• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebelik ogrenmek?

Suan bana okadar umut oldun ki anlatamam cnm idrar testide yaptim cikmadi bence erken diye cikmadi bence kana bile yeni geciodur kasiklarim agrio belim agrio bugun kafami hic kaldiramadm yorgunluk var ustumde namaz kilarken dusup bayilacm sandim 2 gundur yaoiorm bugun iyce koyu acaba sivi alimiyla mi alakali yoksa iki defami yumurtluom diye dusunmuo degilim insallah senin yasadigin gibi olur benimkide coookk istiyorum ve bu ay daha umutluyum
Hayırlısı olsun hakkında inş hamişsindir, adet olmadıgın sürece hep bir umut vardır ;) Allah isteyeen herkese nasip etsin:dua:

Kızlar gebelik testi yaptım ilk beş dakikada çıkmadı attım kenara 2 saat sonra bir baktım silik çizgi gerçeği yansıtmaz değil mi? Gölge gibi :/

IMG_20161218_010658[1].jpg

Yok gecikmezdim genelde erken ya da olması gerektiği gün gelirdi. Belki de stresten gecikmiştir. Hayırlısı ne ise o olsun diyorum umudumu yitirdim :)
Hayırlısı olsun inşallah vakti saati geldiği zaman olsun demek gerekiyor :)
Arada bir guncelle durumu merakla bekliyorum guzel haberleri.

Kızlar merhaba. Ben clearblue dijital ovülasyon testi kullaniyorum. Talimatlarında kesinlikle sabah ilk idrarla yapılması gerektigi yazıyor. Kafam çok karisti daha önce clearblue kullanan oldu mu aranızda?

Kızlar merhaba. Ben clearblue dijital ovülasyon testi kullaniyorum. Talimatlarında kesinlikle sabah ilk idrarla yapılması gerektigi yazıyor. Kafam çok karisti daha önce clearblue kullanan oldu mu aranızda?
Yok cnm ben labaguik kullandik en az 3 saat once sivi alimini azaltin yazio hatta azaltmadigimda beni yaniltiyodu daha koyu cikiyodu

Merhaba. Benim bat bugün bu da dünkü ovulasyon testim. Fakat gebelik testi negatif çıktı :KK43:
Merhaba :) Benim sizinkinden daha koyuydu. Bugün gecikmemin ilk günü henüz gelen giden yok benim de gebelik testi negatif :) Hafiften karnım ağrıyor bakalım bekliyorum.

Demek ki ovulasyon gebeliği göstermiyo :) inş güzel haberler verirsiniz
Zaten test çizgisi diğerinden daha koyuysa gebelik var diyorlar. Benimki oldukça koyu olmasına rağmen eşit koyulukta değildi. O yüzden ovulasyon yanılıyor diyemeyiz :)

Back