Insallah gorurursun canım her gun koyuluk artiyor cunku. Seninde mutlu haberlerini bekliyoruzİnşallah canim benimm adet 1 kaldı inşaallah bende görürüm.
Canım merak ettim yaptın mı testiniİnşallah canim benimm adet 1 kaldı inşaallah bende görürüm.
Gebelik testi daha yapmadım elimde kalmadı ama yarın alıp yapayım diyorumCanım merak ettim yaptın mı testini
Canım senden bı haber yok muBenim bu ay sağ mail ağrım, göğüs hassasiyetim oldu, baya umutluydum, bugün erken gebelik yaptım negatif çıktı, gerçi daha 6 gün var ama ne bileyim..
Hamilelik belirtisi olabilir diyen çok .Valla canım benim adete 6 kala 4 gün üst üste koyu çıktı gebelik testi de yaptım 1 saat sonra beliren çizgi var ama ..ben hala beklemedeyimKizlar buda benim ovulasyon testlerim ilki bozuk gibi geldi bugün 2 kere yaptım adetime 7-8 gün var. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi?
Inşallah hamilesindir canım yarın mutlaka yaz bizede benim daha 7-8 gun olduğu için adete bu kadar net çıkmasına umut baglayamiyorum ((Hamilelik belirtisi olabilir diyen çok .Valla canım benim adete 6 kala 4 gün üst üste koyu çıktı gebelik testi de yaptım 1 saat sonra beliren çizgi var ama ..ben hala beklemedeyim
İnşallah canım .. inşallah senden de güzel haber duyarız ..Aynen bağlama canım ben biraz bağladım gebelik testinden hemen cikmayinc moralim bozuldu .Inşallah hamilesindir canım yarın mutlaka yaz bizede benim daha 7-8 gun olduğu için adete bu kadar net çıkmasına umut baglayamiyorum ((
Canım umutlandirmak gibi olmasın ama 1 saat sonra belirenlerinde hamile olduğunun yazdığı yorumlara rastlamıştım sen gönlünü ferah tut Allah hayırlısını nasip etsinİnşallah canım .. inşallah senden de güzel haber duyarız ..Aynen bağlama canım ben biraz bağladım gebelik testinden hemen cikmayinc moralim bozuldu .
Canım umutlandirmak gibi olmasın ama 1 saat sonra belirenlerinde hamile olduğunun yazdığı yorumlara rastlamıştım sen gönlünü ferah tut Allah hayırlısını nasip etsin
Canım umutlandirmak gibi olmasın ama 1 saat sonra belirenlerinde hamile olduğunun yazdığı yorumlara rastlamıştım sen gönlünü ferah tut Allah hayırlısını nasip etsin
Hafif bir pembelik görüyorum canım hayırlı haberlerle inşallah ))Eki Görüntüle 2647180
Gözüküyor mu bilmem de böyle .yarın adet günüm varsa güzel bir çizgi çıkardığı umut ediyorum
Bakalım canım en son salı yapmıştım aslında biraz daha beklemek istiyorum fakat gene merakima.yenilecem gibi.... Senden de güzel haber bekliyoruz buraya yazmayı ihmal etmeHafif bir pembelik görüyorum canım hayırlı haberlerle inşallah ))
Inşallah canim benim biraz daha var gibi o zamana kadar olurda sen hamilelikten sonra bizi unutmazsan ancak görebilirsin ))Bakalım canım en son salı yapmıştım aslında biraz daha beklemek istiyorum fakat gene merakima.yenilecem gibi.... Senden de güzel haber bekliyoruz buraya yazmayı ihmal etme
Inşallah canim benim biraz daha var gibi o zamana kadar olurda sen hamilelikten sonra bizi unutmazsan ancak görebilirsin ))
[/QUO ama bak koyu çıktığı günleri degerlendir gene ne olur ne olmaz bende degerlendirdim.. Unutmamki bu arada hep burdayım ben ... Hele bı çıksa
Dün biraz akıntı geldi regli olucam galiba canim, şimdi erken gebelik testi yaptım negatif yine. Bu ayki belirtiler beni çok umutlandirmisti ama psikoljikti galiba, hayırlısı, bama dr yolu göründüCanım senden bı haber yok mu
Biraz adet yaklaşsın.oyle test yapın gebelik için, biz erkenden yapıyoruz negatif olunca çöz üzüldük tavsiye etmemKizlar buda benim ovulasyon testlerim ilki bozuk gibi geldi bugün 2 kere yaptım adetime 7-8 gün var. Sizce hamilelik belirtisi olabilir mi?
Bugün gebelik testi yap kuzum , inşallah güzel haber vericeksinEki Görüntüle 2647180
Gözüküyor mu bilmem de böyle .yarın adet günüm varsa güzel bir çizgi çıkardığı umut ediyorum
Inşallah bir sonraki denemenizde olur ya Allah yardım etsin çok zor sizinde mi bu şekilde çıkıyordu adete yakin peki neden oluyormuş bilginiz var mı?Bugün gebelik testi yap kuzum , inşallah güzel haber vericeksin
Allah hepimizin gönlüne göre versin, ben 3 aydır deniyorum ovulasyon testi ile olmadi, bi dr a gidip genel kontrol olmamız lazım, sizi ne zamandir istiyordunuz? Bende bu şekilde koyuluk yoktu, ama olan arkadslardan gebe olduklarını öğrenenlervar, o yüzden bekleyin biraz, gebelik testi yapın adete yakinInşallah bir sonraki denemenizde olur ya Allah yardım etsin çok zor sizinde mi bu şekilde çıkıyordu adete yakin peki neden oluyormuş bilginiz var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?