• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testi ile hamile kalanlar, kaçıncı denemenizde kaldınız? ☺️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam arkadaşlar, ovülasyon testi ile kaçıncı denemenizde hamile kaldınız? Benimim ilk denememde maalesef olmadı,
Sizlerden hamile kalanlardan duysak bizlere morel olsa 🙏☺☺
9 aydır eşimle deniyoruz klomen eşliğinde olmadı bu ay ilk defa doktoruma kızdım ovu yapcam kendim dedim takip ettim sabah test yaptım çok silik içimden bir his oldu diyor 🤭

Ben bir kere aldım geçen ay olmadı bu ay kendim belirtilere göre iliişki yaşadım tahminim dün yumurtlamam oldu çünkü geçen ay ki gözlemim şeffaf yumurta akı gelmişti ertesi gün pik gördüm bu ay da dün akıntım oldu eveli gün ve bugünü değerlendirdik bakalım kasım başında belli olur sonuç çok kararsız kaldım test alıp almamakta ben karar veresiye zaten ovi zamanım gelmişti 😬
Benim akıntıdan bir hafta sonra oluyor akıntıya güvenmiyorum artık hep akıntıya göre hareket ettim ilk defa ovu la denedim baktım akıntıdna bir hafta sonraymış 😄

Benim akıntıdan bir hafta sonra oluyor akıntıya güvenmiyorum artık hep akıntıya göre hareket ettim ilk defa ovu la denedim baktım akıntıdna bir hafta sonraymış 😄
şeffaf akıntıya göre hareket ettim bu ayda bakalım 🤔 görücez olacak mı umudum yok ama

İnşallah güzel haberler bekliyorum, inşşalah tutmuştur 🙏☺️
Hala incecik testim çok üzülüyorum sanırım kimyasal 😢
0C60F7C1-96A4-4EB8-AB0C-BE680C38C8BD.png

Kızlar dün ve iki gün önce gölge dahi göstermiyordu bu test bu testten yaptım az önce sizde göre biliyormusunuz?
0EDB45B5-C9A8-439D-B839-FE5B9A411E0D.jpeg

Karamsar olmayın inşallah hamilesiniz 🙏 adet geçtikten sonra tekrar test yapın çizgi daha görünür olur ❤️
Bugün adete bir gün var yaptım yine silik ama başka markanın testiyle yaptım o test aslında bembeyaz görünüyordu onda da göre biliyorum bakalım yarın ne olcka 🥰

Back