• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebelik ogrenmek?

8imde ya da 11imde yumurtladığmı düşünüyom da, 16sında da tekrardan koyulaşıyo gibi sanki, olabilir mi acaba yaa?? Ya da yumurtlamamış ya da 2 kere yumurtlamış olabilirmiyim ki? Hatta 3. Ye yumurtlucak falan?? Bakabilirmisiniz bi?

Eklentiler

• IMG_1223.JPG
    IMG_1223.JPG
    28,4 KB · Görüntüleme: 3.491
Değer aralığı da yazmıyor kağıtta sadece 2.0 var kağıtta. yanında da 4-5 hafta 1500-23000 yazıyor. Gebelik testim yoktu ovulasyon testi yaptım :KK70:
Benim şüphelendiğimde test yaptırdığım bi hastane var oranın değer aralığı 1.20-5.5 mesela . Ben negatifte hep 1.20 gördüm. Bu gebeliğimi öğrendiğim hastane değer aralığı 0.1-5

Bak bu benim ki değer aralığı 0-5 yazıyor yani 5 ve üstü gebe demek

Eklentiler

• IMG_3592.JPG
    IMG_3592.JPG
    34,1 KB · Görüntüleme: 2.672
Adete 8 gün kala ölesine ovu testi yapmıştım seninki gibi çıktı :) yumurtluyorum heralde dedim :) ertesi gün tekrar yaptım biraz daha koyulaştı şaşırdım hamile olduguma hiç ihtimal bile vermedim ama yinede içime kurt düştü ve gebelik testi yaptım silik bile dgldi hayalet bir çizgi belirdi :) lh testleri daha hassas oluyor bildgm kadarıyla, inş hamişsindir ;)

Adete 8 gün kala ölesine ovu testi yapmıştım seninki gibi çıktı :) yumurtluyorum heralde dedim :) ertesi gün tekrar yaptım biraz daha koyulaştı şaşırdım hamile olduguma hiç ihtimal bile vermedim ama yinede içime kurt düştü ve gebelik testi yaptım silik bile dgldi hayalet bir çizgi belirdi :) lh testleri daha hassas oluyor bildgm kadarıyla, inş hamişsindir :KK66:
Canım benim 1 günüm kaldı. Hiç sanmıyorum. Şu kan testi sonucuma baksanıza bi referans aralığı yazan yer bir garip.

Evet onu anlayamadım zaten başka bi yere tekrar 2.00 yazmışlar. İnşlh değerin yükseliyprdur . Eğer alt değer 0 sa seninki yükselişe geçmiş demek
Allahım yarabbim. Arayıp da sormadım bu ne demek diye :/ İyice kafam karıştı.

Allahım yarabbim. Arayıp da sormadım bu ne demek diye :/ İyice kafam karıştı.
Kafana çok takma Can'ım eğer bebiş yoldaysa adet olmazsın . İnşlh da olma . Benim adete bi gün kala hatta adet günü diyebiliriz gece gittim hastaneye sabahına adet olmam şazımdı . Hcg değerim 11 çıktı . Üç dört gün önce öyle bi değer yoktu mümkün değil iki güne bi iki katı artıyor yani öyle düşün. Eğer hamile değilsen bile umudunu kaybetme . Çaba gerekiyor bişeyleri elde etmek için malesef

Adete 8 gün kala ölesine ovu testi yapmıştım seninki gibi çıktı :) yumurtluyorum heralde dedim :) ertesi gün tekrar yaptım biraz daha koyulaştı şaşırdım hamile olduguma hiç ihtimal bile vermedim ama yinede içime kurt düştü ve gebelik testi yaptım silik bile dgldi hayalet bir çizgi belirdi :) lh testleri daha hassas oluyor bildgm kadarıyla, inş hamişsindir :KK66:
İşallah yaaa teşekkür ederimm

Back