekliyorum :=)

Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin darısı başıma inşallah bende geçen ay denedim olmadı bu ay tutar inşallah :))

Selam arkadaşlar, ovülasyon testi ile kaçıncı denemenizde hamile kaldınız? Benimim ilk denememde maalesef olmadı,
Sizlerden hamile kalanlardan duysak bizlere morel olsa
Merhaba, geçen ay benimde tutmadı maalesef siz denediniz mi 2. defa takip yaptınız mı gelişme var mı inşallah hayırlı haberi kısa zamanda alırsınız tabii bende :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…