- Konu Sahibi honeyyball
-
Peki ilişki sıklığın nasıl oldu geçen ayEvet bende ovülasyon testi aldım ilk ayda olmadı, yine çoklu sipariş ettim geldi adet bitsin hemen başlayacağım. Benim uygulamada ki takvimle uyumadı 2 gün oynuyordu sanırım. İnşşalah benimde sizin gibi ikinci denememde olur
Pik görene kadar hergün ilişki oldu, ama silinince olmadı, sanırım asıl o zaman olması gerekiyordu, bu sefer daha dikkat edececeğim, sizin nasıl oldu?Peki ilişki sıklığın nasıl oldu geçen ay
9 aydır eşimle deniyoruz klomen eşliğinde olmadı bu ay ilk defa doktoruma kızdım ovu yapcam kendim dedim takip ettim sabah test yaptım çok silik içimden bir his oldu diyorSelam arkadaşlar, ovülasyon testi ile kaçıncı denemenizde hamile kaldınız? Benimim ilk denememde maalesef olmadı,
Sizlerden hamile kalanlardan duysak bizlere morel olsa☺☺
Benim akıntıdan bir hafta sonra oluyor akıntıya güvenmiyorum artık hep akıntıya göre hareket ettim ilk defa ovu la denedim baktım akıntıdna bir hafta sonraymışBen bir kere aldım geçen ay olmadı bu ay kendim belirtilere göre iliişki yaşadım tahminim dün yumurtlamam oldu çünkü geçen ay ki gözlemim şeffaf yumurta akı gelmişti ertesi gün pik gördüm bu ay da dün akıntım oldu eveli gün ve bugünü değerlendirdik bakalım kasım başında belli olur sonuç çok kararsız kaldım test alıp almamakta ben karar veresiye zaten ovi zamanım gelmişti
Benimde silinince sadece korunmasız ilişki oldu pikden sonra ama bende de tutmadıPik görene kadar hergün ilişki oldu, ama silinince olmadı, sanırım asıl o zaman olması gerekiyordu, bu sefer daha dikkat edececeğim, sizin nasıl oldu?
Benim akıntıdan bir hafta sonra oluyor akıntıya güvenmiyorum artık hep akıntıya göre hareket ettim ilk defa ovu la denedim baktım akıntıdna bir hafta sonraymış
şeffaf akıntıya göre hareket ettim bu ayda bakalımBenim akıntıdan bir hafta sonra oluyor akıntıya güvenmiyorum artık hep akıntıya göre hareket ettim ilk defa ovu la denedim baktım akıntıdna bir hafta sonraymış
İnşallah güzel haberler bekliyorum, inşşalah tutmuştur9 aydır eşimle deniyoruz klomen eşliğinde olmadı bu ay ilk defa doktoruma kızdım ovu yapcam kendim dedim takip ettim sabah test yaptım çok silik içimden bir his oldu diyor
Hala incecik testim çok üzülüyorum sanırım kimyasalİnşallah güzel haberler bekliyorum, inşşalah tutmuştur
Adet gününüz ne zamanHala incecik testim çok üzülüyorum sanırım kimyasalEki Görüntüle 2707758
23.Adet gününüz ne zaman
Daha 3 gün var, silik çıkması normal. Moralinizi bozmayın. Inş sağlıklı bi gebeliktir.
Moralini yüksek tut biliyorum çok zor ama şuan böyle çıkması normal kafanı farklı aktivite ile dağıtmaya çalış
Ama 3 gündür aynı siliklikte çok üzülüyorumDaha 3 gün var, silik çıkması normal. Moralinizi bozmayın. Inş sağlıklı bi gebeliktir.
Çok zor alışverişe götürdü annemler yinede aklım orda kasığım da ağrıyorMoralini yüksek tut biliyorum çok zor ama şuan böyle çıkması normal kafanı farklı aktivite ile dağıtmaya çalış
Haklısın çok istediğin birşey olunca zamanda geçmek bilmiyor .Çok zor alışverişe götürdü annemler yinede aklım orda kasığım da ağrıyor
Gerçekten öyleHaklısın çok istediğin birşey olunca zamanda geçmek bilmiyor .
Testler ilk 10 dk içinde yani 7-8.dk da resim xekin ve üzerine tarih saat adetin ilk günü bir kabul edilerek kaçıncı günü olduğunu yazınKızlar bakın dünkü kurumuş baya ama yine de belli
Karamsar olmayın inşallah hamilesinizHala incecik testim çok üzülüyorum sanırım kimyasalEki Görüntüle 2707758
Bugün adete bir gün var yaptım yine silik ama başka markanın testiyle yaptım o test aslında bembeyaz görünüyordu onda da göre biliyorum bakalım yarın ne olckaKaramsar olmayın inşallah hamilesinizadet geçtikten sonra tekrar test yapın çizgi daha görünür olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?