- 2 Ekim 2020
- 990
- 527
- 53
- Konu Sahibi honeyyball
-
Sonucu bende merak ediyorum, inşşalah hamilesiniz dirBugün adete bir gün var yaptım yine silik ama başka markanın testiyle yaptım o test aslında bembeyaz görünüyordu onda da göre biliyorum bakalım yarın ne olcka
Adet oldum dünSonucu bende merak ediyorum, inşşalah hamilesiniz dir
Üzülmeyin herşeyde bir hayır vardır ümitsizliğe kapılmaya gerek yok, bir dahaki aya inşallah, Morel bozma hiçAdet oldum dün
Adet oldum dün
Adet oldum dün
İnşaAllahÜzülmeyin herşeyde bir hayır vardır ümitsizliğe kapılmaya gerek yok, bir dahaki aya inşallah, Morel bozma hiç
Merhaba 4 aydır bebek dusunuyoruz bu ay ovulasyon testi aldım en son yaptıgım test bugune ait sızce bugun yumurtlama gunumu gorseli bırakıyorumMerhaba canım.. biz 8 ay denedik 8 ayda 2 kere doktora gittim bi sorun yoktu. 7. Ve 8. Ayda ovulasyon testiyle başladım denemeye. Internetten çoklu paketlerden almıştım. Ilk ay olmadı ama 2. Ay çok şükür hamile kaldım. Bence ov testi zor hamile kalanlar için ideal çünkü pik günleri telefondaki takvimle tutmayabiliyor. Daha önce 3. Ve 4. Aylarda hamile kalanları da duymuştum. Eğer bir sorununuz yoksa tez zamanda hamile kalırsınız inşallah
Merhaba sızce yumurtlama varmıMerhaba canım.. biz 8 ay denedik 8 ayda 2 kere doktora gittim bi sorun yoktu. 7. Ve 8. Ayda ovulasyon testiyle başladım denemeye. Internetten çoklu paketlerden almıştım. Ilk ay olmadı ama 2. Ay çok şükür hamile kaldım. Bence ov testi zor hamile kalanlar için ideal çünkü pik günleri telefondaki takvimle tutmayabiliyor. Daha önce 3. Ve 4. Aylarda hamile kalanları da duymuştum. Eğer bir sorununuz yoksa tez zamanda hamile kalırsınız inşallah
Merhaba 10gün sonra normal gebelik testiylemi öğrendinizMerhaba, ben 36 yaşındayım. İlk gebeliğim ovulasyon testi ile ilk denemede olmuştu. 32 yaşındaydım o zaman. Şimdi ikinci bebek için yine test aldım. Dün sabah ve bu sabah çift koyu çizgi idi. Bu akşam silik çizgi oldu. Dün gece ve bu geceyi değerlendirdik. Yani çift çizgi çıktığı gece ve silik çizgi çıktığı gece. İlk gebeliğimdeki kadar heyecanlıyım. Yaş 36 olunca korkuyorum hemen olmayacak diye. Heyecanımı paylaşmak için yazdım. Umarım 10-15 gün sonra erken gebelik testi ile hamile kaldığımı öğrenir buraya yazarım. İlk gebeliğimde yumurtlamadan 10 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Sevgiler
Merhaba hayırlı olsun oncelikle gorseli bırakıyorum sızce yumurtlama varmı bakabılırmısınızMerhaba, ben 36 yaşındayım. İlk gebeliğim ovulasyon testi ile ilk denemede olmuştu. 32 yaşındaydım o zaman. Şimdi ikinci bebek için yine test aldım. Dün sabah ve bu sabah çift koyu çizgi idi. Bu akşam silik çizgi oldu. Dün gece ve bu geceyi değerlendirdik. Yani çift çizgi çıktığı gece ve silik çizgi çıktığı gece. İlk gebeliğimdeki kadar heyecanlıyım. Yaş 36 olunca korkuyorum hemen olmayacak diye. Heyecanımı paylaşmak için yazdım. Umarım 10-15 gün sonra erken gebelik testi ile hamile kaldığımı öğrenir buraya yazarım. İlk gebeliğimde yumurtlamadan 10 gün sonra hamile olduğumu öğrenmiştim. Sevgiler
Yumurtlamaya çok yakınsınız bu gunleri mutlaka değerlendirinMerhaba sızce yumurtlama varmı
Muhtemelen bugun yumurtlama oldu t cızgısı c den de koyuYumurtlamaya çok yakınsınız bu gunleri mutlaka değerlendirin
Evet yumurtlamışsınız ve yumurtlama 2 gün sürer test yapmaya devam edin bir de kasiklarinuzda gaz sancısı gibi sancı girdiğinde çatlamış oluyor ya da testiniz siliklesmeye başladığında çatlamış oluyor. O günü de degerlendirinMuhtemelen bugun yumurtlama oldu t cızgısı c den de koyu
Merhaba bende 15 aylik evliyim 6 aydır hamile kalmak istiyorum ama sağlık problemimiz olmadığı halde sonuç alamadık. Ovulasyon programı ile takip ediyorum ama ovulasyon testine daha çok güveniyorum ilk denemede sonuç alamadık ama inşallah en kısa zamanda olumlu sonuç alirimSelam arkadaşlar, ovülasyon testi ile kaçıncı denemenizde hamile kaldınız? Benimim ilk denememde maalesef olmadı,
Sizlerden hamile kalanlardan duysak bizlere morel olsa
Evet teşekkür ederimEvet yumurtlamışsınız ve yumurtlama 2 gün sürer test yapmaya devam edin bir de kasiklarinuzda gaz sancısı gibi sancı girdiğinde çatlamış oluyor ya da testiniz siliklesmeye başladığında çatlamış oluyor. O günü de degerlendirin
İnşallah, ovülasyonla takip etmeye devam edin, inşallah güzel sonuçlar alırsın. Güzel haberlerini bekliyorum :=)Merhaba bende 15 aylik evliyim 6 aydır hamile kalmak istiyorum ama sağlık problemimiz olmadığı halde sonuç alamadık. Ovulasyon programı ile takip ediyorum ama ovulasyon testine daha çok güveniyorum ilk denemede sonuç alamadık ama inşallah en kısa zamanda olumlu sonuç alirim
Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin darısı başıma inşallah bende geçen ay denedim olmadı bu ay tutar inşallah :))Selam ben geçen ay acemice ov. testi ile denedim olmadı. Bu ay pik öncesi ve pik günü değerlendirdim. Bakalım ne olacak
Çik. kistim de var.
İçimde tutmadığı yönünde his var
Ama iyi düşünmek istiyorum. Allah gönlümüze göre hayırlı zamanda nasip etsin
Merhaba, geçen ay benimde tutmadı maalesef siz denediniz mi 2. defa takip yaptınız mı gelişme var mı inşallah hayırlı haberi kısa zamanda alırsınız tabii bende :))Selam arkadaşlar, ovülasyon testi ile kaçıncı denemenizde hamile kaldınız? Benimim ilk denememde maalesef olmadı,
Sizlerden hamile kalanlardan duysak bizlere morel olsa
Merhaba, şuan bende yumurtlama dönemindeyim testte pik çıkıyor. İnşşalah sizde bende hamile kalırız :)Merhaba, geçen ay benimde tutmadı maalesef siz denediniz mi 2. defa takip yaptınız mı gelişme var mı inşallah hayırlı haberi kısa zamanda alırsınız tabii bende :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?