• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi ile hamile kalanlar, kaçıncı denemenizde kaldınız? ☺️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba, şuan bende yumurtlama dönemindeyim testte pik çıkıyor. İnşşalah sizde bende hamile kalırız :)
Merhabalar benim ovü testim Adetimden sonra düzenli olarak birlikte olduk 13. Gün teste başladım (Kargo ancak geldi )dün pik yaptı dün bugün ilişki oldu ama dünden sonra sağ yumurtalık bölgemde ağrı oldu nedenini bilemiyorum inşallah bu ay tutar çok umutluyumm :(

Eklentiler

• D7974EA7-E3FF-4B50-A8FF-D5016636E3AA.jpeg
    D7974EA7-E3FF-4B50-A8FF-D5016636E3AA.jpeg
    98,5 KB · Görüntüleme: 370
Merhabalar benim ovü testim Adetimden sonra düzenli olarak birlikte olduk 13. Gün teste başladım (Kargo ancak geldi )dün pik yaptı dün bugün ilişki oldu ama dünden sonra sağ yumurtalık bölgemde ağrı oldu nedenini bilemiyorum inşallah bu ay tutar çok umutluyumm :KK43:
Canım bende söylediğin her şeyi bu ay yaptım ve senin gibi 16.gün pik gördüm ve sağ kasığım çok ağrıyordu 15 gündür ama malesef perşembe günü regl oldum kısmet önümüzdeki aya 🤲🏻 İnşallah senin ki tutmuştur

Canım bende söylediğin her şeyi bu ay yaptım ve senin gibi 16.gün pik gördüm ve sağ kasığım çok ağrıyordu 15 gündür ama malesef perşembe günü regl oldum kısmet önümüzdeki aya 🤲🏻 İnşallah senin ki tutmuştur
Ya demek sende de ağrı oldu yani bende ilk kez böyle birşey oldu dün ilişkiden sonra oldu acaba ters bir hareket mi yaptım diye düşündüm yarına geçer inşallah Allah tez zamanda sağlıklı sihhatli Bebişler versin ne zamandır deniyorsun?

Ya demek sende de ağrı oldu yani bende ilk kez böyle birşey oldu dün ilişkiden sonra oldu acaba ters bir hareket mi yaptım diye düşündüm yarına geçer inşallah Allah tez zamanda sağlıklı sihhatli Bebişler versin ne zamandır deniyorsun?
Evet hatta öyle bir ağrı ki yerimden kalkamadım içimden kesin oldu dedim daha ilk ay ovulasyon testiyle dememem bu , bizde 5 aydır çocuk düşünüyoruz canım

Evet hatta öyle bir ağrı ki yerimden kalkamadım içimden kesin oldu dedim daha ilk ay ovulasyon testiyle dememem bu , bizde 5 aydır çocuk düşünüyoruz canım
Yok benim öyle keskin değil hareket ettikçe hissediyorum benimde ovü ile 2. Denemem

Merhabalar benim ovü testim Adetimden sonra düzenli olarak birlikte olduk 13. Gün teste başladım (Kargo ancak geldi )dün pik yaptı dün bugün ilişki oldu ama dünden sonra sağ yumurtalık bölgemde ağrı oldu nedenini bilemiyorum inşallah bu ay tutar çok umutluyumm :KK43:
Merhabalar testleri hangi siteden aldınız cvplarsaniz sevinirim

merhaba, bu hangi markanın testi acaba? ☺️

benim sadece bahsettiğim gün oldu galiba ters bir hareket yaptım inşallah bakalım bu ay tam vaktinde birleşme oldu umarım tutar :))

merhaba bir sorum olacaktı tam vaktinde dediniz ya değerlendirmemiz gereken zamanlar tam olarak hangi günler bizi de yönlendirebilir misiniz? 🌸 Bu konuda cok fazla kisi cok farklı seyler söylüyor da kafalar karısık 🙄

merhaba bir sorum olacaktı tam vaktinde dediniz ya değerlendirmemiz gereken zamanlar tam olarak hangi günler bizi de yönlendirebilir misiniz? 🌸 Bu konuda cok fazla kisi cok farklı seyler söylüyor da kafalar karısık 🙄
Piki gördüğün gün kesinlikle yapman gerek eğer az buçuk yumurtlama tarihi biliyorsan yani testin çizgisi koyulaşmaya başladıysa pikten bir önceki gün ve pikin ertesi günü toplamda 3 gün diyelim öncesi pik günü ve sonrası benim tutmadı ama inşallah siz deneyin tutar Allah kucaklarımızı boş bırakmasın 😊

Piki gördüğün gün kesinlikle yapman gerek eğer az buçuk yumurtlama tarihi biliyorsan yani testin çizgisi koyulaşmaya başladıysa pikten bir önceki gün ve pikin ertesi günü toplamda 3 gün diyelim öncesi pik günü ve sonrası benim tutmadı ama inşallah siz deneyin tutar Allah kucaklarımızı boş bırakmasın 😊
Sizin de, bizlerin de inşallah rabbim isteyen herkese sağlıkla sıhhatle nasip eder dilerim.
açıklamanız icin de cok teşekkür ederim bu arada cünkü cidden kafası karısıyor insanın. Pik cok önemli diyen var, çatlama önemli diyen var. Her gün olmalı pik öncesi diyen var, bi de her gün olmamalı sperm kalitesi kötü etkilenir olmaz diyen var 🤣🤣 haydaaa diyorsun yahu şimdi hangisiydi aman kaçırmayayım diye. Tabii her sey nasip yalnızca en azından ihtimali en yüksek günleri öğrenmeye calısıyoruz. Hep birlikte sorularımızdan sonra birbirimize güzel haberler vermekte nasip eder rabbim inşallah 🙏

Sizin de, bizlerin de inşallah rabbim isteyen herkese sağlıkla sıhhatle nasip eder dilerim.
açıklamanız icin de cok teşekkür ederim bu arada cünkü cidden kafası karısıyor insanın. Pik cok önemli diyen var, çatlama önemli diyen var. Her gün olmalı pik öncesi diyen var, bi de her gün olmamalı sperm kalitesi kötü etkilenir olmaz diyen var 🤣🤣 haydaaa diyorsun yahu şimdi hangisiydi aman kaçırmayayım diye. Tabii her sey nasip yalnızca en azından ihtimali en yüksek günleri öğrenmeye calısıyoruz. Hep birlikte sorularımızdan sonra birbirimize güzel haberler vermekte nasip eder rabbim inşallah 🙏
Şöyle anlatayım mesela Bugün akşam ilişki yaşadın eşinle yarın akşam test yaptın ve pik gördün yumurtan çatladı ama daha pik günü ilişkisini yaşamadın dün yaptığın ilişkinin spermleri yumurtayı dölledi :) veya ertesi gün testin silik çıktı ama sen testi yapmadan hemen önce çatladı yumurtan ve o yüzden silik çizgi çıktı ya önceki günün ya da Yaparsa o günün spermi dölleyebilir :) o yüzden 3 gün önemli

Bayanlar ovulasyon ile hamile kalip cinsiyeti ögrenenler bana ulasabilirmi siz söylemeden ben size cinsiyeti tahmin etsem cok tesekkür ederim

Merhaba canım.. biz 8 ay denedik 8 ayda 2 kere doktora gittim bi sorun yoktu. 7. Ve 8. Ayda ovulasyon testiyle başladım denemeye. Internetten çoklu paketlerden almıştım. Ilk ay olmadı ama 2. Ay çok şükür hamile kaldım. Bence ov testi zor hamile kalanlar için ideal çünkü pik günleri telefondaki takvimle tutmayabiliyor. Daha önce 3. Ve 4. Aylarda hamile kalanları da duymuştum. Eğer bir sorununuz yoksa tez zamanda hamile kalırsınız inşallah 🥰
Ovulasyon ne anlama geliyor 😔😔

Back