• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon testi ile gebelik ogrenenler

Kızlar benimde böyle devam esiyor testlerim bata 8 gün kaldı

Eklentiler

• 20200611_114253.webp
    20200611_114253.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 288
  • 20200611_113327.webp
    20200611_113327.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 235
Valla ben de daha koyu çıkıyordu ama 2 teste1 saat sonra belirdi çizgi... Bugün tekrar yaptım negatif çıktı... Herhalde bende olumsuz gene bu ay

Ovulasyon kesin değil ki canım ümidini kaybetme açık çıkıp gebe olanda var grçen biri rwsim atmıştı hatta

Bat a 1 hafta var arkadaşlar erken gebelik testi yapsammi çıkma ihtimali varmı?belirti varmı yokmu diye kendimi inandırmak istemiorum ama bel ağrım ve alıntım var gercekten 1 haftadır.ovulasyon takibi yapiorum 2 aydır bakalım hayirlisi🙏

Bat a 1 hafta var arkadaşlar erken gebelik testi yapsammi çıkma ihtimali varmı?belirti varmı yokmu diye kendimi inandırmak istemiorum ama bel ağrım ve alıntım var gercekten 1 haftadır.ovulasyon takibi yapiorum 2 aydır bakalım hayirlisi🙏
Canım yumurtlamayi gordun mu . Gördü isen onun üzerinden ne kadar geçti

Haziranın 5 inde ovulasyon pozitifti.cok afedersiniz haziran 2 3 4 ve 6 sini degerlendirdik.bugun 12.gün ovulasyondan sonraki.benim döngum genelde 32 gun falan biraz uzun ama ayın 20 sinde regly mi bekliorum

Allah hepimizin gönlüne göre versin, ben 3 aydır deniyorum ovulasyon testi ile olmadi, bi dr a gidip genel kontrol olmamız lazım, sizi ne zamandir istiyordunuz? Bende bu şekilde koyuluk yoktu, ama olan arkadslardan gebe olduklarını öğrenenlervar, o yüzden bekleyin biraz, gebelik testi yapın adete yakin
2 yıldır korunuyorduk henüz ilk denememiz yaşta 31 olunca malum umutlar azaliyor

Back
X