Son 3 gündür koyu çıkınca ovulasyon testleri adete 7 gun kala gebelik testi yaptım pozitif çıktı inanamadım tekrar yaptım negatif çıktı dr a kan verdim sonuçlar yarın çıkcak ((Allah hepimizin gönlüne göre versin, ben 3 aydır deniyorum ovulasyon testi ile olmadi, bi dr a gidip genel kontrol olmamız lazım, sizi ne zamandir istiyordunuz? Bende bu şekilde koyuluk yoktu, ama olan arkadslardan gebe olduklarını öğrenenlervar, o yüzden bekleyin biraz, gebelik testi yapın adete yakin
Bat a 1 hafta var arkadaşlar erken gebelik testi yapsammi çıkma ihtimali varmı?belirti varmı yokmu diye kendimi inandırmak istemiorum ama bel ağrım ve alıntım var gercekten 1 haftadır.ovulasyon takibi yapiorum 2 aydır bakalım hayirlisi
Canım bence bir kaç güne daha bekle öyle yap derim ... Yaptığında da bizimle paylaş canimHaziranın 5 inde ovulasyon pozitifti.cok afedersiniz haziran 2 3 4 ve 6 sini degerlendirdik.bugun 12.gün ovulasyondan sonraki.benim döngum genelde 32 gun falan biraz uzun ama ayın 20 sinde regly mi bekliorum
Sonuclara e nabiz dan baksana canim bugün verdi isen belki çıkmıştır... İnşallah güzel haberler verirsin bizeSon 3 gündür koyu çıkınca ovulasyon testleri adete 7 gun kala gebelik testi yaptım pozitif çıktı inanamadım tekrar yaptım negatif çıktı dr a kan verdim sonuçlar yarın çıkcak ((
Özelde yaptırdım yarın saat 4 buçukta çıkar dedi inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versinSonuclara e nabiz dan baksana canim bugün verdi isen belki çıkmıştır... İnşallah güzel haberler verirsin bize
Amin hadi güzel haberler ver bize hayırlısıylaÖzelde yaptırdım yarın saat 4 buçukta çıkar dedi inşallah canım Allah hepimizin gönlüne göre versin
Tamm canım çok tşk ederimCanım bence bir kaç güne daha bekle öyle yap derim ... Yaptığında da bizimle paylaş canim
Bende 2 yıldır evliyim son 3 aydır deniyoruz, ve 31 yaşındayım, hiç umutsuz değilim, artık iş güç derdine düşüp malesef 30 lara kaldık, Allah büyük canim, sen kontrollerini oldun mu, hormon hsg sperrm?2 yıldır korunuyorduk henüz ilk denememiz yaşta 31 olunca malum umutlar azaliyor
Kan sonucunu bekleyelim inşallah güzel sonuç olurSon 3 gündür koyu çıkınca ovulasyon testleri adete 7 gun kala gebelik testi yaptım pozitif çıktı inanamadım tekrar yaptım negatif çıktı dr a kan verdim sonuçlar yarın çıkcak ((
Kuzu sen biraz daha bekle, regli olmadıkça umut vardır, özellikle senin ovulasyon testlerini düşününce, ben umutluyum bekleyelim birazEvwt bugün adet günüm su. Arkadaş gebelik testi aldı geldi .. yaptık ama negati ya Eki Görüntüle 2647500
Amin canım Allah isteyenherkese nasip etsin sen naptin yaptın mı test canımAmin hadi güzel haberler ver bize hayırlısıyla
Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım peki nasil tespit ettin adetten ne kadar önce koyulasti benimki adetime 7 gün var 2 gündür koyu çıkıyor merak ettimKizlar adete yakın ovulasyon testi ile ogrendim hamileligimi ben kipkirmiziydi t cizgisi ve gebelik testi yaptim hemen iki cizgi hafifte olsa belirdi. kan testi verdim pozitif cikti Allaha sukur saglikla olsun inşallah. Darisi isteyen herkese. resim ekleyemedim denedim
Ovulasyon testini saat 4;30 gibi yapıyorum.her zaman yapınca hemen atacamAmin canım Allah isteyenherkese nasip etsin sen naptin yaptın mı test canım
Tesekkur ederim amin canim. Insallah Allah sanada nasip etsin saglikla.Benimde adetime 6,7 gun vardi o kadar koyu olmasi tuhaf geldi gebelik testi yaptim cikti sende yap istersenAllah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin canım peki nasil tespit ettin adetten ne kadar önce koyulasti benimki adetime 7 gün var 2 gündür koyu çıkıyor merak ettim
Benim o kısım biraz karışık canim ilk gebelik testim pozitif çıktı ondan sonra 3 tane yaptım negatif kan verdim dün bugün 4 buçukta çıkcak heyecanla bekliyorumTesekkur ederim amin canim. Insallah Allah sanada nasip etsin saglikla.Benimde adetime 6,7 gun vardi o kadar koyu olmasi tuhaf geldi gebelik testi yaptim cikti sende yap istersen
Kız gebelik testini ne zaman yapican günün gelmedi mi senin senden çok ben merak ediyorum ))Ovulasyon testini saat 4;30 gibi yapıyorum.her zaman yapınca hemen atacam
Belki çıkmıştır arasana hastahaneyi meraktan catlicazBenim o kısım biraz karışık canim ilk gebelik testim pozitif çıktı ondan sonra 3 tane yaptım negatif kan verdim dün bugün 4 buçukta çıkcak heyecanla bekliyorum
gebwlik.testi iki defa yapmıştım sonradan belirmişti ..ama dun yaptığım test negatif çıktı canim paylaştim ya adet olmadım.hala ... Ovulasyon testine bakacam gene koyu mu çıkacak diyeKız gebelik testini ne zaman yapican günün gelmedi mi senin senden çok ben merak ediyorum ))
Dün özellikle tembih ettiler 4 buçuktan önce aramayın diye hele ben çıldırcammmmmmmm iyiki varsınız walla sayenizde zaman geçiyorBelki çıkmıştır arasana hastahaneyi meraktan catlicaz
Sende iyi ki varsın ...Heeee o zaman beklicez mecburDün özellikle tembih ettiler 4 buçuktan önce aramayın diye hele ben çıldırcammmmmmmm iyiki varsınız walla sayenizde zaman geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?